Het VillaVibes team

Dit zijn wij

Bij VillaVibes werken we met een enthousiast team met veel positieve energie. Samen doen we er alles aan om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En daarbij komt veel kijken.

Terwijl onze reisleiders de beste Vibes creëren op vakantie, zijn we elders in de wereld alweer opzoek naar mooie nieuwe bestemmingen. En terwijl we op kantoor de leukste klantvragen beantwoorden, zijn we ondertussen bezig om in heel Nederland de Vibes verder te verspreiden.

Maar wie zijn de mensen achter VillaVibes? We vertellen het je hieronder graag. En ben je benieuwd naar onze werkplek? Bekijk dan de rondleiding.

villavibes singlereizen team

Harold Blanken
De ideeënman en reis-tester

Toen een jaarcontract als reclamemaker niet verlengd werd, besloot hij een concept voor zichzelf te verzinnen: “Hoe ontmoet ik op een leuke en ongedwongen manier vrijgezelle vrouwen”.  Hier kwam VillaVibes uit voort (lees ook: het oprichtingsverhaal)

We zijn inmiddels 21 jaar en 48.000 VillaVibers verder. Maar hij krijgt nog steeds ontzettend veel energie van mooie pure gesprekken, de zoektocht naar nieuwe bestemmingen en het sparren over  baanbrekende ideeën.

Cover voor

Roy van Ammers
De Vibes-verspreider

Spread the Vibe! Dat is Roy ’s motto. Oftewel, hoe kunnen we nog meer singles laten profiteren van het VillaVibes gevoel. Door zijn overdosis energie vindt hij continu mooie groeikansen. Daarom is hij binnen VillaVibes verantwoordelijk voor o.a. marketing, HR, financiën en kantoorzaken.

Als enthousiaste dertiger woonde hij lange tijd in Amsterdam. De treinrit van de hoofdstad naar ons kantoor in Arnhem kon zijn stemming niet verpesten. In tegendeel zelfs. Hij werkte ooit als marketingman bij een grote bank, maar besloot de helft van zijn salaris in te leveren voor een smak Vibes.

Na twee jaar knallen op kantoor werd hij verliefd op collega Linda. Inmiddels wonen ze vrijwel naast kantoor en zijn ze getrouwd! En of dat nog niet genoeg is, is Roy sinds 2021 mede-eigenaar van VillaVibes.

Cover voor

Ilse Hoegen-Poldermans
Rots in de branding

‘Waarmaken wat we beloven’. Dat is heel belangrijk bij VillaVibes. In onze organisatie is precies werken en vastleggen cruciaal.

Gelukkig hebben wij Ilse. Of het nu gaat om het structureren van onze boekhouding of het voorbereiden van onze singlereizen, op Ilse kunnen we altijd bouwen.

Niet tijdens de bedrijfsborrels op vrijdagmiddag overigens, dan moeten we d’r altijd een beetje in de gaten houden 😉

Cover voor

Joost Vissers
Meer dan een entertainer

Waar Joost is, daar hangt een goede Vibe. Logisch dat VillaVibes en hij zich tot elkaar aangetrokken voelden.

Joost is een allrounder met een ongebruikelijke combinatie van specialismen. Hij zwengelt net zo makkelijk een stoelendans aan tijdens een VillaVibes-weekend als dat hij gloednieuwe reizen tot in de puntjes voorbereid. Ook is hij verantwoordelijk voor het vinden van onze reisleiders.

Hij moest even warmdraaien, maar ondertussen maakt ie Harold en Sonja regelmatig in tijdens een potje Kolonisten-van-Catan.

Cover voor

Susan Appelman
Organisatietalent van A tot Z

Je bent gek op wintersport en single, wat doe je dan? Susan wist het wel. Ze ging mee met onze SnowVibes. Daar viel ze direct op. Wat een energie en gezelligheid!

Al snel werd ze zelf een van onze populairste reisleidsters. Maar er zit nog meer in! Daarom pakte Susan haar spullen en verhuisde van Alkmaar naar Arnhem. Haar baan in een mooi hotel ruilde ze in voor elke dag Vibes. Klanten blij maken doet ze nog steeds meer een grote glimlach. Niet voor niets coördineert ze onze singlereizen tot in de kleinste details en straalt ze bij het lezen van positieve klantervaringen.

Cover voor

Ilona van Gaalen
Klantcontact en paprika’s

Bel je met VillaVibes? Grote kans dat je Ilona dan te spreken krijgt. Na enkele jaren te hebben gewerkt voor een grote hotelketen, is Ilona nu actief voor alle Vibers. Ilona doet bij ons ‘klantcontact en reserveringen’.

Zoals velen die bij ons begonnen, is ze nog single. Maar dat gaat niet lang duren. Zeker niet als de single mannen uit Arnhem en omgeving doorkrijgen dat Ilona regelmatig te vinden is bij de groenteafdeling van de plaatselijke supermarkt. Ze kan zich daar uren vergapen aan paprika’s.

Cover voor

Maaike Heurman
Messcherp organisatietalent

Tekende een week voordat ze slaagde voor haar toeristische opleiding in Leeuwarden haar contract bij VillaVibes. Ben je dan doortastend of niet.

Verblikt of verbloost niet. Is afkomstig uit Glanerbrug en is op de hoogte van wat men zegt over de inwoners van dit dorpje (Glanerbrug, mes in de rug). Maaike bewaakt het overzicht. Is van de details en heeft nu al laten zien over het nodige organisatietalent te beschikken. Voor Maaike geldt dan ook: geen mes in de rug, maar het mes tussen de tanden.

Cover voor

Ingrid van den Berg-Slotboom
Chef weekenden

VillaVibes is ooit opgericht met onze weekenden. Deze zijn dan ook extra speciaal voor ons. We vertrouwen ze dan ook alleen toe aan mensen die snappen hoe gastvrijheid werkt. Zo iemand is Ingrid.

Altijd positief. Een gulle lach. Attent. Ingrid kun je echt een verbinder noemen. Dus heb je vragen, opmerkingen of gewoon ‘iets’ interessants over een weekend? Dan moet je Ingrid hebben.

Cover voor

Jip Gijsbers
Koning klantcontact

Onze nieuwste aanwinst op de afdeling klantcontact. Werkte voorheen als bedrijfsmanager bij Rituals en vond het hoog tijd om de body scrub en shower foam achter zich te laten voor een flinke dosis goede Vibes.

Bel je naar VillaVibes, dan is de kans dus groot dat je Jip aan de lijn krijgt. Vragen naar de nieuwste Rituals-lijn mag, maar liever adviseert hij je over dé perfecte singlereizen.

Cover voor

Janneke Hulshof
Festivalfanaat met organisatieskills

Na een van onze nieuwste aanwinsten Jip, zijn we hard op zoek gegaan naar onze Janneke. Die vonden we uiteindelijk op een festival. Niet zo gek, aangezien ze daar in het weekend regelmatig te vinden is.

Samen met het reiscoördinatorenteam, dat inmiddels uit 6 man sterk bestaat, zorgt ze er elke dag voor dat alles tijdens onze reizen vlekkeloos verloopt. Dat kan ze als geen ander, aangezien ze zich als single perfect kan verplaatsen in onze Vibers.

Cover voor

Ginny IJzendoorn
Koukleumen in España

Onze nieuwste aanwinst op de afdeling reiscoördinatie. Is groot Spanje-fanaat vanwege haar half-Spaanse vriend, al denken wij dat het vooral door de warme Spaanse temperaturen komt. Ginny is namelijk de grootste koukleum die we hier hebben rondlopen. Afijn, in Spanje is ze in ieder geval regelmatig te vinden.

Werkte in het verleden voor een andere groepsreizen organisatie en heeft haar reizigersbloed inmiddels ook doorgegeven aan dochter Lymee, die vóór haar 1e verjaardag al 5 keer heeft gevlogen.

Cover voor

Karen Gomez
Kleurrijke Colombiaanse

Vloog 4 jaar geleden in haar uppie naar Nederland om een nieuw leven op te bouwen en helpt een paar dagen per week mee om alles voor onze singlereizen klaar te zetten.

Verder werkt deze vrolijke en kleurrijke Colombiaanse keihard om haar Nederlands te perfectioneren. Nergens voor nodig, vinden wij, aangezien het ‘helaas pindakaas’ er op dag 1 al vloeiend uit kwam.

Cover voor

Tinka Herszkowicz
Hollywood aan de Rijn

Dat er een ongekende Vibe hangt tussen VillaVibes en de Hogeschool Leeuwarden, moge duidelijk zijn. Stagiaires uit het Noorden van het land weten ons maar wat graag te vinden.

Zo ook Tinka. Deze filmliefhebber heeft sinds kort een Pathe Unlimited abonnement cadeau gekregen en pakt dus geregeld een filmpje mee. De snoepafdeling wordt daarbij zelden overgeslagen. Is verder gefascineerd door Amerika en maakt graag wandelingen met haar hond Reus.

Cover voor

De VillaVibes Reisleiders

Onze oppervibers

Vibes. Om dat woord draait alles bij ons.  Onze reisleiders zijn daarbij essentieel.  Ze staan midden in de groep en vinden het prachtig om iedereen een geweldige vakantie te bezorgen. Plezier maken zit in hun bloed. En het zijn mensen bij wie vrijwel iedereen zich op zijn gemak voelt.

Het team bestaat inmiddels uit meer dan 150 crew leden.  Van Ski-gidsen tot Tennisleraren en van Weekendbegeleiders tot Curaçao-kenners. Allemaal spontane mensen met veel energie.

Ben jij een enthousiasteling en wil je je bij ons team aansluiten? Meld je dan aan voor een plekje in de crew.

Cover voor
Cover voor

VillaVibes Chef-koks

Onze oppervibers

Goed eten en drinken. Daar zijn we fan van! Daarom werken we samen met de beste chef-koks. Je vindt ze onder andere bij onze single weekenden en tijdens onze wintersport in Les Arcs. Daar toveren ze de lekkerste 3-gangen-diners op tafel. Smaakvolle gerechten met een uiteraard een heerlijk toetje.

Benieuwd naar hun kookkunsten? Ze vertellen het je graag. Want naast chef-koks, zijn het vooral ook gewoon heel gezellige mensen.

Ben of ken jij iemand die ons team van koks wil komen versterken? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Cover voor

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Single zijn was nog nooit zo leuk. Dat is wat wij bij VillaVibes geloven. Daarom organiseren wij steeds meer mooie vakanties en spectaculaire single events.

Naast dat we er alles aan doen om fantastische reizen te organiseren, doen we ook op kantoor hard ons best om er elke dag een feestje van te maken. Bijvoorbeeld met onze gezellige teamuitjes. Benieuwd hoe die er uit zien? Bekijk dan de video!

Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren