Deze reis bieden we momenteel niet aan.
Je kunt deze reis wel bekijken, maar niet boeken.

Bekijk al onze reizen

Frandeux - Ardennen Frandeux - Ardennen

Deze Oud & Nieuw wordt bijzonder

9
159 reviews

Midden in de Ardennen ligt het fantastische kasteel Frandeux. Op deze bijzondere plek organiseren we een super gezellige Oud & Nieuw week. Vol met leuke activiteiten, heerlijke oliebollen en vooral heel veel gezelligheid met elkaar. Ga je ook mee?

 •  7 dagen en 6 nachten in prachtig kasteel
 • All-inclusive arrangement met heerlijk eten en drinken
 • Veel te doen. Haak aan waar je zin hebt. Wandelen, MTB, bezoek grotten van Han etc.
 • Feestdagensfeer: oliebollen, bubbels, openhaard aan.
Avatar van Jacco
Door: Jacco
Afbeelding voor Frandeux Ardennen – Oud & nieuw week
Afbeelding voor Frandeux Ardennen – Oud & nieuw week
Afbeelding voor Frandeux Ardennen – Oud & nieuw week

Midden in de Ardennen ligt het fantastische kasteel Frandeux. Op deze bijzondere plek organiseren we een super gezellige Oud & Nieuw week. Vol met leuke activiteiten, heerlijke oliebollen en vooral heel veel gezelligheid met elkaar. Ga je ook mee?

 •  7 dagen en 6 nachten in prachtig kasteel
 • All-inclusive arrangement met heerlijk eten en drinken
 • Veel te doen. Haak aan waar je zin hebt. Wandelen, MTB, bezoek grotten van Han etc.
 • Feestdagensfeer: oliebollen, bubbels, openhaard aan.

Frandeux - Ardennen

Unieke VillaVibes garanties

Dankzij onze Gelijkgestemden Garanties heb je gegarandeerd een leuke klik met jouw reisgenoten. Zo zijn onze groepsreizen exclusief voor singles met een diploma of baan op hbo-niveau of hoger.

Afhankelijk van je reis mag je bij ons nog kosteloos annuleren tot 3 of 6 weken vóór vertrek. Je bent dan alleen de boekingskosten & SGR-bijdrage kwijt (totaal €34,95). Flexibel hè?

Onze singlereizen zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 25 t/m 39 jaar. Of 50 t/m 69 jaar. Je mag maximaal 12 maanden te jong of te oud zijn.

De man-vrouw verhouding is op elke reis ongeveer gelijk. Dat is leuk voor de chemie in de groep. In het uiterste geval is de verhouding 60%-40%. Nooit meer. Beloofd.

De groepsgrootte van een reis is altijd tussen de 70% en 135% van het aangekondigde aantal mensen. We gaan bewust met grotere groepen. Hierdoor zijn er altijd genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt.

Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. In de afgelopen 21 jaar is dit bij slechts 1% van onze reizen gebeurd.

Bekijk het bewijs
 • 6 overnachtingen op 2-persoons kamer met gedeelde badkamer
 • All-inclusive arrangement met:
  • Dagelijks ontbijt
  • 16:00 uur soep-met-snacks
  • Heerlijke diners
  • Koffie, thee, bier, wijn, fris, likeuren
  • Oliebollen & prosecco
 • Toeristenbelasting
 • 6-koppige VillaVibes reisbegeleiding
 • Carpool-garantie. Je kunt gegarandeerd met iemand meerijden.
 • Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
 • Toeslag douche + toilet op kamer € 50
 • Toeslag single kamer € 100
 • Toeslag single kamer met douche + toilet €150
 • Alle kosten gemaakt buitenshuis (bv. huur MTB)
 • Vervoerskosten (90% komt via ons carpoolsysteem, lukt altijd)
 • Boekingskosten à € 29,50, SGR-bijdrage à €5 en calamiteitenfonds à € 2,50

Data & Groepsinfo

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Prijzen zijn excl. € 29,50 boekingskosten en € 5,- SGR-bijdrage.
Reis vol? Vul het boekingsformulier in en kom vrijblijvend op de wachtlijst.

Bomvol leuke activiteiten

Deze Oud & Nieuw week zit vol met leuke activiteiten en gezellige uitstapjes. Jij bepaalt zelf hoe actief je het maakt en waaraan je mee wilt doen. Vrijheid-Blijheid. Onze reisleiders staan deze week voor je klaar en vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Hou je van sportieve activiteiten? Dan ga je onze begeleide mountainbike tochten en wandelingen door de bossen prachtig vinden. Of haak aan als we een dagje naar het avonturenpark gaan om te abseilen of klimmen. Je kunt hier zelfs gaan paardrijden.

Hou je van cultuur? In de buurt van ons kasteel zijn prachtige dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld de Citadel van Namen. Of ga gezellig een dagje mee naar Dinant of het kasteel van Rochefort. Ook de grotten van Han zijn altijd bijzonder.

Verder organiseren we rondom ons kasteel leuke activiteiten. Nieuw dit jaar zijn de VillaVibes Kasteelspelen. En op 1 januari kun je mee doen met de VillaVibes nieuwjaarsduik. Ook organiseren we ’s avonds een bordspelletjes toernooi. Eén avond nodigen we de kasteelheer uit om bij de open haard verhalen over het kasteel te vertellen. Twee jaar geleden hingen we aan z’n lippen. Trek je je liever terug met een goed boek? Ook helemaal goed.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

Inchecken op 28 december

Op dinsdag 28 december ben je vanaf 19 uur welkom op het kasteel om in te checken. Iedereen komt vanuit Nederland naar de Ardennen gereden. En echt waar, de meeste mensen vinden het spannend. 80% kent nog niemand. Maar juist dat maakt dit soort weken juist zó gezellig.

Nadat iedereen is ingecheckt gaan we gezellig aan tafel. Al snel wordt er gelachen en is het ijs gebroken. Onze chef-kok tovert ondertussen de lekkerste gerechten op tafel. Wil  je iets te drinken? Pak het uit de koelkast. Alles is inclusief.

Een dagindeling

Elke dag  is weer net iets anders. Wat je gaat doen bepaal je zelf. Grofweg ziet een dag er ongeveer zo uit:

 • 9:00 – 10.30 uur: ontbijt
 • 10:30 uur: start activiteiten
 • 16:00 uur: soep en snacks
 • 20:00 uur: 3-gangen diner
 • Vanaf 22:00 uur: lekker borrelen, spelletjes spelen, goede gesprekken bij de open haard
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

Uitchecken op 3 januari

Op maandag 3 januari is het alweer tijd om uit te checken. Wat een leuke week was het! En wat een leuke mensen heb je leren kennen. 2022 had niet beter kunnen beginnen.

We sluiten deze week af met een heerlijke brunch. Uiterlijk om 13 uur moet je uitchecken en zit deze VillaVibes Oud & Nieuw week erop. Wedden dat je met een aantal mensen binnenkort weer gaat afspreken?

Cover voor

Ons verblijf: Chateau Frandeux

Je verblijft deze week in een prachtig kasteel. Midden in de bossen en in het hart van de Ardennen. De sfeer is bijzonder. Grote openhaarden, krakende houten vloeren en allemaal leuke plekjes waar we gebruik van kunnen maken. De eigenaar maakte deze video (beetje suf, maar je ziet wel hoe mooi het daar is).

Ons kasteel ligt aan een meer met schoon zwemwater. Vanuit onze sauna kunnen we hier zo afkoelen. Het is de ideale omgeving om aan het eind van het jaar te verblijven.

Tussen ons kasteel en het meertje ligt een heerlijk terras. Als het zonnetje schijnt is het hier heerlijk toeven met een kop warme chocolademelk in je hand.

Is het weer wat minder, dan hebben we binnen gelukkig nog tal van leuke kasteelruimtes. Bordspelletjes, pubquizzen, weerwolven: spelletjesliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen.

Cover voor

Huisregels

We zijn superblij dat we deze accommodatie hebben weten te boeken. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat de huisregels hier licht afwijken van hoe het doorgaans bij ons is. Wel belangrijk om te weten:

 • Je mag niet met schoenen naar binnen. Voor iedereen liggen er mooie sloffen klaar, maar het is natuurlijk ook leuk om zelf je mooiste paar mee te nemen.
 • Het is verboden om vuurwerk af te steken
Cover voor

De slaapkamers

In totaal hebben we 35 kamers tot onze beschikking, waarvan maar liefst 21 single kamers. De 14 overige kamers hebben allemaal 2 gescheiden bedden op de kamer.

Voor alle kamers in deze accommodatie geldt dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn. Neem wel even zelf een handdoek mee. Een deel heeft een eigen badkamer en een ander deel heeft gedeelde badkamers om de hoek (maar dus wel op de gang). Boek je een gedeelde kamer, dan deel je jouw kamer altijd met iemand van jouw eigen geslacht.

 • Voor een kamer met eigen badkamer betaal je een toeslag van € 50
 • Voor een single kamer betaal je een toeslag van € 100
 • De toeslag voor een single kamer met badkamer is dus € 150
Cover voor

Corona: Testen voor Toegang

Onze reizen in België zijn altijd supergezellig. Dit willen we graag zo houden, ook nu tijdens Corona. Daarom werken we bij onze weekenden momenteel met Testen voor Toegang voor alle deelnemers. Ongeacht of je gevaccineerd of recent hersteld bent van corona, moet je je dus laten testen.

Zo beperken we het risico op besmettingen en kun jij samen met jouw mede-Vibers met een fijn gevoel genieten.

De testafspraak kun je maken op testenvoortoegang.nl (gratis). Na de test ontvang je de uitslag per mail, deze toon je bij binnenkomst aan onze crew. Heb je een vraag rondom Corona? Bekijk onze meest gestelde Corona vragen en antwoorden.

Cover voor

Nog goed om te weten

Tijdens dit weekend ontmoet je gegarandeerd mensen met wie je een leuke klik hebt. Dat kan ook bijna niet anders met 45 gelijkgestemde singles bij elkaar. Boek hieronder je plek. Is de singlereis vol? We hanteren een wachtlijst. Meld je dus gewoon aan.

Een week voor vertrek ontvang je van ons meer informatie. Onder andere een lijst met de voornaam, e-mailadres en woonplaats van alle gasten. Op basis hiervan kun je eventueel carpool-afspraken maken (dit werkt altijd erg goed). Ook maken we een besloten Facebookpagina en Whatsapp groep aan zodat je iedereen alvast een beetje leert kennen.

Je mag trouwens je boeking nog 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren (met uitzondering van de boekingskosten).

Cover voor

Boek jouw reis

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren