Afbeelding voor
Afbeelding voor

Kerst en Oud & nieuw singleweekenden

De fijnste manier om de feestdagen door te brengen

All-inclusive weekenden in Vechtdal en Groesbeek

De dagen zijn kort. De avonden en nachten lang. En extra knus. Waar je vroeger als een berg aan kon hikken tegen de feestdagen, zijn het bij VillaVibes juist extra gezellige tijden.

Onze villa’s zijn opgetuigd met kerstbomen, kaarsjes en kerstversiering. En wij zorgen voor bijpassende catering. Het eten is net zo smullen als anders, alleen geven we er een extra feestelijk tintje aan.

Kom jij dit jaar de feestdagen vieren met 50 leeftijdgenoten?

 • 4 dagen en 3 nachten
 • All inclusive arrangementen met fijne catering
 • Feestdagen-sfeer: Kerstboom, bubbels, kerstdiners, oliebollen, kaarsen
 • Elke dag begeleide activiteiten.
Cover voor
wintersport samen
Cover voor
Single weekend villa vechtdal
single weekend Villa vechtdal terrein
open bar Villa Vechtdal
Cover voor
Cover voor

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Wat is het verschil met de ‘gewone’ weekenden?

Onze eindejaarsweekenden zijn in de basis hetzelfde als onze gewone weekenden. Kijk daarom per bestemming (Vechtdal of Heuvelrijk) wat je in jouw weekend mag verwachten.

Bijvoorbeeld wat er bij de prijs is inbegrepen (bijna alles), hoe de accommodatie er uit ziet en welke activiteiten je er kunt doen.

Hieronder geven we dan per weekend aan wat er anders is met een gewoon weekend. Je krijgt trouwens straks een week voor vertrek sowieso van ons nog een informatiekrant waarin wij in detail vertellen wat je bijvoorbeeld mee moet nemen, hoe laat je precies verwacht wordt etc.

Cover voor

24-27 dec. Villa Vechtdal, 40-59 jaar (v.a. €359)

 • Vrijdag – Maandag
 • Vrijdag: Je bent welkom v.a. 19.00 uur. De crew wacht je op met een feestelijk glaasje prosecco. Het is Kerstavond, maar als je elkaar niet kent is het best raar om er meteen iets formeels van te maken. Het diner is net zo lekker als normaal en waarschijnlijk zijn er wat Kerst-accentjes. Na het diner worden er gewoon lekkere muziekjes gedraaid. Tien tegen één dat ‘Last Christmas’ nog langs komt.
 • Zat. 25 dec. ’s Ochtends gaan we lekker met elkaar aan tafel voor een uitgebreid Kerstontbijt. Net als tijdens onze gewone weekenden gaan we lekker naar buiten voor een heerlijke wandeling of mountainbike-tocht. Kleine slag om de arm: het kan zijn dat we 1e Kerstdag niet alle activiteiten kunnen doen, omdat sommige shops dicht zijn deze dag.
 • In de namiddag verwachten we je bij de borrel voorafgaand aan het Kerstdiner in gala. Heb je een mooie jurk? Dan willen we die graag zien. Heren graag in pak en als je dat niet hebt, dan wel graag een colbert. Het geeft nu eenmaal een mooi bijzonder sfeertje als we allemaal een beetje extra ons best doen.
 • Zon. 26 dec. Vandaag niet meer al te veel Kerst-fratsen. De catering is op VillaVibes-niveau en wie vaker met ons is mee geweest, weet dat dit al behoorlijk feestelijk is. Maar het blijft Tweede Kerstdag. Daarom schenken we nog lekkere proseccootjes voor iedereen die daar geen genoeg van kan krijgen.
Cover voor

27-30 dec. Villa Vechtdal, 30-49 jaar (v.a. €359)

 • Maandag – Donderdag
 • Maandag: normaal gesproken ben je op onze vrijdagen pas om 19 uur welkom. Maar vandaag openen we extra vroeg. Vanaf 17.00 uur ben je welkom in Villa Vechtdal.
 • Je zult de afgelopen dagen wel doodgegooid zijn met Kerstfilms, Kerstdiners en Kerstontbijten. Maar waar je hopelijk niet snel genoeg van zult hebben is die heerlijke eindejaarssfeer. Vroeg donker, kaarsen aan, warme chocolademelk en bordspelletjes Traditioneel is dit altijd een populaire midweek. Omdat we feestelijk het jaar willen afronden, is ook tijdens deze midweek de Prosecco bij de prijs inbegrepen.
Cover voor

Oud & Nieuw weekenden

30 dec. – 2 jan Villa Vechtdal, 25-39 jaar (v.a. €409)
30 dec. – 2 jan Villa Heuvelrijk, 40-59 jaar (v.a. €449)

 • Donderdag– Zondag
 • Donderdag: Ook bij dit meest gewilde weekend van het jaar beginnen we extra vroeg. Je bent al vanaf 17.00 uur welkom. Verder verloopt deze avond net als de gewone eerste avond van een weekend. Kennismaken met de groep, borrelen en een diner. Niet zelden loopt dit overigens in een gezellig feestje over, maar we laten uiteraard aan jou hoe jij je energie wil verdelen dit weekend.
 • Vrijdag 31 dec. Hopelijk heb je het niet te gek gemaakt gisteravond, want vanavond ga je knallen. Eerst overdag nog even genieten van alle leuke activiteiten die je kunt doen. Bij thuiskomst meteen maar even een douche nemen en je beste pak of jurk aan. Vanavond gaan we namelijk op chic. Dresscode ‘gala’. We vieren de jaarwisseling met een gala-feestje.
 • Zaterdag 1 januari: natuurlijk ontbijten we wat later dan normaal (vanaf 10 uur). Het is natuurlijk weer véél te laat geworden bij het feest gisteravond. Kijk maar even waar je vandaag zin in hebt. We bieden weer de nodige activiteiten aan waarbij je kunt aanhaken als je zin hebt. (Hopelijk is er niet te veel dicht ivm nieuwjaarsdag). Vanavond gaan we nog één keer een lekker feestje bouwen. Gewoon, omdat het kan!
 • Zondag 2 januari: nog nooit zo weinig geslapen en toch zoveel energie. We horen het vaak. En we sluiten niet uit dat het ook deze ochtend wel eens het geval kon zijn. Fijne reis terug en slaap lekker bij.
single reis drinken

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren