singlereizen mountainbiken
singlereizen mountainbiken

Meest gestelde vragen

Antwoord op de 7 meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen van onze Vibers

Bij VillaVibes ontvangen we elke dag vragen van nieuwsgierige Vibers. Weet je wat ons opvalt? Bijna 80% van alle vragen zijn dezelfde. Dat zijn dus logische vragen waar bijna iedereen nieuwsgierig naar is. Misschien jij ook wel? Om je te helpen vind je hieronder daarom onze Top 7 meest gestelde vragen. En de antwoorden natuurlijk 😉

 1. Is er een wachtlijst?
 2. Wat is de leeftijd van de deelnemers op een bepaalde reis?
 3. Ik ben niet hoger opgeleid, mag ik toch mee?
 4. Wat voor soort mensen gaan er mee?
 5. Mag ik mijn reis kosteloos annuleren?
 6. Kan ik kosteloos omboeken naar andere reis?
 7. Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe reizen?

Heb je een andere vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op.

Cover voor

1. Is er een wachtlijst?

Ja! Voor elke reis die vol zit hebben wij een wachtlijst. Je kunt jezelf gratis en vrijblijvend op de wachtlijst zetten. Dit doe je heel eenvoudig door gewoon het boekingsformulier van de betreffende reisdatum in te vullen. Ben je geïnteresseerd in meerdere reizen die vol zitten? Vul gewoon meerdere boekingsformulieren in. Zet in het veld ‘opmerkingen’ dan even je voorkeuren.

Soms komt het ook voor dat mensen alleen mee willen als een bepaald kamertype beschikbaar is. Bijvoorbeeld een eenpersoonskamer. Is dit type kamer uitverkocht? Zet je dan op de wachtlijst voor dit specifieke kamertype. Dit doe je heel eenvoudig door gewoon het betreffende boekingsformulier in te vullen. Vermeld bij ‘opmerkingen’ dan dat je alleen mee wilt als er een eenpersoonskamer beschikbaar komt. Ook deze wachtlijst is gratis en verplicht je tot niets.

Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je van ons een bevestiging in je mailbox. Vanaf nu sta je op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij? Dan nemen we contact met je op. Kun je niet meer mee? Geen probleem. We benaderen dan gewoon iemand anders van de wachtlijst. Het kost je dus niets.

Wil je weten op welke positie je staat? Of heb je andere vragen over de wachtlijst? Bekijk hier alle vragen en antwoorden:

Groepsreis surfen

2. Wat is de leeftijd van de deelnemers?

Ben je geïnteresseerd in een bepaalde reis maar wil je eerst graag weten hoe oud de singles zijn die mee gaan? Je bent niet de enige! Stiekem zijn heel veel mensen hier nieuwsgierig naar.

Bij elke reis staat het icoontje ‘groepsinfo’. Klik hierop bij de reis die je in gedachten hebt en je krijgt een antwoord op je vraag. Hier staan de leeftijden van de mannen en vrouwen die al geboekt hebben.

Al onze weekendjes weg en single vakanties zijn opgedeeld in leeftijdscategorieën. We hebben reizen voor singles tussen de 25 en 69 jaar. De meest gebruikte leeftijdscategorieën zijn 25-39, 30-45, 35-49 en 50-69 jaar. Ben je meer dan 12 maanden te oud of te jong? Dan mag je niet mee op deze reis.

We willen niet té rigide zijn in ons leeftijdsbeleid. Maar vinden het wel belangrijk dat we waarmaken wat we beloven. Daarom maken we een uitzondering als je op de dag van vertrek maximaal 12 maanden te oud of te jong bent. Met zo’n kleine leeftijdsafwijking mag je nog mee met de groep van jouw voorkeur.

Cover voor

3. Ik ben niet hoger opgeleid, mag ik toch mee?

Wij organiseren vakanties voor hoger opgeleide singles. Dit is dus voor iedereen met een baan of diploma op hbo- of universitair niveau. We weten echter dat een papiertje niet alles zegt.

Heb je geen hbo-diploma maar wel het denkniveau? Dan mag je ook mee. Vaak is dit het geval bij ondernemers. Heb je hier vragen over? Stuur ons even een mailtje op info@villavibes.nl of bel ons op 026-3707910 (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur). Kijk voor meer informatie over VillaVibes op de Over Ons pagina.

Cover voor

4. Wat voor soort mensen gaan er mee?

Als je met een groepsreis mee gaat, wil je natuurlijk omringd zijn met leuke mensen met wie je een klik hebt. Dat snappen wij als geen ander. Daarom bieden wij als enige reisorganisatie in Nederland de Gelijkgestemden-garantie. Dit betekent:

 • Iedereen beschikt over hbo-wo werkdenkniveau (een baan of diploma)
 • Iedereen valt binnen de genoemde leeftijdscategorie van die reis
 • De man-vrouw verhouding is gegarandeerd in balans (maximale scheefheid 40%-60%)
 • De groepsgrootte is altijd 70% tot 135% van het genoemde aantal.

Dankzij deze unieke garanties weet je zeker dat je 5 à 10 mensen zult vinden met wie je een leuke tijd gaat hebben. Verder zijn de mensen die met ons mee gaan ontzettend verschillend. Dat maakt het ook zo gezellig. Van extravert tot rustiger. Van het sportieve type tot degene die lekker niks doet. Van iemand die graag weer een relatie wil, tot mensen die er absoluut even niet aan moeten denken. Alles mag. Vrijheid-Blijheid.

Het belangrijkste aspect dat alle Vibers verbindt, is dat iedereen het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. En te genieten van een fantastische vakantie. Lees hier meer over onze Gelijkgestemden Garanties op deze pagina.

singlereis proost

5. Mag ik kosteloos annuleren?

Wil je graag een singlereis boeken, maar je niet te lang van tevoren ‘vast leggen’? Bijvoorbeeld omdat je weet dat je in de tussentijd gewoon verliefd kunt worden? Dan zit je goed bij ons. We hebben namelijk gunstige annuleringsvoorwaarden. Lees er hier alles over.

Bij een reservering betaal je bij ons namelijk alleen maar €29,50 boekingskosten en 5 euro SGR bijdrage. Annuleer je vervolgens binnen onze gunstige annuleringsvoorwaarden, dan hoef je de reissom niet te betalen. De boekingskosten en SGR bijdrage krijg je niet terug.

De kosteloos-annuleringstermijn is voor onze single weekenden 3 weken voor vertrek en bij onze weekreizen is dit 6 of 8 weken voor vertrek. Je hoeft bij je annulering geen reden op te geven. Een mailtje dat je niet meer mee wilt is genoeg. Flexibeler kunnen we het niet voor je maken.

Annuleer je na de termijn waarin je nog kosteloos kunt annuleren?  Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals geformuleerd in onze Algemene Voorwaarden.

Cover voor

6. Kan ik kosteloos omboeken naar een andere reis?

Ja en nee. Allereerst moet je nog binnen de termijn zitten waarop je jouw singlereis kosteloos mag annuleren. Verder werkt het als volgt:

 1. Vul het boekingsformulier in van je nieuwe reis. Vermeld hierbij in het opmerkingenveld dat het om een omboeking gaat.
 2. Stuur ons voor de zekerheid ook nog een e-mail op info@villavibes.nl. Geef hierbij aan welke reis je annuleert en welke reis je zojuist geboekt hebt. Dit moet altijd op dezelfde dag zijn. Als je annuleert en bijvoorbeeld 4 dagen later een nieuwe reis boekt dan zien wij het niet als omboeking.
 3. Je ontvangt van ons een bevestiging van je annulering en je nieuwe boeking. In deze email vind je ook een nieuwe factuur.
 4. Over je nieuwe boeking betaal je opnieuw boekingskosten. Dit bedrag dient binnen 48 uur bij ons binnen te zijn.
  De reeds betaalde boekingskosten en SGR-bijdrage à €34,50 van je oorspronkelijke boeking komen als korting op je nieuwe factuur te staan. Vanwege de korting betaal je onderaan de streep dus maar één keer boekingskosten.
 5. Indien je de nieuwe boeking wederom zou willen omboeken of moet annuleren dan komt de korting van €34,50 te vervallen.
Cover voor

7. Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe reizen?

We zijn continu bezig met het inkopen van mooie nieuwe groepsreizen voor singles. Van een rondreis in Jordanië tot prachtige nieuwe themaweekendjes. Wil je op de hoogte blijven? Dat kan op de volgende manier:

 1. Meld je aan voor onze nieuwsbrief
 2. Volg ons op Facebook
 3. Volg ons op Instagram
 4. Volg ons op Linked-in
Cover voor

Stel je vraag

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens

Adres

VillaVibes singlereizen Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem

Contact via WhatsApp

Stuur WhatsApp bericht (026 – 370 79 10)

Overige informatie

WatWaarde
KVK:KVK 51163187
BTW:823124964 B01

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren