Het VillaVibes team

Dit zijn wij

Bij VillaVibes werken we met een enthousiast team met veel positieve energie. Samen doen we er alles aan om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En daarbij komt veel kijken.

Terwijl onze reisleiders de beste Vibes creëren op vakantie, zijn we elders in de wereld alweer opzoek naar mooie nieuwe bestemmingen. En terwijl we op kantoor de leukste klantvragen beantwoorden, zijn we ondertussen bezig om in heel Nederland de Vibes verder te verspreiden.

Maar wie zijn de mensen achter VillaVibes? We vertellen het je hieronder graag. En ben je benieuwd naar onze werkplek? Bekijk dan de rondleiding.

villavibes singlereizen team

Harold: De ideeënman en reis-tester

Toen een jaarcontract als reclamemaker niet verlengd werd, besloot hij een concept voor zichzelf te verzinnen: “Hoe ontmoet ik op een leuke en ongedwongen manier vrijgezelle vrouwen”.  Hier kwam VillaVibes uit voort (lees ook: het oprichtingsverhaal)

We zijn inmiddels 21 jaar en 48.000 VillaVibers verder. Maar hij krijgt nog steeds ontzettend veel energie van mooie pure gesprekken, de zoektocht naar nieuwe bestemmingen en het sparren over  baanbrekende ideeën.

Cover voor

Roy: Onze Groeimotor

Spread the Vibe! Dat is Roy ’s motto. Oftewel, hoe kunnen we nog meer singles laten profiteren van het VillaVibes gevoel. Door zijn overdosis energie vindt hij continu mooie groeikansen. Daarom is hij binnen VillaVibes verantwoordelijk voor o.a. marketing, HR, financiën en kantoorzaken.

Als enthousiaste dertiger woonde hij lange tijd in Amsterdam. De treinrit van de hoofdstad naar ons kantoor in Arnhem kon zijn stemming niet verpesten. In tegendeel zelfs. Hij werkte ooit als marketingman bij een grote bank, maar besloot de helft van zijn salaris in te leveren voor een smak Vibes.

Na twee jaar knallen op kantoor werd hij verliefd op collega Linda. Inmiddels wonen ze vrijwel naast kantoor en zijn ze getrouwd! En of dat nog niet genoeg is, is Roy sinds 2021 samen met Harold eigenaar van VillaVibes.

Cover voor

Ilse: Rots in de branding

‘Waarmaken wat we beloven’. Dat is heel belangrijk bij VillaVibes. In onze organisatie is precies werken en vastleggen cruciaal.

Gelukkig hebben wij Ilse. Of het nu gaat om het structureren van onze boekhouding of het voorbereiden van onze singlereizen, op Ilse kunnen we altijd bouwen.

Niet tijdens de bedrijfsborrels op vrijdagmiddag overigens, dan moeten we d’r altijd een beetje in de gaten houden ?

Cover voor

Joost: Meer dan een entertainer

Waar Joost is, daar hangt een goede Vibe. Logisch dat VillaVibes en hij zich tot elkaar aangetrokken voelden.

Joost is een allrounder met een ongebruikelijke combinatie van specialismen. Hij zwengelt net zo makkelijk een stoelendans aan tijdens een VillaVibes-weekend als dat hij gloednieuwe reizen tot in de puntjes voorbereid. Ook is hij verantwoordelijk voor het vinden van onze reisleiders.

Hij moest even warmdraaien, maar ondertussen maakt ie Harold en Sonja regelmatig in tijdens een potje Kolonisten-van-Catan.

Cover voor

Susan: Organisatietalent van A tot Z

Je bent gek op wintersport en single, wat doe je dan? Susan wist het wel. Ze ging mee met onze SnowVibes. Daar viel ze direct op. Wat een energie en gezelligheid!

Al snel werd ze zelf een van onze populairste reisleidsters. Maar er zit nog meer in! Daarom pakte Susan haar spullen en verhuisde van Alkmaar naar Arnhem. Haar baan in een mooi hotel ruilde ze in voor elke dag Vibes. Klanten blij maken doet ze nog steeds meer een grote glimlach. Niet voor niets coördineert ze onze singlereizen tot in de kleinste details en straalt ze bij het lezen van positieve klantervaringen.

Cover voor

Ilona: Klantcontact en paprika’s

Bel je met VillaVibes? Grote kans dat je Ilona dan te spreken krijgt. Na enkele jaren te hebben gewerkt voor een grote hotelketen, is Ilona nu actief voor alle Vibers. Ilona doet bij ons ‘klantcontact en reserveringen’.

Zoals velen die bij ons begonnen, is ze nog single. Maar dat gaat niet lang duren. Zeker niet als de single mannen uit Arnhem en omgeving doorkrijgen dat Ilona regelmatig te vinden is bij de groenteafdeling van de plaatselijke supermarkt. Ze kan zich daar uren vergapen aan paprika’s.

Cover voor

Maaike: Messcherp organisatietalent

Tekende een week voordat ze slaagde voor haar toeristische opleiding in Leeuwarden haar contract bij VillaVibes. Ben je dan doortastend of niet.

Verblikt of verbloost niet. Is afkomstig uit Glanerbrug en is op de hoogte van wat men zegt over de inwoners van dit dorpje (Glanerbrug, mes in de rug). Maaike bewaakt het overzicht. Is van de details en heeft nu al laten zien over het nodige organisatietalent te beschikken. Voor Maaike geldt dan ook: geen mes in de rug, maar het mes tussen de tanden.

Cover voor

Ginny: Koukleumen in España

Onze nieuwste aanwinst op de afdeling reiscoördinatie. Is groot Spanje-fanaat vanwege haar half-Spaanse vriend, al denken wij dat het vooral door de warme Spaanse temperaturen komt. Ginny is namelijk de grootste koukleum die we hier hebben rondlopen. Afijn, in Spanje is ze in ieder geval regelmatig te vinden.

Werkte in het verleden voor een andere groepsreizen organisatie en heeft haar reizigersbloed inmiddels ook doorgegeven aan dochter Lymee, die vóór haar 1e verjaardag al 5 keer heeft gevlogen.

Cover voor

Karen: Kleurrijke Colombiaanse

Vloog 4 jaar geleden in haar uppie naar Nederland om een nieuw leven op te bouwen en helpt een paar dagen per week mee om alles voor onze singlereizen klaar te zetten.

Verder werkt deze vrolijke en kleurrijke Colombiaanse keihard om haar Nederlands te perfectioneren. Nergens voor nodig, vinden wij, aangezien het ‘helaas pindakaas’ er op dag 1 al vloeiend uit kwam.

Cover voor

Marleen: Scherp oog voor de juiste Vibes

Deze vrolijke energiebom weet wat gezelligheid is. Niet voor niets woonde ze een tijdje op Ibiza om volle bak te genieten van de spetterende Vibes.


Eenmaal thuis was de grote vraag: wat kan ik doen met mijn kennis over mensen en sfeer? Eigenlijk was er maar 1 logische plek: VillaVibes natuurlijk. 

 

Inmiddels is ze samen met Joost verantwoordelijk voor al onze crew. Dus wil je een mooi reisje begeleiden? Hou dan Marleen te vriend 😉

Marleen den Hoed

Iris: Onze Finance Viber

Iris houdt niet van verrassingen. Nou ja, wat onze cijfers betreft dan hè. Als onze Finance Viber zorgt ze er namelijk voor dat onze boekhouding net zo strak is als een onlangs geprepareerde skipiste.

Privé is ze dol op verrassingen. Ze heeft zelfs een eigen Kinderfeestje-verassingsbox ontwikkeld. Best ondernemend voor een boekhoudster!

Iris Rientjes

Diede: Zonnestraal door de telefoon

Als je in de horeca hebt gewerkt, dan weet je wat gastvrijheid betekent. En bij Diede stroomt gastvrijheid en plezier door haar bloed. We zijn daarom blij dat ze samen met Ilona verantwoordelijk is om jou en alle andere Vibers te helpen met uitzoeken van de vakantie die bij jou past.

Bel je haar en vraag je naar onze wandelvakanties, dan voel je een zonnestraal door de telefoon. Diede is namelijk gek op wandelen en binnenkort vertrekt ze met een goed gevulde backpack en een vriendin naar het prachtige Zweden. Daar kunnen we op kantoor natuurlijk alleen maar jaloers op zijn.

Cover voor

Eva: Internet is haar speeltuin

Door haar aanstekelijke enthousiasme praat ze sneller dan het licht. Maar weet je wat pas echt snel gaat? De wereld van het internet. Om alle ontwikkelingen te volgen moet je wel gepassioneerd zijn, en dat is Eva zeker. Het internet is haar speeltuin van waaruit ze zoveel mogelijk hoger opgeleide singles enthousiast maakt over onze Vibe.

Opgegroeid in de Achterhoek had ze zelf ook altijd het verlangen om iets van de wereld te zien. Na een half jaar wonen in Maleisië en een rondreis door Libanon staat er nog veel meer op haar lijstje. Hopelijk voor haar vliegen deze vakanties minder snel voorbij dan de razendsnelle data in Google Analytics.

Cover voor

Juul: wordt het stappen of stappen?

De VillaVibes vakanties zijn een soort schoolreisje voor volwassenen… en wat denk je? Juul is een expert op dit gebied. In haar vorige baan stuurde ze enthousiaste scholieren Europa door en nu zet ze haar talent in om het leven van hoger opgeleide singles nóg leuker te maken.

Kwaliteit is belangrijk en daarom bekijkt ze de reis graag eerst met eigen ogen. Zo zat ze tijdens haar eerste 100 dagen VillaVibes al in een ijsbad in Zweden en deed ze een “Moonwalk” in Zwitserland. Wat wordt haar volgende avontuur? Een spannende Hike op La Palma? Het zou zomaar kunnen. Want de Nijmeegse 4-daagse staat volgend jaar niet in haar agenda als ‘helemaal los gaan feestweek’ maar dit keer als ‘uitdagende wandelweek’. Wordt het dus stappen of stappen? We zijn benieuwd. Lekker bezig Juul.

Cover voor

Luca

Cover voor

Anniek

Cover voor

Veere

Cover voor

Eelco

Cover voor

Bo

Cover voor

Tijn

Cover voor

De VillaVibes Reisleiders

Onze oppervibers

Vibes. Om dat woord draait alles bij ons.  Onze reisleiders zijn daarbij essentieel.  Ze staan midden in de groep en vinden het prachtig om iedereen een geweldige vakantie te bezorgen. Plezier maken zit in hun bloed. En het zijn mensen bij wie vrijwel iedereen zich op zijn gemak voelt.

Het team bestaat inmiddels uit meer dan 150 crew leden.  Van Ski-gidsen tot Tennisleraren en van Weekendbegeleiders tot Curaçao-kenners. Allemaal spontane mensen met veel energie.

Ben jij een enthousiasteling en wil je je bij ons team aansluiten? Meld je dan aan voor een plekje in de crew.

Cover voor
Cover voor

VillaVibes Chef-koks

Onze oppervibers

Goed eten en drinken. Daar zijn we fan van! Daarom werken we samen met de beste chef-koks. Je vindt ze onder andere bij onze single weekenden en tijdens onze wintersport in Les Arcs. Daar toveren ze de lekkerste 3-gangen-diners op tafel. Smaakvolle gerechten met een uiteraard een heerlijk toetje.

Benieuwd naar hun kookkunsten? Ze vertellen het je graag. Want naast chef-koks, zijn het vooral ook gewoon heel gezellige mensen.

Ben of ken jij iemand die ons team van koks wil komen versterken? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Cover voor

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Single zijn was nog nooit zo leuk. Dat is wat wij bij VillaVibes geloven. Daarom organiseren wij steeds meer mooie vakanties en spectaculaire single events.

Naast dat we er alles aan doen om fantastische reizen te organiseren, doen we ook op kantoor hard ons best om er elke dag een feestje van te maken. Bijvoorbeeld met onze gezellige teamuitjes. Benieuwd hoe die er uit zien? Bekijk dan de video!

Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
singlereizen wintersport

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren