Afbeelding voor
Afbeelding voor

Coronacheck app

Veilig op pad

Inchecken met de coronacheck-app

We vinden het belangrijk dat jij met een fijn gevoel met ons op pad gaat. Tijdens onze weekenden en single reizen in Nederland werken we daarom met de officiële CoronaCheck-app. Dit beperkt het risico op Corona-besmettingen en zorgt ervoor dat onze singlereizen supergezellig blijven.

Deze CoronaCheck-app wordt inmiddels ook gebruikt bij toegang tijdens sportevenementen of theaters. Ook heb je hem nodig als je op reis gaat naar bepaalde vakantiebestemmingen.

Bij het inchecken van jouw singlereis in Nederland zul je dus een geldige Nederlandse QR-code moeten laten zien aan onze reisleider. Heb je die niet? Dan kun je helaas niet deelnemen aan deze vakantie.

Je hebt drie mogelijkheden de CoronaCheck-app op ‘groen’ te krijgen:

 1. Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Het vaccinatiebewijs is geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
 2. Herstelbewijs
  Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 3. Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de start van jouw reis in Nederland.
  Je kunt je gratis laten testen op de website van Testenvoortoegang.nl. Maak tijdig via deze website een afspraak. Vul bij evenementtype ‘Evenenement (b.v. festival)’ in. Maak vervolgens een afspraak die valt binnen 24 uur voor check-in van jouw reis.

Bekijk de website van Rijksoverheid voor meer vragen over een toegangsbewijs. Kijk hier voor meer uitleg over de CoronaCheck-app.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren