Afbeelding voor
Afbeelding voor

Weekenden tijdens Kerst en Oud & Nieuw

De gezelligste manier om de feestdagen door te brengen

Maak de feestdagen onvergetelijk mooi

De dagen zijn kort. De avonden en nachten lang. En extra knus. Waar je vroeger als een berg aan kon hikken tegen de feestdagen, zijn het bij VillaVibes juist extra gezellige tijden.

Onze villa’s zijn opgetuigd met kerstbomen, kaarsjes en kerstversiering. En wij zorgen voor heerlijke 3-gangen-diners. Het eten is net zo smullen als tijdens onze reguliere single weekenden, alleen geven we er een extra feestelijk tintje aan.

 • Aangenaam sfeertje met kerstboom en mooie verlichting
 • Vier Kerst en Oud & Nieuw met gelijkgestemden
 • Heerlijk eten en drinken, alles is inclusief
 • Leuke groep van circa 40 gelijkgestemde singles
kerst singles

Weekenden tijdens Kerst en Oud & Nieuw:

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Prijzen zijn excl. €29,50 boekingskosten, €5,- SGR-bijdrage.

Kerstweekend

23-26 december Villa Vechtdal, 25-39 jaar (v.a. €429)

 • Zaterdag t/m dinsdag
 • Zaterdag 23 dec.: Je checkt aan het begin van de avond in. De crew wacht je op met een feestelijk drankje waarna je kennismaakt met de andere singles. Rond 20:30 uur gaan we aan tafel om te dineren.
 • Zondag 24 dec.: We starten met een uitgebreid ontbijt en er staan leuke activiteiten op het programma. Na het diner volgt er een gezellig avond programma waarbij je jouw dansmoves op ‘Last Christmas’ mag showen.
 • Maandag 25 dec.: ’s Ochtends gaan we lekker met elkaar aan tafel voor een Kerstontbijt. Je kan aansluiten voor een gezellige wandeling of je eigen invulling geven aan de middag. In de namiddag verwachten we je bij de borrel voorafgaand aan het Kerstdiner in je feestelijke outfit.  Het geeft nu eenmaal een mooi bijzonder sfeertje als we allemaal een beetje extra ons best doen.
 • Dinsdag 26 dec.: Helaas is het einde al weer daar. Tweede kerstdag sluiten we nog gezellig af voordat we vertrekken.
singlereis kerst en oud & nieuw

Tussen Kerst en Oud & Nieuw

26-29 december Villa Vechtdal, 30-49 jaar (v.a. €429)
27-30 december Villa Heuvelrijk, 25-45 jaar (v.a. €479)
27-30 december Ardennen, 50-65 jaar (v.a. €449)

 • Aankomstdag: je checkt in aan het begin van de avond. Onze crew staat klaar met een glaasje prosecco. Jij maakt tijdens de borrel kennis met je groepsgenoten. Rond 20:00u gaan we aan tafel voor het eerste 3-gangen diner.
 • Je zult de afgelopen dagen wel genoeg kerstfilms, kerstdiners en kerstontbijten hebben gehad. Maar waar je hopelijk niet snel genoeg van zult hebben is die heerlijke eindejaarssfeer. Vroeg donker, kaarsen aan, warme chocolademelk en bordspelletjes. Omdat we feestelijk het jaar willen afronden, is tijdens deze dagen de Prosecco bij de prijs inbegrepen.
singlereis kerst

Oud & Nieuw weekenden

30 december t/m 2 januari Ardennen, 30-49 jaar (v.a. €519)
30 december t/m 2 januari Villa Vechtdal, 25-39 jaar (v.a. €499)
30 december t/m 2 januari Villa Heuvelrijk, 50-69 jaar (v.a. €549)

 • Zaterdag t/m dinsdag
 • Zaterdag 30 dec. We beginnen deze avond met een kennismakingsspel. Vervolgens gaan we gezellig borrelen en dineren. Wellicht volgt er nog een klein feestje.
 • Zondag 31 dec. Hopelijk heb je het niet te gek gemaakt gisteravond, want vanavond ga je knallen. Eerst overdag nog even genieten van alle leuke activiteiten die je kunt doen. ‘s Avonds gaat het dak eraf tijdens een spetterend Oud&Nieuw feest. Wij zorgen voor oliebollen en champagne. Jij voor een stralende outfit.
 • Maandag 1 januari: We schuiven wat later aan voor het ontbijt, namelijk 10 uur. Overdag heb je alle tijd om te kijken waar je zin in hebt. Ga je lekker naar buiten? Of begin je het nieuwe jaar met een paar klassieke bordspelletjes? Uiteraard dineren we ‘s avonds weer uitgebreid en sluiten we het weekend af met de VillaVibes Nieuwjaars-pubquiz.
 • Dinsdag 2 januari: Na een laatste ontbijtje, ga je vol nieuwe herinneringen naar huis.
singlereis texel

Wat is het verschil met de ‘reguliere’ weekenden?

Onze eindejaarsweekenden zijn in de basis hetzelfde als onze reguliere weekenden. Kijk daarom per bestemming wat je in jouw weekend mag verwachten. Via deze reispagina’s kun je ook direct boeken:

singlereis champagne

Waar vier jij Kerst of Oud & Nieuw?

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
singlereizen wintersport

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren