Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere singles? Hieronder lees je hun beoordelingen over onze singlereizen. Wil je zelf een ervaring delen? Leuk! Alle beoordelingen zijn automatisch de volgende dag zichtbaar.

Filter ervaringen

Filters

Beoordelingen

Foto van Yvakna
9
Yvakna uit Heeswijk-Dinther
Weekend Vechtdal | 25-39 jaar, aug 2022
Het weekend in Vechtdal is zeker aan te raden. De accommodatie is mooi en netjes verzorgd. Het waren verder het Villa Vibes team, de andere deelnemers en activiteiten die... er een geslaagd weekend van gemaakt hebben. Het was leuk dat er al activiteiten bedacht waren maar dat er ook veel ruimte was voor eigen initiatief, zoals het helpen in de keuken bij Frans.
Foto van Davey
8
Davey uit Alkmaar
Weekend Vechtdal | 25-39 jaar, aug 2022
Was voor mij een zeer geslaagd weekend. Of je nu voor de eerste keer bent geweest of tig keer. De vibes van de blije nuchtere en open mensen maakt dit (weekend/ week)leu...k. Van sociale activiteiten tot diepe / luchtige gespreken..
Foto van Leon
9
Leon uit Veldhoven
Weekend Vechtdal | 25-39 jaar, aug 2022
Dit is echt een top weekend om te doen! Geweldig om met 50 gelijkgestemde mensen activiteiten te doen en 0, 1, 2, of 100 drankjes te pakken. Sommige spelen liever spellen... en andere willen dansen, maar eigenlijk komt dit altijd goed en iedereen is super aardig. Of je nou op zoek bent of alleen een erg gezellig weekend wilt, gewoon gaan. Het is niet voor niks dat iedereen die hier geweest is dit aan zijn of haar vrienden aanraadt.
Foto van Jessy
9
Jessy uit Dordrecht
Weekend Vechtdal | 25-39 jaar, aug 2022
Het is een leuk ongedwongen weekend met gelijkgestemden. Geen druk, gewoon gezellig, en voor iedereen wat wils qua activiteiten en type mensen!
Foto van Nikki
9
Nikki uit Roermond
Weekend Vechtdal | 25-39 jaar, aug 2022
Het is een absolute aanrader om dit een keer mee te maken als je single bent. Het is de eerste dag echt ontzettend spannend, maar je merkt al vrij snel dat iedereen het s...pannend vindt. Dit heeft als voordeel dat iedereen een beetje zoekende is naar hoe en wat en het ijs vrij snel breekt. Ik zou vooral willen zeggen: durf de stap te nemen en heb plezier! Vechtdal (in mijn geval) is een mooie locatie. Het is een mooi oud gebouw met hoge plafonds, grote ruimtes en goede bedden. Sommige kamers hebben een eigen badkamer. In de omgeving zijn heel wat sportieve en minder sportieve activiteiten te ondernemen. En niet onbelangrijk: de crew is fantastisch! Ze nemen je mee door het weekend heen en staan voor je klaar. Niets is te gek en ze weten er een feestje van te maken.
Foto van Chantal
9
Chantal uit Den Haag
Zeilvakantie Griekenland | 30-49 jaar, aug 2022
Als je zin hebt in een leuke en gezellige week met gelijkgestemden vol leuke activiteiten, mooie gesprekken en een hoop lol, boek dan een weekje Villavibes! Dan kom je va...st terug met een smile, moe, maar vol energie en wie weet met nieuwe vriendschappen!
Foto van Miriam
8
Miriam uit Landgraaf
Zeilvakantie Griekenland | 30-49 jaar, aug 2022
Een bijzonder gave reis. Anders als anders. Door het leven op een klein oppervlak is er direct een verbinding met de mensen aan boord. Ieder doet waar hij goed in is. Bij... ons was er een vaste ochtendploeg die het ontbijt verzorgde. Deze ploeg deed nooit de afwas. Het bereiden van de lunch verliep ook soepel op deze manier. Het helpen bij manoeuvres ging ook op vraag en aanbod. Niets moest alles mag. Toiletgebruik en douchen aan boord is primitief, maar goed te doen. Ook haren wassen ging prima. De föhn kun je thuislaten ;-) Door het gebrek aan veel goede wind hebben wij effectief 3 dagen (kort) kunnen zeilen. Jammer, maar geen teleurstelling. De gezelligheid aan boord, de zon en de rust maakten dit goed. Er is tijd om cultuur te snuiven. Afgezet tegen de volle reisweek schat ik 20% tijd in hiervoor. De laatste dag heb je de tijd voor Athene. Tijdens het varen hebben wij een grote groep dolfijnen gespot. Het mooie van een eigen boot is, dat je steeds kunt terugdraaien naar de plek van de dolfijnen. Dus tijd genoeg om te genieten van deze prachtige beesten. Ik kan deze vakantie aan een ieder aanraden die van avontuur houdt óf wilt proeven aan avontuur. Je hoeft geen durfal te zijn.
Foto van Martine
9
Martine uit Den Haag
Zeilvakantie Griekenland | 30-49 jaar, aug 2022
Top vakantie gehad! Vond het best spannend om met zo'n grote groep op stap te gaan, maar overdag zit je verdeeld over de bootjes en dus minder massaal. Super leuk om met ...leeftijdsgrens op stap te gaan (elke avond stappen was wat veel, maar ook erg leuk en overdag kan je relaxen op de boot). Voelde als m'n studententijd: samen ontbijt en lunch regelen en de afwas doen. Fijne mensen op m'n 'thuisboot'; iedereen deed iets en ging vanzelf. Nog het meest genoten van de dynamiek: van gevatte opmerkingen naar diepgaande gesprekken en de hele dag buiten zijn op het water is een feestje (incl het slapen onder de sterren)
Foto van Suzanne
9
Suzanne uit Rijnmond
SummerVibes De Berckt | 40-59 jaar, aug 2022
Geweldige week, veel gelachen, gedronken en gedanst. Kortom ik heb het heel gezellig gehad op kasteel de Berckt in Limburg. Ik heb me heel vrij gevoeld in de groep.
Foto van Frank
8
Frank uit Almere
Weekend Ardennen | 30-49 jaar, aug 2022
Altijd gezellig om zoveel gelijkgestemden te ontmoeten en een leuk weekeind te hebben. Met alle activiteiten, eten en drinken die worden aangeboden zou je gek zijn als je... thuis blijft.
Foto van Remko
9
Remko uit Bladel
Weekend Ardennen | 30-49 jaar, aug 2022
Fantastisch weekend dat al begint bij de heenreis (spontane carpools) en de week erna nog even door bibbert! Bijzonder dat er zoveel intense ervaringen in een paar dagen ...passen. Maar let op, na afloop betrap je jezelf op het checken van de volgende data om weer te kunnen gaan! Je zou er (bijna) single voor willen blijven ;)
Foto van Dennis
9
Dennis uit Wilp
Weekend Ardennen | 30-49 jaar, aug 2022
Deze vakantie kan ik iedere single aanraden die op zoek is naar een gezellige tijd met leuke mensen. Dit alles in een ongedwongen setting onder het motto: 'niets hoeft en... alles mag'. Het is echter wel zo dat je zélf de verbinding moet aangaan en met een 'open mind' op je mede 'Vibers' af moet stappen. Maar dat gaat eigenlijk vanzelf door de wijze waarop het programma tijdens de vakantie in elkaar steekt. Er is ontzettend veel ruimte voor eigen inbreng. Wil je bijvoorbeeld de grotten van Han bezoeken? Dat is door de activiteitenbegeleiding zo geregeld ookal is het geen standaard excursie. Eén van de vele leuke momenten van het afgelopen Ardennen weekend was bijvoorbeeld het gitaarspelen en zingen rondom de grote openhaard buiten. Het was al licht toen de laatste naar bed gingen. Ik kijk terug op een geweldig leuk en gezellig weekend waar ik enkele super leuke nieuwe mensen heb mogen ontmoeten!
Foto van Lallas
10
Lallas uit Moordrecht
Weekend Ardennen | 30-49 jaar, aug 2022
Beste weekend van het jaar gehad! Je denkt dat het spannend, onwennig en ongemakkelijk zal zijn. Dat duurt slechts enkele minuten, iedereen staat open voor contact en dat... maakt het zo makkelijk. -Accommodatie: heerlijk historisch gebouw, alle ruimte om buiten even lekker (n)iets te doen. -Reisleider en crewleden: heel toegankelijk en behulpzaam, altijd in voor een praatje en waren zelf ook aan het genieten. - Kok: verdiend een lintje. Zalig! Dit maakt zo’n weekend helemaal af. Wat een hardwerkende kanjer is dat!! Het was alsof je met 50 man in een goed restaurant zit. - Activiteiten: voor iedereen is er zat te doen en je hoeft geen topsporter te zijn. Bij het maison is ruimte genoeg om je even af te zonderen of zelf een activiteit neer te zetten. - overige gasten: ik weet niet of het altijd zo is maar ik heb het in ieder geval enorm getroffen met de hele groep, allemaal super gezellige mensen.
Foto van Ronald van Leijsen
9
Ronald van Leijsen uit Dongen
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Zeker een aanrader! Mooie locatie en omgeving. Er zijn veel mogelijkheden om georganiseerde activiteiten mee te pakken, maar ook genoeg opties voor een dagje eigen invull...ing. Het is heel gezellig om met een grote groep van ca. 80 mensen deze week te vullen. Door de vele mogelijkheden tot afwisseling van de dag invulling, spreek je veel verschillende mensen. Voor mij was het een unieke ervaring met veel gezelligheid, combinatie van activiteiten en relax momenten, goed eten, gezellig borrelen en veel leuke gesprekken. Je moet het meegemaakt hebben om het te voelen.
Foto van Rutger
8
Rutger uit Groningen
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Een hele toffe week in Limburg geweest! waar overdag actief zijn en 's avonds creatief zijn hand in hand gaat. Wederom: nog nooit zo weinig geslapen maar zóveel energie g...ekregen!
Foto van Bob
9
Bob uit Den Haag
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Twee jaar geleden bezocht ik voor een weekend Kasteel de Berckt; dat was mijn eerste VillaVibes reis. Ik vond het toen een geweldige ervaring, maar het weekend vloog voor...bij. Dit jaar zag ik de SummerVibes er voor een hele week tussen staan, ik ben voor deze optie gegaan. Ik heb een heerlijke week ervaren, met vele activiteiten, gezelligheid en heerlijk eten. Zowel de omgeving en de locatie zijn veelzijdig genoeg om je een week leuk te vermaken met de andere Vibers. Wat mij betreft een echte aanrader!
Foto van Barbara
10
Barbara uit Vessem
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Zeker een aanrader!! Prachtig weer, mooie locatie, geweldige mensen, leuke activiteiten en heerlijk eten en drinken!
Foto van Daniëlle
8
Daniëlle uit Alphen aan den Rijn
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Echt een aanrader! Ik vond het superspannend zo voor de eerste keer, maar binnen een half uur was alle spanning weg. Contact leggen gaat echt heel makkelijk en het was su...pergezellig. Tof om te merken dat alles goed is. Als je iets samen doet is het goed en als je even je rust pakt is het ook goed. Geen oordelen over elkaar. Heb een geweldige vakantie gehad!
Foto van Michelle
8
Michelle uit Arnhem
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Opnieuw een heerlijke week! Genoten van het eten, de gezelligheid, het vele dansen en de prachtige tuin. De kamers waren helaas niet echt schoon. Fijn dat je je gang kunt... gaan en je dagindeling zo vol of leeg kunt maken als je zelf wil. Crew was top dit jaar!
Foto van David
10
David uit Tytsjerk
SummerVibes De Berckt | 25-45 jaar, aug 2022
Het is echt even spannend doordat je heel veel nieuwe gezichten leert kennen. Ga vooral voor je plezier mee met deze reis, misschien kom je wel meer mensen tegen die deze...lfde interesses hebben zoals jij en als je een leuke dame of vent tegen het lijf loopt... nouja dan is toch ook leuk meegenomen? Mijn ervaring voor de eerste keer villa vibes was fantastisch. Ik heb er ook contacten aan over gehouden en ik zou het zo weer doen
Foto van Marianne
9
Marianne uit Aldeboarn
Strandvakantie Ibiza | 30-49 jaar, aug 2022
Voor het eerst met een singlereis, Villa Vibes, op vakantie. De bestemming was Ibiza. Natuurlijk was dat wel even spannend, vooral de eerste ontmoeting bij Schiphol. Nu v...iel dat heel erg mee, mede door de besloten facebookgroep en de whattsApp groep. Er wordt al geappt waar iedereen staat. Je maakt een praatje met degene die vlakbij je staat. Inchecken verloopt soepel en in het vliegtuig wordt heel wat afgekletst. De spanning is al een stuk minder. Je start met de hele groep met een drankje. Met iedereen praten gaat niet lukken. Maar elke dag leer je weer nieuwe mensen kennen, vooral door het doen van activiteiten. Er zijn meer 'relaties' ontstaan dan ik van te voren had gedacht. Ik ging er niet heen met als doel iemand te vinden en gelukkig waren er meer net als ik. Het was uiteindelijk een erg leuke vakantie met een leuke groep en zeker aan te raden. Ik ga nog wat weekenden proberen en hopelijk (ga ervan uit dan nog vrijgezel te zijn) volgend jaar weer een vakantie bij Villa Vibes te boeken.
Foto van Yvonne
10
Yvonne uit Roggel
Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar, aug 2022
Vijf jaar geleden ben ik voor het eerst mee geweest met een Hike en Bike vakantie van Villavibes. Dat was destijds in Arco aan het Gardameer. Het was een fantastische vak...antie, heel gezellig, veel gelachen en met een heerlijk gevoel naar huis gegaan. Die vakantie heb ik gewandeld want ik had nog nooit op een mountainbike of racefiets gezeten. Maar die vakantie heeft me wel duidelijk gemaakt dat ik dat ook wilde kunnen. Een week na die vakantie was ik de eigenaar van een (2e hands) mtb en daarmee ben ik eerst gaan fietsen. Ruim een half jaar later ben ik ook op de racefiets gestapt en wat vind ik dat heerlijk. Vorig jaar ook in Filzmoos geweest alleen te weinig getraind en veel te zwaar van lijf. Toen werd op de eerste dag duidelijk dat in de bergen fietsen voor mij op dat moment veel en veel te zwaar was. De gidsen Martin en Mike waren die dag mijn hulpmotoren en hebben me de bergen over geduwd. Hun positieve aanmoedigingen en aanwijzingen hebben mij toen de motivatie gegeven om te gaan trainen en te gaan afvallen om opnieuw naar Filzmoos te kunnen gaan en wel zelf te kunnen klimmen in de bergen. Dankzij opnieuw de positieve stimulans van Martin en Mike en ook de hele wielrengroep dit jaar in Filzmoos heb ik mijn grenzen veel verder kunnen verleggen dan van tevoren gedacht. Alle tochten mee kunnen fietsen, inclusief de enorm steile beklimming naar de Grossglockner. Dat gaf een geweldig gevoel. En het raakte me en was heel fijn dat Afke dit in haar dagelijkse praatje ook nog eens naar voren bracht. Dat ik uiteindelijk bij thuiskomst corona bleek te hebben was een beetje jammer maar doet niks af aan het fantastische gevoel dat ik heb over deze vakantie, de groep deelnemers en de begeleiding van zowel Afke als de gidsen. Kortom, een topweek!
Foto van Luciana
10
Luciana uit Lommel
Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar, aug 2022
Fantastisch hervaring met VillaVibes in Filzmoos. Alles was tot aan de puntjes goed geregeld. Geweldig locatie, top begeleidster, prima hotel, vriendelijk en bekwame gids...en.
Foto van Larck
8
Larck uit -
Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar, aug 2022
Als je van een actieve vakantie houdt, dan is een Hike & Bike vakantie een aanrader. Niks moet, als je een dag voor jezelf wilt is dat ook geen probleem, ik heb geen enke...le druk ervaren.
Foto van Pam
9
Pam uit 's-Hertogenbosch
Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar, aug 2022
Als je een actieve vakantie wil en nieuwe mensen wil ontmoeten, dan is villavibes de perfectie vakantie. Ik kan het ieder aanraden.
Foto van Susan
10
Susan uit Roermond
Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar, aug 2022
Je moet een beetje sportief zijn, niet extreem. Het is best vermoeiend met een grote groep onbekenden, maar zooooo leuk. Carpoolen vinden velen een dingetje. Lukt het wel...? Ja het lukt. Mensen die meegaan willen over het algemeen een ander wel helpen. Ik heb dit jaar de reis in 2 etappes gedaan en dat was wel erg relaxed. Sommigen vertrekken al om 06:00 en dat vind ik zelf erg vroeg. Dan ben ik al moe voor ik begin.
Foto van Peter
8
Peter uit -
Zeilvakantie Griekenland | 40-59 jaar, aug 2022
Aanrader. Veel leuke en verschillende mensen. Teamverband is geweldig. Weer en locatie zijn prima. Kortom, je maakt je eigen vakantie. Helemaal top. Maar dit was wel de l...aatste keer. Drie keer is scheepsrecht. Bedankt en… zeg nooit nooit. Groeten van Pieter
Foto van Joop Bonnikhorst
9
Joop Bonnikhorst uit Lent
Zeilvakantie Griekenland | 40-59 jaar, aug 2022
Heb een geweldige zeilweek gehad met Vilavibes. Ik was al enthousiast toen ik ging maar het heeft alle verwachtingen overtroffen. Nieuwe mensen ontmoet waarvan ik een aan...tal zeker nog in NL weer ga zien. Niet twijfelen maar gewoon gaan en je zal een fantastische tijd hebben.
Foto van Ron van Dijk
10
Ron van Dijk uit Nieuw Vennep
Zeilvakantie Griekenland | 40-59 jaar, aug 2022
De week zeilen in griekenland kan je in een aantal woorden te omschrijven. Ervaring, belevenis, feest, saamhorigheid, liefde,vriendschap, mooie verhalen en een voldaan ge...voel.
Foto van Rick
9
Rick uit Eindhoven
Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar, aug 2022
Wil je een echte leuke vakantie met allemaal onbekende mensen. dan is dit wel een hele toffe reis om naar toe te gaan! Ik had Reja als reisleidster. zij heeft haar taak a...ls Reisleidster echt wel begrepen een hele toffe dame! De activiteiten met de groep waren leuk. er zijn maar weinig dagen dat je echt stil zit. een week op Rhodos is tevens echt voldoende.
8.9
2151 reviews
single reizen VIP

Word nu VillaVibes VIP

En word als eerste geïnformeerd over borrels en nieuwe singlereizen!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren