Bekijk deze video’s

Hieronder vind je een aantal video’s van onze single reizen. Wil je nog meer zien? Kijk dan op de VillaVibes Facebook pagina of Instagram pagina.

Iets met brak en een leuke avond gehad…

Een weekendje weg bestaat uit heel veel gezelligheid. Dit gebeurt er wanneer je een aantal leuke Vibers de volgende dag wil interviewen. Zie hier de bloopers van de leuke klanteninterviews.

Heb jij zin in een geweldig weekendje weg? Waarbij je volledig in de watten wordt gelegd met heerlijk eten, leuke activiteiten en gezellige avonden? En wil je op een relaxte manier allemaal nieuwe mensen leren kennen? Dan zijn onze single weekenden echt iets voor jou. Bekijk eens al onze weekenden en kijk wat er bij jou past.

Cover voor

WeekendVibes Ardennen aftermovie

Een weekend vol gezelligheid, lekker eten en veel lol. Dat is een weekendje in de Ardennen. Van relaxen tot activiteiten: jij bepaalt waar jij zin in hebt. Bekijk eens deze aftermovie van een weekendje in de Ardennen. Dat is leuk toch? Meer info? Bekijk deze Ardennen-pagina.

Cover voor

Zeilvakanties

Varen over azuurblauw water met de wind in de zeilen. Elke dag stoppen bij een ander idyllisch eilandje. En vooral heel veel lol maken met je mede-Vibers. Onze zeilvakanties zijn een prachtig avontuur. Bekijk deze video maar eens. Stap je binnenkort ook aan boord?

single zeilvakantie

Weekend Villa Vechtdal

Zin in een super gezellig weekend? Met allemaal leuke activiteiten, heerlijk eten en vooral heel veel lol met een leuke groep? Dan ga je onze weekenden fantastisch vinden.

Bekijk deze aftermovie maar eens van ons weekendje in Villa Vechtdal. Ziet er gezellig uit hè? Ga binnenkort ook mee? Boeken kan via deze Vechtdal-pagina. 

 

Cover voor

Strandvakanties

Wat wordt het vandaag? Lekker bruin worden op het strand? Of trek je er juist lekker op uit om de omgeving te verkennen? Alles is mogelijk tijdens onze strandvakantie singlereizen. Bekijk deze aftermovie maar eens. Ziet er lekker uit toch?

Ook ‘s avonds is het altijd supergezellig. Onze reisleider neemt je mee naar de leukste feestjes en organiseert vaak een hilarische Pubquiz. Liever een keertje vroeg naar bed met een goed boek? Ook prima, het is jouw strandvakantie.

 

gambia singlereis vakantie

Weekend Villa Heuvelrijk

Hoe gaat het er tijdens een single weekend aan toe? Deze vraag krijgen we regelmatig. Logisch, want als je overweegt mee te gaan, wil je natuurlijk zeker weten dat je een fantastische tijd gaat hebben. Daarom hebben we onze videograaf Reinier onlangs mee gestuurd met ons weekend naar Heuvelrijk. Lekker sfeertje, hè? En dan te bedenken dat vooraf niemand elkaar nog kende.

Wil je binnenkort ook aanhaken? Reserveer snel jouw plek voor deze WeekendVibes Heuverlijk.

 

weekend singles heuvelrijk

Singles Beach Festival 2019 (01:26)

Waar is het feestje? Hier is het feestje! In 2019 organiseerden we – voor alle Corona beperkingen – het allereerste festival voor singles van Nederland. Meer dan 1500 singles kwamen bij elkaar op het strand van Zandvoort. Wat een geweldige dag, bekijk deze aftermovie maar eens.

De zon scheen volop en onze insmeerbar maakte overuren. Er werd volop gedanst en gelachen bij onze drie area’s. En dankzij alle leuke activiteiten was contact maken super simpel. Dit festival was zelfs zo spraakmakend dat VillaVibes hiermee een Gouden Giraffe won, de prijs voor het beste event van Nederland.

Singles Beach Festival

WeekendVibes Vechtdal (01:16)

Onze single weekenden bij Villa Vechtdal zijn altijd bijzonder. Je verblijft in een prachtig oud klooster samen met 45 gelijkgestemde singles. De sfeer is ongedwongen en op een leuke manier leer je de andere Vibers kennen. Het programma staat bol van de leuke activiteiten. Haak aan als je zin hebt. Maar niets hoeft. Vrijheid-blijheid is óók hier het motto (zie aftermovie).

keuken vechtdal weekend

WeekendVibes Ardennen (01:16)

Het zaterdag vier-uur-soep-moment, als iedereen na een stevige wandeling of MTB-tocht lekker tegen elkaar aanhangt (terwijl je elkaar nog geen 24 uur kent), het natafelen met de likeurtjes tot diep in de nacht: het speciale WeekendVibes-gevoel zit in veel details. In deze video krijg je een indruk waarom deze single weekenden in de Ardennen zo bijzonder zijn:

groep singles vakantie

Wintersport singlereizen (01:11)

Onze wintersport vakanties zijn altijd super gezellig. Dat komt vooral door de combinatie van een prachtig ski-gebied, de leuke groep en allerlei activiteiten die we ook naast de piste organiseren. Haak aan bij onze begeleide-skisafari’s op jouw niveau. Bekijk deze wintersport video en je krijgt een beeld van de belangrijkste voordelen.

Wintersport Flachau singlereis

MountainVibes (01:32)

Het euforische gevoel van samen een bergtop bereiken. Het lekker zonnetje overdag, de bloemenzee in de bermen, dat eerste biertje bij terugkomst: je moet erbij zijn om te weten hoe fijn de combinatie van overdag actief en ’s avonds gezelligheid is. Met deze film krijg je een gevoel bij de sfeer tijdens deze MountainVibes weken:

Cover voor

TV: Kro-Kruispunt over single weekend (24:46)

Het televisieprogramma KRO-kruispunt was op bezoek bij ons single weekend in de Ardennen. De aflevering gaat over ‘single zijn in Nederland‘. Je ziet gesprekken met authentieke Vibers. Prachtig om te zien toch? Dat ze met hun openhartigheid andere singles inspireren. Deze uitzending geeft je bovendien een mooi beeld van onze single weekenden.

Cover voor

VillaVibes Vondelparkloop Amsterdam

Sinds een aantal jaar is VillaVibes hoofdsponsor van het leukste hardloopevenement van Nederland: de Vondelparkloop in Amsterdam. Deelnemers kunnen kiezen tussen 1, 2 of 3 rondjes Vondelpark. En we zouden VillaVibes niet zijn, als we na afloop niet een gezellige borrel zouden organiseren waarbij je makkelijk allerlei leuke nieuwe mensen leert kennen.

Benieuwd naar hoe dit evenement er uit ziet? Bekijk dan deze aftermovie.

VillaVibes Vondelparkloop

Wintersport Italië (02:07)

De geur van zonnebrand en verse sneeuw, de flow die je voelt als je met jouw groepje zo’n fantastische afdaling aan het maken bent, de heerlijke sfeer bij de apres-ski als je iedereen weer ziet: SnowVibes moet je ervaren hebben. Bekijk deze film en je krijgt een indruk van hoe het er aan toe gaat tijdens onze single wintersport vakanties:

Cover voor

SnowVibes Oostenrijk (03:55)

Het werd één van onze grootste wintersport events. Met 250 VillaVibers gingen we naar Zell am See in Oostenrijk. Wat een fantastische week hebben we er met z’n allen van gemaakt. Met exclusieve apres-ski feesten, prachtige begeleide ski-tochten en heel veel lol met elkaar. Deze beelden spreken voor zich toch?

Cover voor

Singles Beach festival 2018 (02:32)

In 2018 organiseerde we voor het eerst ons strandfeest met meerdere area’s. Er hing een super lekkere Vibe. Mede dankzij het lekkere weer en de strakke line-up was het mega-gezellig.

DJ-Flexy Frank ging los in onze feesthut en op het hoofdpodium knalde de zonnige beats het strand over. Overal werd gedanst met de voetjes in het zand. Bekijk deze aftermovie, hier had je bij willen zijn toch?

Cover voor

Beach festival 2017 (01:55)

We hebben zin in een feestje, dachten we in 2017. En niet veel later begonnen we met de organisatie van het VillaVibes strandfeest. Het doel was om singles zoveel mogelijk lol te laten beleven. Met goede muziek, lekker eten maar uiteraard vooral met elkaar. En dat is gelukt. Met energiebommen als DJ Jean en Wipneus & Pim ging het dak eraf. Dit is een fijne aftermovie toch?

Single feest

Nieuwe VillaVibes kantoor (01:45)

We zijn verhuisd. Vanaf nu vind je ons midden in het centrum van Arnhem. Benieuwd hoe het er uit ziet? VillaVibes oprichter Harold geeft je graag een rondleiding. Kijk ook vooral hoe blij hij is. Vanaf hier gaan we nog meer mooie singlereizen voor de VillaVibers organiseren samen met alle VillaVibes collega’s.

villavibes singlereizen team

Herken je dit? – Wintersport (0:55)

Herken je dit? Je bent hoger opgeleid. Single. Wintersport is een soort verslaving van je. Vroeger ging je altijd met vrienden. Maar langzaam maar zeker zijn ze óf afgehaakt, óf ingekakt. Wat nu? Veel singles kiezen daarom voor de single wintersport vakanties van VillaVibes. Bekijk deze animatie video maar eens en je begrijpt waarom.

animatie wintersport video

Interview SailVibes (07:39)

Een zeilvakantie in Kroatië heeft iets magisch. De vrijheid van de zee, de mooie bestemmingen die je bezoekt en de gezellige sfeer aan boord. Vele singles willen dit ervaren. Maar hoe gaat het er tijdens een zeilreis precies aan toe? Onze schipper Dominique vertelt het je graag in deze video.

ondertussen aan boord

Het Scharreldiner (01:59)

Soms organiseren we een event voor het goede doel. Dit keer om aandacht te vragen voor bijvangst in de visserij en voor de Schar in het bijzonder. Het werd een gezellige ‘Scharrel-diner’ met lekker eten, leuke gesprekken en mooie woorden van staatssecretaris Martijn van Dam. Bekijk deze aftermovie maar eens.

Cover voor

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen vlag villavibes
hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren