Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere singles? Hieronder lees je hun beoordelingen over onze singlereizen. Wil je zelf een ervaring delen? Leuk! Alle beoordelingen zijn automatisch de volgende dag zichtbaar.

Filter ervaringen

Filteren & Sorteren

Beoordelingen

Foto van Floortje
10
Floortje uit Alkmaar
SnowVibes Alpe d'Huez | 30-49 jaar, jan 2023
Thuiskomen in een vriendengroep, waarbij direct aansluiting is met iedereen en relaxt gesport wordt en voor ieder persoon een plek is. Autonomie i.c.m. groep, spel vs. sp...ort was perfect in balans! Fijn om deze ontdekking te doen, geeft mijn vrije tijd een nieuwe dimensie.
Foto van Taryn
9
Taryn uit Zevenaar
SnowVibes Alpe d'Huez | 30-49 jaar, jan 2023
Er is altijd wel iemand met wie je op hetzelfde niveau de piste op kan gaan. Alhoewel als je beginner bent, is het wat lastiger, omdat veel Vibers heel veel ski-ervaring ...hebben.
Foto van Tiny van Duijnhoven
8
Tiny van Duijnhoven uit Volkel
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Een boeking met VillaVibes is een hele mooie gelegenheid om in alle ongedwongenheid nieuwe mensen te leren kennen. De grote variatie in deelnemers en de crew die er telke...ns weer een feestje van maakt, zorgt voor een gezellige en actieve (korte) vakantie. De Manoir in de Ardennen was top!
Foto van Humphrey
8
Humphrey uit Putten
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Ik ben al diverse malen mee geweest en het is en blijft een prachtige ervaring!
Foto van Margreet
8
Margreet uit Zwaag
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Zou zeker een keer mee gaan. Je zit met leeftijdsgenoten en maakt snel contact
Foto van Boudewijn
8
Boudewijn uit Aalten
WeekendVibes Ardennen |25 -39 jaar, jan 2023
Op aanraden van een vriendin van een vriend van mij, werd ik gewezen op de singles vakanties van Villa Vibes, om andere singles te ontmoeten. Natuurlijk eerste wel even w...at twijfels, maar toen even de andere recensies gelezen en idd toch maar gewoon ingeschreven om mee te gaan! Hoe dichter ik bij het vertrek datum kwam, hoe spannender het werd. En dan in de auto die kant op richting de Ardenne. Eenmaal aangekomen stap je uit de auto (ik reed alleen) , loopt je met een iets verhoogde hartslag (weer wat spannender) naar de reisleiding om je aan te melden. Eenmaal aangemeld en een welkoms drankje aangeboden te hebben, komen er al gauw andere (die zeer waarschijnlijk dezelfde spanning hadden) bij je staan en voor je het weet voel je je helemaal op je gemak en begin je je thuis te voelen. Vanaf dat moment vliegt de tijd voorbij en voordat je het in de gaten hebt is het al weer maandag en voorbij! Kortom super leuk en echt een aanrader!
Foto van Andre
8
Andre uit Nieuwegein
WeekendVibes Heuvelrijk | 30-49 jaar, jan 2023
Leuk weekend, top locatie en een hele leuke groep.
Foto van Johan Dekker
9
Johan Dekker uit Ede
WeekendVibes Heuvelrijk | 30-49 jaar, jan 2023
De meeste mensen zullen het herkennen, je zit in een sociaal kringetje en spreekt vaak dezelfde mensen. Hoe leuk is het dan om totaal nieuwe mensen te kennen, die veelal ...met dezelfde insteek een weekend weg gaan. Die insteek is gewoon een tof weekend hebben waar veel gelachen wordt, gefeest en een goed gesprek op z'n tijd.
Foto van Quinten
9
Quinten uit Oosterblokker
WeekendVibes Vechtdal |25-39 jaar, jan 2023
Ik was opzoek om iets te doen met oud en nieuw en kwam via Facebook bij VillaVibes terecht. In het begin was het spannend, maar je wordt opgevangen in de groep en je hoor...t er meteen bij. Mijn ervaring was super en ga het zeker nog een keer doen.
Foto van Enrico
8
Enrico uit Veenendaal
WeekendVibes Vechtdal |25-39 jaar, jan 2023
Lekker weekend met gelijkgestemden, waarin niks moet en alles mag. Wat wil je nog meer?
Foto van Maarten
8
Maarten uit Amersfoort
SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar, jan 2023
Ja, een drempeltje om je op te geven was er wel. Maar ik kan iedereen zeggen dat het niet nodig is. Als de whatsapp groep aangemaakt is, komt al het eerste los, dan in de... bus, en dan kom je aan en heb je al heel wat mensen leren kennen. Het is echt een super relaxte vakantie want je bent de hele dag actief bezig. Je kan zelf bepalen of je aan iets deelneemt of niet, en er zit een goede balans in de georganiseerde activiteiten over de hele week. Ik heb vreselijk veel lol gehad en nieuwe vrienden gemaakt, dus ik kan deze vakantie erg aanbevelen.
Foto van Anjo
10
Anjo uit -
SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar, jan 2023
Echt een aanrader. Doordat iedereen alleen komt, is er openheid en nieuwsgierigheid. Dat maakt dat er echt een groep ontstaat. Ik vond het super gezellig en fijn dat je v...rijblijvend uit meerdere activiteiten kon kiezen met en na het skiën. Het was echt een groot feest!
Foto van Lilian
8
Lilian uit Asten
SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar, jan 2023
Deze skireis is zeker een aanrader! Alles is van het begin tot het einde goed geregeld. Je kunt overdag gaan skiën met begeleiding, of op eigen houtje de pistes verkennen.... Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle zaken die er georganiseerd worden, van skiles, skihuur tot après-ski! De accommodatie is top, het vervoer naar de piste is geregeld. Kortom, je reis is van a tot z goed verzorgd!
Foto van Marijke
9
Marijke uit Lemmer
SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar, jan 2023
Gezellige en warme reisleiding met aandacht voor eenieder. wederom een enorm gezellige groep. Mooie locatie en gezellige initiatieven.
Foto van Tamara Schlick
8
Tamara Schlick uit Zeist
SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar, jan 2023
Ik raad het aan omdat je met gelijkgestemden, lekker sportief bezig bent. Qua skiën kan je op elk niveau aansluiten. De groep is niet te groot en niet te klein. Er zitten... altijd mensen waar je een klik mee hebt!
Foto van Rik
10
Rik uit Naaldwijk
SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar, jan 2023
Top week gehad leuke mensen, veel gezelligheid, lekker kunnen snowboarden fijn dat je kan doen waar je zin in heb.
Foto van Mark
8
Mark uit Rotterdam
SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar, jan 2023
Superleuke week gehad met crew en de groep. Echt genoten. Als je een groepsreis zoekt, moet je niet verder zoeken maar VillaVibes boeken.
Foto van Twan
8
Twan uit Oisterwijk
WeekendVibes Texel | 40-59 jaar, jan 2023
Leuk vier dagen op Texel zeker een aanrader.
Foto van Ingrid
9
Ingrid uit Zoeterwoude
WeekendVibes Texel | 40-59 jaar, jan 2023
Het was mijn leukste oud en nieuw in jaren! Fijne groep mensen, heerlijk eten en veel gezelligheid op mijn meest geliefde Waddeneiland met nieuwjaarsduik. Echt geweldig.
Foto van Alice
10
Alice uit Brummen
WeekendVibes Texel | 40-59 jaar, jan 2023
Dit was mijn tweede reis met Villavibes. Vaak krijg ik te horen van mensen die geen ervaring hebben met een singlereis; dat draait toch alleen om het vinden van een relat...ie. Dat is helemaal niet zo heb ik ervaren. Iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en evt vriendschappen te sluiten kan ik aanraden om mee te gaan. Tuurlijk het is spannend, maar ik heb 2 reizen gehad met superleuke groepen gelijkgestemden. Texel is een hele mooie omgeving en hele leuke activiteiten zoals het powerkiten. Een mooie accommodatie met een heerlijke wellness kamer een echte aanrader. Een supergezellige groep getroffen daar. Elkaar al ontmoeten op de boot. Deze 4 dagen genoten van de goede zorgen van de crew. Een hele fijne, kundige reisleider. De groep had een heel bijzondere vibe; heel veel gelachen, maar soms ook gehuild samen. Zo bijzonder hoe dat in een paar dagen kan ontstaan.
Foto van Andrea
8
Andrea uit Zwolle
WeekendVibes Texel | 40-59 jaar, jan 2023
Als je twijfels, gewoon doen. Texel is leuk en Villa Vibes is ook leuk: perfecte combi dus. Maar even serieus, iedereen vindt het spannend en is nieuwsgierig, willen miss...chien haken (zelfs sommige die al eerder zijn geweest). Maar geloof mij het wordt een vakantie met leuke mensen, gezellige en boeiende gesprekken, goed eten en leuke dingen doen.
Foto van Jeroen
10
Jeroen uit Roosendaal
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, jan 2023
De reis naar Gambia zit je vooral in de cultuur en natuur hoek. Weer eens wat anders dan feestjes. Ideaal om een land te zien waarbij dingen compleet anders gaan dan bij ...ons in NL.
Foto van Nicole
9
Nicole uit Vessem
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, jan 2023
Helemaal top! Heerlijk weer. Fijne mensen, alles klopte.
Foto van Tjitske
8
Tjitske uit Utrecht
BeachVibes Gambia | 25-39 jaar, jan 2023
Gambia ontvangt je met open armen en een big smile op de gezichten. Een fantastische ervaring als je Afrika wilt leren kennen. Op sommige momenten confronterend, maar voo...ral ook mooi! Het hotel is voor Afrikaanse begrippen top en het personeel super vriendelijk. Samen met een topgroep een topweek gehad.
Foto van Ronald
8
Ronald uit Lisse
Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar, jan 2023
Als je zin hebt om tijdens de feestdagen veel te lachen en houd van gezelschapsspelletjes of weerwolven is deze reis zeker aan te raden. Je ontmoet altijd wel mensen waar... je een klik mee hebt.
Foto van Daniël
9
Daniël uit Hoogezand
Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar, jan 2023
Dit jaar oud en nieuw gevierd met andere singles. Wat was dat een superfijne ervaring. Je gaat met veel positieve energie het jaar uit en het nieuwe jaar in. Iedereen wil... in contact zijn met de ander en staat hiervoor open, hoe fijn is dat! Ik kijk uit naar mijn volgende VillaVibes reis.
Foto van Matthijs
8
Matthijs uit Ridderkerk
Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar, jan 2023
Zeker een aanrader! Een hele week met gezellige mensen, ontspannen sfeer en leuke activiteiten! Een geweldig einde van het jaar en een super begin van het nieuwe jaar met... een leuke nieuwjaarsduik.
Foto van Marjan
9
Marjan uit Zoetermeer
Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar, jan 2023
Oud en nieuw is elk jaar weer een uitdaging om wat te vinden wat aan de hoge verwachtingen kan voldoen. Met een super leuke groep mensen een mooi feestje bouwen in een ka...steel in de Ardennen heeft dit jaar ervoor gezorgd dat al mijn hoge verwachtingen zijn overtroffen. Super leuke week gehad met vrienden die ik net heb ontmoet.
Foto van Ingrid
9
Ingrid uit Nijmegen
SnowVibes St. Christoph | 30-49 jaar, jan 2023
Ik vond het een heerlijke vakantie! Leuke groep, waarbij er ruimte was voor de fanatieke apres skiërs, maar het ook prima was als je even tijd voor jezelf wil. Leuke reis...leiders, met veel enthousiasme! Zeker voor herhaling vatbaar!
Foto van Dennis de Boer
8
Dennis de Boer uit Oost west middelbeers
SnowVibes St. Christoph | 30-49 jaar, jan 2023
Geweldige leuke vakantie. Crew en locatie was geweldig. Top apres-ski. Als er een beetje goede sneeuw ligt heerlijke mooie pistes. Op naar de volgende trip.
8.9
2351 beoordelingen
single reizen VIP

Word nu VillaVibes VIP

En word als eerste geïnformeerd over borrels en nieuwe singlereizen!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren