Getrouwd zijn met Roy Getrouwd zijn met Roy

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten
single reizen eigenaar Roy
single reizen eigenaar Roy
single reizen eigenaar Roy

Mooi moment in de geschiedenis van VillaVibes. Vorige week trouwde ‘onze’ Roy met zijn maar -ook een beetje onze- Linda. Ze leerden elkaar namelijk kennen bij VillaVibes. Het was een bijzondere, mooie dag.

Natuurlijk viel de naam ‘VillaVibes’ regelmatig tijdens de ceremonie. Ik (Harold, oprichter VillaVibes) mocht hier bij zijn. Voor mij was het niet alleen een speciale dag omdat ik Roy en Linda jarenlang dagelijks sprak bij ons op kantoor. Het was extra speciaal omdat ik sinds 1 juli vorig jaar ook getrouwd ben met Roy. Nou ja, een soort van dan.

Die dag werd Roy namelijk partner bij VillaVibes. Aandeelhouder. Daardoor delen we -net als in een gewoon huwelijk- van alles met elkaar. Er zijn overigens meer overeenkomsten. Bijvoorbeeld de manier waarop we bij VillaVibes terecht zijn gekomen.

Overeenkomsten

Allebei verruilden we een goede baan voor het avontuur.

Ik had het goed voor elkaar als reclamemaker toen ik besloot weekendjes te organiseren op zoek naar de liefde. “Waarom geef je de zekerheid van een goede baan op voor zoiets waarvan je maar moet afwachten wat het wordt?”, zei mijn vader.

Het universum beloonde me echter rijkelijk voor mijn keuze met een fantastisch gezin en de allermooiste reisorganisatie van Nederland.

Roy had een flink inkomen als marketeer bij ABN Amro. Toen hij bij ons begon, leverde hij de helft van zijn salaris in. Hij wou weg uit de corporate wereld en wou weer plezier in zijn werk. Omdat hij die vooral in liefde en reizen dacht te vinden, kwam VillaVibes op zijn pad.

Als Roy vijf jaar geleden had geweten wat deze stap hem gebracht zou hebben, had hij natuurlijk helemaal blind getekend.

Het is mede daarom dat ik vorige week zo zat te genieten, daar bij landgoed Warnsborn in Arnhem. Op zo’n dag voel je weer extra hoe mooi liefde en verbinding zijn. Roy en ik hebben allebei zekerheden opzij gezet, op zoek naar contact en liefde.

trouwen roy villavibes

Gemeen met elkaar

Bij het journaal, de kranten en op social-media ligt de nadruk veelal op de verschillen tussen mensen. Bij onze weekenden en vakanties merk je hoe jammer dat is. Bij VillaVibes ervaren we elke dag hoeveel meer wij mensen met elkaar gemeen hebben dan we ons realiseren.

Neem onze weekenden en single vakanties. Binnen 24 uur voelt bijna iedereen zich thuis in een groep en vallen de angsten (die veel mensen vooraf toch hebben) van je af.

‘Verbinding’ zal bij VillaVibes blijven horen. En sinds vorige week ook bij Roy en Linda. We duimen dat ze heel lang aan elkaar verbonden mogen blijven en dat hun leven bol blijft staan van de Vibes!

3 reacties

 • Harold, ik ben je dankbaar dat je villa vibes opgericht hebt. Ik heb mijn man 10 jaar geleden op een van jullie reizen ontmoet, en nu alweer 7 jaar getrouwd. Ik wens Roy en Linda een geweldig en liefdevol huwelijk. Daarnaast blijft vooral leuke vakanties organiseren, als ik jullie mails voorbij zie komen zou ik soms bijna single willen zijn (grapje).

 • Wat geweldig om te lezen Daniëlle. Hopelijk heb je het nog lang fijn met je man. En leuk dat je dit even deelde. Wordt gewaardeerd!

 • Geef een reactie

  CTA afbeelding

  Speciale kortingen ontvangen?

  Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

  Bijna vol alarm

   

  Bijna vol alarm

  Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Geslacht

  Reis alsnog boekenAnnuleren