Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere singles? Hieronder lees je hun beoordelingen over onze singlereizen. Wil je zelf een ervaring delen? Leuk! Alle beoordelingen zijn automatisch de volgende dag zichtbaar.

Filter ervaringen

Filteren & Sorteren

Beoordelingen

Foto van Manon
8
Manon uit Tilburg
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar, okt 2023
Alle vrijheid om je eigen plan te trekken en om op je eigen momenten aan te sluiten bij de groep, alles was goed en mogelijk. Dat gaf een extra vrij gevoel aan al een hel...e gezellige en fijne vakantie!
Foto van Lisa
9
Lisa uit Waalwijk
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar, okt 2023
Onwijs genoten van deze reis, de sfeer zat er op Schiphol meteen goed in! Er is een variërend activiteitenaanbod, zee en strand voor de deur en veel fijne restaurantjes i...n de omgeving. Vaak sloten we de avond nog af in een kroeg (op 2 km) met een drankje en een dansje.
Foto van Carmen
9
Carmen uit Heijen
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar, okt 2023
Ontzettend leuke vakantie met een groep hele gezellige mensen! De mogelijkheid om je eigen ding te doen, maar ook gezellig mee met de groep. Net waar je zelf zin in hebt.... Echt een aanrader!
Foto van Maaike
8
Maaike uit Oosteind
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar, okt 2023
In het begin erg spannend! Maar zodra ik op Schiphol iedereen zag wist ik al snel dat het een hele leuke week zou gaan worden! Het was een drukke week met veel gezellighe...id. Leuke activiteiten om te doen, maar ook ruimte om je eigen ding te doen en even rust te nemen. Lekker weer, veel lachen, dansen en drankjes. Al met al een top week waar ik met veel plezier op terug kan kijken. En mooie herinneringen van heb gekregen!
Foto van Robbert
8
Robbert uit Krimpen aan de lek
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar, okt 2023
Dit was mijn eerste ervaring met VillaVibes, en het was een hele leuke ervaring. Leuke mensen in de groep. Heerlijk weer en leuke activiteiten. Als introvert wel heel ver...moeiend, maar zou het zo weer doen. Echt een top vakantie gehad. En nieuwe herinneringen gemaakt.
Foto van Mertijn
9
Mertijn uit Veghel
Zeilen Griekenland | 25-39 jaar, okt 2023
Zeker doen. Mooie reis met mooie balans tussen actief en chillen.
Foto van Riemke
8
Riemke uit Geldermalsen
Zeilen Griekenland | 25-39 jaar, okt 2023
Lijkt het je leuk om op de Griekse wateren de kneepjes van het zeilen onder de knie te krijgen, of juist lekker op het dek zitten/liggen en van de Griekse zon te genieten..., dan is deze reis precies wat je zoekt!
Foto van Sander
9
Sander uit Ens
Zeilen Griekenland | 25-39 jaar, okt 2023
Erg unieke ervaring waar je herinneringen maakt voor het leven!
Foto van Michelle
9
Michelle uit Haarlem
Zeilen Griekenland | 25-39 jaar, okt 2023
Van tevoren vond ik het best spannend om met 31 onbekende mensen op reis te gaan, want ik vind groepen soms best lastig. Dus dat het zó snel zo gezellig en vertrouwd zou ...worden had ik nooit verwacht. Niet alleen hadden we al snel dagelijks de slappe lach, maar ook kon iedereen zichzelf zijn en zijn of haar eigen ding doen.
Foto van Robin
9
Robin uit Roermond
Zeilen Griekenland | 25-39 jaar, okt 2023
Ik probeerde geen verwachtingen te hebben. Toch was ik bang dat de groep of mensen tegen zou vallen. Maar wat een beleving, het zeilen de mensen en de activiteiten waren ...zo leuk. Zelfs het op stap gaan was erg gezellig. Alles is goed geregeld en je geniet van elke minuut. De schippers doen gewoon gezellig mee met alles en zijn erg kundig.
Foto van Borie
9
Borie uit Aalsmeer
WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar, okt 2023
Heel goede manier om nieuwe mensen leren kennen, leuke gesprekken en je leert die manier je grenzen te verleggen
Foto van Linda
10
Linda uit -
WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar, okt 2023
Als je gelukkig wordt van nieuwe mensen ontmoeten, op een prachtige plek in de Belgische natuur, graag ook fysiek actief bent, van feesten houdt en lekker eten (en drinke...n), dan is deze heerlijke "cocktail" met bovengenoemde ingrediënten van Villa Vibes een vette aanrader! Wat heb ik een plezier gehad, een boel energie gekregen, mooie gesprekken gevoerd en bovenal heel veel leuke mensen ontmoet.
Foto van Jessica
10
Jessica uit Nieuwegein
WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar, okt 2023
Als je enigszins twijfelt om je aan te melden voor een vakantie bij Villa Vibes omdat je het spannend vind, niet twijfelen maar gewoon doen! Tuurlijk is het spannend om z...oiets alleen te ondernemen, maar die spanning is na 5 minuten weg als je elkaar ontmoet. De sfeer onderling is zo fijn. Weet zeker dat je veel lol zal beleven, maar ook hele fijne mooie diepgaande gesprekken zal hebben. Ik heb het als een warm bad ervaren. Dus, gewoon doen! Krijg je geen spijt van!!
Foto van Janneke
9
Janneke uit -
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Al vanaf het eerste moment op Schiphol had ik leuk contact en dat is de hele week zo gebleven. We hebben zo veel plezier gehad en ontzettend veel gelachen!
Foto van Yvonne
9
Yvonne uit Hoorn
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Meteen vanaf het begin leuke aansluiting met de groep omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit. Gezelligheid gegarandeerd!! Of je nu lekker wil relaxen of iedere avond op... stap wil er is altijd wel iemand bij wie je kunt aansluiten. Vrijheid blijheid!
Foto van Wiljan
10
Wiljan uit Aarle-Rixtel
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Bij aankomst op Schiphol was er al meteen een klik met/in de groep. Leuke activiteiten overdag en 's avonds lekker eten en afsluiten in de kroeg of club. Doen!
Foto van Henk-Jan
10
Henk-Jan uit Roden
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Rhodos is echt fantastisch voor een week zon, zee en gezelligheid. Met name de oude stad is erg mooi met leuke restaurantjes, barretjes en clubs. Dus een absolute aanrade...r, echt een topweek gehad!!
Foto van Christiaan
8
Christiaan uit Heemskerk
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Ik raad deze vakantie wel aan als de drempel te hoog ligt om alleen op vakantie te gaan, maar in je directe omgeving er op dat moment niet iemand beschikbaar is om met je... mee te gaan. Vibers zijn gewoon de ideale reispartners dan. Niets moet en het enige wat hoeft is waar jij zelf zin in hebt Ik raad deze niet aan als je snel overprikkelt raakt in een grote groep.
Foto van Fabiola
9
Fabiola uit Heemskerk
Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar, okt 2023
Tot een dag voor vertrek echt getwijfeld of ik het echt ging doen. Maar vanaf het moment dat we op Schiphol bij elkaar waren was de spanning weg. De groep was heel gezell...ig en klikte leuk met elkaar. Ook was het geen probleem om in kleinere groepjes zelf wat te gaan doen. Je hebt de keuze of je mee wil en als je wat anders wil ben je daar vrij in. Al mijn twijfels vooraf zijn achteraf totaal niet nodig geweest. Het was een hele leuke week met veel gezelligheid en een groot feest tot soms wel smorgen vroeg.
Foto van Lisa
9
Lisa uit Amsterdam
Beachvibes Kreta | 25-39 jaar , okt 2023
Als je van het strand, Grieks eten en gezelligheid houdt zou ik deze reis zeker aanbevelen. Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen avonturen te beleven d...an is een reis bij VillaVibes boeken helemaal iets voor jou! Kreta is een mooi eiland met van alles te doen. Wij zaten aan de kust linksboven vlakbij het plaatsje Chania, maar we zijn ook vaak voor excursies het binnenland ingetrokken. Of je nu iedere avond op stap wilt, overdag lekker wilt shoppen óf een boekje wilt lezen bij het zwembad: het kan allemaal! Je wordt echt geleefd tijdens zo'n week met elkaar. Probeer vooral ook momentjes voor jezelf te pakken en geen fomo te krijgen (hoewel dit soms knap lastig is ;-) Laat vooral lekker alles over je heen komen en neem vooral deel aan de excursies. Zo leer je elkaar nog beter kennen en daarnaast is het gewoon heel leuk om te doen!
Foto van Jenneke
10
Jenneke uit Nijmegen
Zeilen Griekenland | 35-55 jaar, sep 2023
Griekenland is sowieso een fijne vakantiebestemming. Het zeilen met een leuke groep voegt echt iets toe! Ik heb enorm veel plezier gehad!
Foto van Cindy
10
Cindy uit Venlo
Zeilen Griekenland | 35-55 jaar, sep 2023
Het zeilen was erg tof, de idyllische eilandjes een plaatje. Heerlijk gegeten en soms gefeest tot in de late uurtjes. Veel beleefd en vooral ook heel veel lol gehad. Je l...eert elkaar op deze manier heel snel kennen in een korte tijd, aanrader!!
Foto van Werner
9
Werner uit Willebroek
Zeilen Griekenland | 35-55 jaar, sep 2023
Als je op zoek bent naar een leuke zeilvakantie waarbij iedereen op dag 1 niemand kent, en op de laatste dag iedereen iedereen kent, dan is VillaVibes echt een aanrader.
Foto van Mike
9
Mike uit Oldebroek
Zeilen Griekenland | 35-55 jaar, sep 2023
Mijn 1e Villavibes vakantie en die is zeer goed bevallen. Leuke, betrouwbare en ervaren schippers. Mooie boten, prachtige havens en leuke activiteiten. Ben je single en w...il je niet alleen op reis, dan is Villavibes een goeie keus!
Foto van Frederic
10
Frederic uit Amsterdam
Zeilen Griekenland | 35-55 jaar, sep 2023
Los van de zon, de zee, de wind, de boot, de mensen en de eilanden heb ik ook ontzettend genoten van de Griekse keuken, de gastvrije Griekse bediening en de leuke eettent...jes waar we met Villavibes gegeten hebben.
Foto van Danny
9
Danny uit Eindhoven
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, sep 2023
Inmiddels een aantal keer “VillaViber” geweest en ook nu een super tof weekend in de Ardennen ervaren. De enquête die ik nu aan het invullen ben geeft aan dat mensen soms... een zetje in de rug nodig hebben om de stap te zetten, dus mocht je twijfelen, draai je even om, dan krijg je bij dezen dat zetje.
Foto van Axel
8
Axel uit Helmond
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, sep 2023
VillaVibes verzorgt op een hele laagdrempelige manier een fijne en zorgeloze vakantie én de mogelijkheid om een hoop nieuwe mensen (singles) te ontmoeten. Alles is gerege...ld, maar niets is verplicht. Er is altijd iemand om mee te kletsen, maar je kunt je ook altijd even terugtrekken. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om vervoer, eten en gezelligheid: dat is allemaal geregeld of heel makkelijk te regelen als je anderen ernaar vraagt.
Foto van Hilbert
10
Hilbert uit Meppel
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, sep 2023
Geweldig weekend gehad, en veel nieuwe mensen leren kennen! Ik ga dit sws nog een keer doen.
Foto van Casper
9
Casper uit Uden
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, sep 2023
In het begin was het een beetje spannend om de keuze door te zetten. Een weekend is ideaal om te proberen of het iets voor je is. Wat ben ik blij dat ik hiervoor heb geko...zen. Niet twijfelen maar gewoon doen!
Foto van Martine
9
Martine uit Krommenie
WeekendVibes Ardennen | 35-55 jaar, sep 2023
Een tikje buiten mijn comfortzone ging ik het Villa Vibes avontuur aan. Ik voelde me bij aankomst meteen welkom en daardoor al snel op mijn gemak. Geweldige crew, leuke a...ctiviteiten. Fijn om met een groep eensgestemde singles op pad te gaan. Ik ga dit zeker nog een keer doen!
8.9
2966 beoordelingen
CTA afbeelding

Word nu VillaVibes VIP

En krijg speciale kortingen op sommige singlereizen!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren