Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere singles? Hieronder lees je hun beoordelingen over onze singlereizen. Wil je zelf een ervaring delen? Leuk! Alle beoordelingen zijn automatisch de volgende dag zichtbaar.

Filter ervaringen

Filteren & Sorteren

Beoordelingen

Erik review singlereizen
10
Erik uit Almere
WeekendVibes Ardennen | 25 - 39 jaar, jun 2023
Leuk weekend weg, in een mooie omgeving, met leuke sportief georiënteerde activiteiten.
Foto van Leon
9
Leon uit Veldhoven
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, mei 2023
Indrukwekkend, avontuurlijk, relaxen en veel of weinig sociaal zijn / feesten. Doen.
Foto van Carolien
9
Carolien uit Rotterdam
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, mei 2023
Heerlijk een weekje zon, opwarmen, en weg uit het grijze Nederland. Het weer is top! Het hotel is super! Prima kamers, heel vriendelijk personeel, goed en divers eten. En... natuurlijk prachtig uitzicht op het strand met palmbomen. Zo kun je heerlijk bijkomen op het bedje aan het zwembad, drankje wordt gebracht. 's Avonds koelde het door de wind toch wel een beetje af, dus neem ook iets met lange mouwen mee. Met de excursies heb ik zowel de natuur als cultuur van Gambia kunnen zien. Verwacht niet teveel van de safari, het is geen Kenia of Zuid-Afrika. Maar alleen al onderweg zijn, zorgt ervoor dat je veel indrukken krijgt van het land en de manier waarop de mensen leven. Realiseer je wel dat Gambia echt een heel arm land is. Dit maakte toch meer indruk dan verwacht. Maar bewustwording van hoe rijk wij in Nederland eigenlijk zijn, is alleen maar goed. Natuurlijk met de groep heel gezellig gehad. Je vindt altijd wel aansluiting bij anderen. De week is omgevlogen!
Foto van William van den Hurk
8
William van den Hurk uit Druten
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, mei 2023
Ontzettend leuk om Afrika te zien zoals Afrika is afwisselend in natuur en cultuur. Zoals het bezoeken van een schooltje, lopen op een vismarkt en opzoek naar wilde diere...n op de rivier of op safari.
Foto van Mirjam
10
Mirjam uit IJsselstein
SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar, mei 2023
Wat een fantastische SnowVibes met allemaal leuke, gezellige singles! De crew was een gouden trio. Veel skiën op je eigen niveau en, voor wie wil, gezellige après-ski met... enthousiaste Vibers. Mooie, warme en bijzondere gesprekken en veel gelachen met elkaar. PS; verwacht niet dat je uitgerust thuis komt haha...
Foto van Henk Peperkamp
8
Henk Peperkamp uit IJmuiden
SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar, mei 2023
Top vakantie. Ik raakte al heel snel geblesseerd. Maar geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om dan maar naar huis te gaan . Dat je met een groep zo een " Vibe " kan cr...eëren. Geweldig.
Foto van Marjo Eijssen
10
Marjo Eijssen uit Herten
SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar, mei 2023
Daags voordat ik met Villa Vibes naar Zell am See vertrok had ik nog steeds geen zin om te gaan. Pfff, helemaal in je uppie. Annuleren was geen optie. De busreis duurde e...euwig... gezeten naast iemand van een ander reisgezelschap. En dan zie je het ontstaan, het voorzichtige aftasten, dan samen op een kamer met een vreemde [jippie het klikt], samen skiën, samen borrelen, avondeten en door. Een voor een leer je de mede groepsleden kennen, je wordt volledig ontzorgd door de reisleiding, je hoeft een week helemaal niks: alleen maar te genieten. En zo worden er vriendschappen gesmeed, durven mensen zich open te stellen, wordt er gelachen bij de pubquiz, gejoeld tijdens de après ski, gesupport tijdens de gezamenlijke skitochten. Wat een sfeer, wat een gezelligheid, wat ontzettend gaaf! Ik ga zeker weer mee!
Foto van Doortje
10
Doortje uit Soest
SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar, mei 2023
Zo’n wintersport vakantie leent zich heel erg goed voor een singlereis. De groep is groot genoeg. Je vindt altijd wel mensen met wie je gezellig gesprek hebt. En met zulk...e leuke reisleiders echt een top trip!
Foto van Stefan
9
Stefan uit Raalte
SnowVibes Kirchberg | 25-45 jaar, mei 2023
Gewoon doen, er zijn altijd mensen waar je mee klikt. Iedereen zit in de zelfde situatie! Don't be scared!
Foto van Lars
9
Lars uit Etten-Leur
SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar, mei 2023
Dit is een reis voor mensen die graag op wintersport gaan en ook van de apres ski houden. Daarnaast ook graag nieuwe mensen leren kennen op deze manier.
Foto van Birgit Giezenaar
8
Birgit Giezenaar uit ‘s-Heerenberg
SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar, mei 2023
Nieuwe mensen leren kennen en een leuke skivakantie beleven? Dan zeker gaan! Iedereen staat open voor leuke contacten en heeft zin om lekker te skiën en apres skiën. Ik g...a een volgende keer zo weer!
Foto van Margreet
10
Margreet uit Zwaag
WeekendVibes Vechtdal |50 -69 jaar, mrt 2023
Ik raad zeker aan om mee te gaan. Dit was voor mij de tweede keer. Je ontmoet zoveel mooie mensen. Het is goed voor je zelfvertrouwen, het eten is heerlijk en je kan er h...eerlijk je zelf zijn. Ik hoop nog vaak mee te kunnen gaan en de volgende reis is al geboekt.
Foto van Albert Entjes
8
Albert Entjes uit Zeist
WeekendVibes Vechtdal |50 -69 jaar, mrt 2023
Ook ik had in het begin de nodige twijfels, De gebruikelijke spanning voor het begin. Twijfels is dit wel iets voor mij, maar alleen is ook maar alleen. Heel blij, dat ik... het toch gedaan heb. Veel leuke activiteiten. Goede contacten en veel begrip voor elkaar. Voelde mij echt geaccepteerd zoals ik ben, voor of tegen mij geen onvertogen woord. Kan het dus iedere single wel aanbevelen. Maar zal lang niet bij iedereen aanslaan. Je moet echt wel een grens over.
Foto van Alice
8
Alice uit -
WeekendVibes Vechtdal |50 -69 jaar, mrt 2023
Misschien voelt het wat ongemakkelijk om je in te schrijven voor een weekend met singles, maar dat verandert gelijk als je binnenkomt. De crew ontvangt je, maakt je wegwi...js en de bubbels staan al klaar. Gelijk ontstaan er spontaan gesprekken met mede-vibers. En na het eerste diner is het net of je de anderen al dagen kent. Het programma is zo gevarieerd dat er voor elk wat wils is. Niks moet, alles mag. En soms heb je, ondanks alle gezelligheid, hilariteit en lol, toch even behoefte aan "niks", ook dat is geen punt. Aan het eind van een weekend heb je gegarandeerd nieuwe vrienden gemaakt en vooral veel lol gehad. Wie wil dit nou niet? Tip: plan de maandag vrij om na te genieten en bij te komen ;)
Foto van Emile Peels
9
Emile Peels uit Eindhoven
BeachVibes Gambia | 30-49 jaar, mrt 2023
Het stond niet op mijn bucketlist, Gambia. Het was meer per 'toeval' dat ik deze reis boekte. Maar voor iedereen die nog een plekje over heeft op zijn/haar bucketlist: ze...t Gambia er maar op hoor! Top om het land te ervaren, wildlife te spotten, van de zon, zee en strand te genieten en met je mede Vibers op stap te gaan. Aanrader!!
Foto van Marienke
8
Marienke uit Driebergen
SnowVibes Sauze d'Oulx | 40-59 jaar, mrt 2023
Ik was voor het eerst mee met Villa Vibes en het was een geweldige ervaring! Het is een reisorganisatie die werkelijk alles tot in de puntjes regelt en waar je zeker geli...jkgestemden tegenkomt. De crew doet er alles aan om jou een geweldige vakantie te bezorgen. Als je dit nog nooit hebt gedaan; gewoon doen!!
Foto van Simone
9
Simone uit Roosendaal
SnowVibes Sauze d'Oulx | 40-59 jaar, mrt 2023
Door te reizen met een groep zijn er altijd mensen waar je aansluiting bij hebt. Je hebt dus eventueel altijd de keuze met wie je wel of niet om wilt gaan.
Foto van Louise
8
Louise uit Amsterdam
SnowVibes Sauze d'Oulx | 40-59 jaar, mrt 2023
Heerlijk veel skiën op alle niveaus en daarnaast super gezellige après-ski onder het mom niets hoeft en alles mag.
Foto van Sanneke
9
Sanneke uit Eindhoven
SnowVibes Saalbach | 25-45 jaar, mrt 2023
Omdat het bijna niet mis kan gaan. Er zijn altijd mensen waarmee je klikt in een groep met veel mensen. De randvoorwaarden zoals eten en structuur zijn voor je gelegd en ...verder kun je je week invullen zoals je wilt. Villa Vibes doet echt zijn best om het zo geweldig mogelijk te maken.
Foto van Renate
8
Renate uit Deventer
SnowVibes Saalbach | 25-45 jaar, mrt 2023
Geweldige wintersport gehad, lekker skiën, leuke feestjes en vooral hele leuke mensen!! Ik kan het iedereen aanraden! P.s. Verwacht niet dat je uitgerust thuis komt.
Foto van Roos
10
Roos uit Utrecht
SnowVibes Flachau | 30-49 jaar, mrt 2023
Wintersport met VillaVibes is een feestje. Een week lang lol met leuke, gelijkgestemde mensen. Er wordt voldoende georganiseerd om niet te hoeven nadenken in je vakantie,... maar is ook alle ruimte voor je eigen invulling. Skiën en après-ski in Flachau en verblijf in Hotel Alpenwelt zijn super!
Foto van Paul
8
Paul uit Utrecht
SnowVibes Flachau | 30-49 jaar, mrt 2023
Ongedwongen sfeer met skiërs van alle niveaus. Alles wordt voor je geregeld. Echt vakantie! Eigenlijk hoef je alleen na te denken over wat voor kleding je die dag gaat dr...agen.
Foto van Raymond van Noort
9
Raymond van Noort uit Eindhoven
WeekendVibes Ardennen | 25 -45 jaar, mrt 2023
Ik heb een heerlijk weekend in de Belgische Ardennen gehad met een erg leuke spontane groep mensen. De enthousiaste crew doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin t...e maken. De locaties staat midden in de heuvels op een supermooie locatie. Er is een leuk en gevarieerd activiteiten programma waar voor iedereen wel iets tussen zit. Wat mij betreft een aanrader voor alle singles.
Foto van Erik
10
Erik uit Zwolle
WeekendVibes Ardennen | 25 -45 jaar, mrt 2023
Een No Brainer! Mijn eerste weekend mee mogen maken en het smaakt direct naar meer. Wat een gave manier om er lekker tussen uit te zijn in een geweldige omgeving en nieuw...e mensen te leren kennen. Er is van alles te doen en je bent vrij om daar in je eigen weg te vinden. Heb je meer behoefte aan rust, dan ben je daar helemaal eigen baas over, maar ik garandeer je deze vibe is zeer aanstekelijk en verslavend om er een knallend feestje van te maken.
Foto van Stephan
9
Stephan uit Huizen
BeachVibes Gambia | 50-65 jaar, mrt 2023
Leuke en interessante vakantie om met eigen ogen een ontwikkelingsland te aanschouwen. Vanzelfsprekend geniet je van de zon en strand, maar wellicht nog meer van de super... vriendelijke mensen. Voor mij was deze reis een aanrader: je krijgt een heel goed inzicht in het land, de cultuur, het slavernij verleden en huidige situatie.
Foto van Bart
10
Bart uit -
SpecialVibes Lapland | 25-39 jaar, mrt 2023
De reis is goed geregeld met een divers activiteitenprogramma. Als je al eens naar Lapland wilde en single bent is dit een mooie ervaring in een week gestopt. Maar de erv...aring is helemaal compleet met de geweldige groep en de dynamiek die gecreëerd wordt door de accommodatie (een mega huis met verschillende appartementen waar je in samenwoont). In no-time vormt zich een hechte groep, zeker met een open-deur beleid waarbij iedereen bij elkaar het appartement binnen kan lopen voor een drankje of een praatje.
Foto van Esther
9
Esther uit Den Haag
SnowVibes Flachau | 25-45 jaar, mrt 2023
Deze vakantie is zeker aan te raden! De balans tussen lekker skiën en après skiën is helemaal top. Je leert elkaar in een korte tijd heel goed kennen en trekt als een vri...endengroep met elkaar op. Ik heb zo enorm gelachen en zou zo weer terug willen!
Foto van Erwin
9
Erwin uit Harmelen
SnowVibes Flachau | 25-45 jaar, mrt 2023
Goed georganiseerd. Door de skisafari's leer je makkelijk andere mensen kennen. Weekprogramma is een mooie mix tussen activiteiten en ruimte om zelf erop uit te gaan. De ...reisleiding waren stuk voor stuk fijne mensen die altijd voor je klaar stonden.
Foto van Leonie
10
Leonie uit -
SnowVibes Flachau | 25-45 jaar, mrt 2023
Ik heb een topweek gehad met alleen maar leuke mensen. Eén grote feestweek was het. Dikke aanrader!
Foto van Marjan
8
Marjan uit Zoetermeer
SnowVibes Flachau | 25-45 jaar, mrt 2023
Ik was al eerder met VillaVibes mee geweest op wintersport, maar toch was het weer spannend om te gaan. Nieuwe mensen leren kennen en een nieuw gebied. Deze reis heeft he...t weer evenaart, echt! Super gebied en ik heb vrienden gemaakt die ik vaker ga zien!
8.9
2558 beoordelingen
groepsreizen voor singles

Word nu VillaVibes VIP

En krijg speciale kortingen op sommige singlereizen!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren