villavibes singlereizen
villavibes singlereizen

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk

De mooiste Vibes beleef je samen

VillaVibes is al sinds 2002 dé specialist in het organiseren van groepsreizen en weekenden voor hoger opgeleide singles. Jaarlijks worden zo’n 10.000 vakantiegangers aangetrokken door onze kernkwaliteit: het creëren van Vibes.

Van wintersportreizen met meerdere hotels tot zeilvakanties in Griekenland en van all inclusive weekenden in de Ardennen tot feestweken in Ibiza. Overal organiseren we leuke vrijblijvende activiteiten zoals hilarische pubquizen of mooie mountainbike-tochten.

Wij geloven er namelijk in dat de mooiste Vibes ontstaan als je samen iets beleeft. Met gelijkgestemde singles waar je écht een klik mee hebt. Daarom bieden wij ook als enige aanbieder de unieke ‘Gelijkgestemden Garanties‘.

Bij VillaVibes werken we met een enthousiast team met maar één doel: jou een onvergetelijk mooie vakantie bezorgen. En daarin gaan we graag ver. Lees maar eens verder…

villavibes team

Wat maakt VillaVibes nou zo bijzonder?

VillaVibes is ooit opgericht door Harold Blanken omdat hij op ongedwongen wijze single mensen wilde leren kennen. Groots en meeslepend leven, dat wilde hij. Echte aandacht voor elkaar. Échte verhalen, geen plastic buitenkant-verhalen. Openheid. En vooral: plezier.

Vandaar dat al vanaf het oprichtingsjaar 2002 het woord ‘Vibes’ een cruciale rol speelde. Om écht goede Vibes te creëren, moet je serieus aan de bak. Moet je goed nadenken over hoe een groep een groep kan worden. Hoe mensen -hoe verschillend iedereen ook is – een bijzondere ervaring gaan beleven.

Voor ons is iedereen die mee gaat met VillaVibes even belangrijk als iemand die bij ons thuis op bezoek komt. Dat zie je overal in terug. We zijn persoonlijk. We kennen de namen van de mensen die mee gaan. Onze reisleiders staan midden in de groep. We verwennen onze gasten en zorgen ervoor dat de randvoorwaarden goed zijn.

Een klant die zich bij ons in de watten gelegd voelt, wordt fan. We stellen onze reizen samen, zoals wij zelf op reis zouden willen gaan. Inclusief het reisgezelschap dat daarbij hoort. Want hoe goed de randvoorwaarden ook zijn, de Vibes worden uiteindelijk altijd door de mensen gemaakt.

groepsfoto-hr

Gegarandeerd leuke reisgenoten

Jouw reisgenoten spelen een cruciale rol tijdens je vakantie. Dat weten wij als geen ander. Wat onze reizen zo speciaal maakt, is dat er bij ons uitsluitend ‘gelijkgestemde singles‘ mee gaan.

Zo weet je zeker dat je in elk geval een leuke klikt hebt met een aantal mensen. Dat beloven we je via 6 harde garanties. Zo is bijvoorbeeld iedereen van dezelfde leeftijd, hoger opgeleid en is de man-vrouw verhouding altijd in balans.

Wij zeggen hier wel eens gekscherend tegen elkaar: liever een gezellige borrel met gelijkgestemden in een TL-verlichte bedrijfskantine, dan een verblijf in een luxe 5-sterren resort met mensen waarmee je niet kan opschieten. Kortom, je snapt hoe belangrijk wij dit onderdeel vinden.

Wil je meer weten over onze garanties? Lees dan onze toelichting. Het zit ‘m vaak in de details!

singlereizen reisgenoten
Cover voor

Betrokken reisleiders

Vibes. Om dat woord draait alles bij ons. Waarschijnlijk begrijp je wel dat een reisleider invloed heeft op de vibes. Het moet iemand zijn die jou ziet en bij wie je je snel op je gemak voelt. Iemand die plezier maken en gastvrijheid als een tweede natuur heeft. Die verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Die zelf ook hoger opgeleid is. Die… afijn, we kunnen wel even doorgaan…

Natuurlijk wordt het succes van een reis nooit bepaald door een reisleider, maar het kan er wel invloed op hebben. Daarom zijn we behoorlijk streng in onze selectie. Het werkt bij ons namelijk anders dan bij bijvoorbeeld de TUI’s en Subweb’s van deze wereld. De VillaVibes-reisleider maakt echt onderdeel uit van de groep.

Denk jij het VillaVibes DNA te hebben? En lijkt het je leuk om voor ons reizen te begeleiden?

48.000 singles gingen je voor

Bijna iedereen vond het spannend om een eerste keer te boeken. Echt, zo goed als iedereen. Allemaal om verschillende redenen. Wat de meesten gemeen hebben met elkaar was hun conclusie achteraf. Dat hun angsten ongegrond waren. Een veelgehoorde reactie is “Had ik dit maar eerder gedaan”.

Al vanaf 2002 organiseren we single weekenden en single reizen. De laatste jaren groeien we explosief. In totaal zijn er inmiddels al ruim 48.000 mensen met ons mee geweest. Maar liefst 97% van al onze gasten beveelt ons aan bij andere gasten.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze meer dan 1800 klantervaringen van hoger opgeleide singles die ons waarderen met een 8,9.  Of check al de beoordelingen op Facebook. Prachtig vinden we het dat VillaVibers ons beoordelen met gemiddeld 4,7 sterren (van de vijf).

Cover voor
Cover voor

Enthousiast VillaVibes team

Bij ons op kantoor is het soms net zo gezellig als op vakantie. Bijvoorbeeld als oprichter Harold weer stuiterend van enthousiasme met een nieuwe idee komt. Of als Susan reisleiders ontvangt die vol mooie verhalen terugkomen van een weekendje Ardennen.

Van 2002 tot 2015 werd VillaVibes nog gerund door Harold en Sonja. Maar door de  groei breiden we steeds verder uit. Nieuwsgierig naar deze enthousiastelingen? Bekijk dan nu het VillaVibes team.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren