Hoe het begon

Het is 2001. Harold Blanken werkt in de reclamewereld. Hij is single en hij mist iets in zijn leven. Iets dat voor hem het allerbelangrijkste is. Wat dat is? Lees hieronder het verhaal van de oprichting van VillaVibes.

Als dertiger was mijn leven goed op orde. Ik was afgestudeerd, had een carrière, een leuk appartement, vrienden. Maar ik wilde méér. Ik wilde goede feestjes, intiemer en ‘echter’ dan de sfeer in de clubs. Ik zocht prikkels. Goede gesprekken in warme, sfeervolle omgevingen, lekker eten, ontboezemingen, verbinding.

Als reclamemaker bedacht ik altijd concepten voor anderen. Nu werd het tijd om iets voor mezelf te verzinnen. In de zomer van 2002 bedacht ik single weekenden met 30 hoger opgeleide singles in een kasteel in de Ardennen.

Niet commercieel, het ging me om de prikkels, om de vibes. Een advertentie was snel gezet. De respons was enorm. En de weekenden bleken meteen een schot in de roos. Zo zeer zelfs, dat dit plannetje uiteindelijk toch bleek uit te monden in een bedrijf: VillaVibes.

Deze weekenden brachten me zó ontzettend veel. Hier gebeurde het. Het was groots, meeslepend. Ik gaf alles, ik kreeg alles. Na elk weekend ging ik stuiterend van de adrenaline en geluksgevoelens naar huis.

De echte ontmoetingen. De veranderingen. De samensmeltingen. Nieuwe liefdes. Nieuwe vriendschappen. Nieuwe inzichten (vooral dat laatste).

Dit was het. Dit waren de Vibes zoals ik ze ooit bij elkaar gedroomd had.

Na een jaar vol VillaVibes-weekenden ontmoette ik mijn huidige vrouw Sonja. Mission completed, wat dat betreft. Maar er is een ander missie voor in de plaats gekomen. VillaVibes heeft ons verrijkt met onbetaalbaar mooie ervaringen, vriendschappen en zelfs twee prachtige jongens.

VillaVibes zit in ons hart. De vibes zitten in ons bloed. En dat willen we delen via al onze single reizen.

Harold Blanken (bedenker/oprichter van VillaVibes)

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren