Coronavirus: Vragen & Antwoorden

Corona. Het is nog niet helemaal weg. Maar het is momenteel wel onder controle. In ieder geval speelt het niet meer tijdens onze weekenden en reizen. Mocht Corona toch weer opspelen en invloed gaan hebben op onze reizen? Dan lees je dat op deze pagina.

Hieronder even de belangrijkste vragen van alles wat op dit moment speelt rondom Corona:

Meest gestelde corona-vragen

Bekijk de inreisregels van het desbetreffende land dan op www.nederlandwereldwijd.nl. Daar staat duidelijk uitgelegd waar je aan moet voldoen qua inreisregels (vaccinatie-, herstel- of testbewijs).

Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. In de afgelopen 21 jaar is dit bij slechts 1% van onze reizen gebeurd.

Mochten wij jouw singlereis onverhoopt moeten annuleren, dan storten wij binnen 14 dagen 100% van jouw geld terug. Wij werken nooit met vouchers. Je kunt er dan voor kiezen om een andere reis te boeken. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Wil je de reis zelf annuleren? Hou dan rekening met onze annuleringsvoorwaarden.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren