Coronavirus: Vragen & Antwoorden

Corona. Het is nog niet helemaal weg. Maar het is momenteel wel onder controle. In ieder geval speelt het niet meer tijdens onze weekenden en reizen. Mocht Corona toch weer opspelen en invloed gaan hebben op onze reizen? Dan lees je dat op deze pagina.

Hieronder even de belangrijkste vragen van alles wat op dit moment speelt rondom Corona:

Meest gestelde corona-vragen

Bekijk de inreisregels van het desbetreffende land dan op www.nederlandwereldwijd.nl. Daar staat duidelijk uitgelegd waar je aan moet voldoen qua inreisregels (vaccinatie-, herstel- of testbewijs).

Ook daarvoor verwijzen we naar www.nederlandwereldwijd.nl. Wij volgen altijd de regels die gelden in het land waar we zijn. Wij zullen nooit extra of andere regels hanteren. Dat geldt ook voor onze reizen en weekenden in Nederland.

Het afsluiten van een goede annuleringsverzekering is belangrijk. Kun je onverhoopt niet met ons mee omdat je Corona hebt? Dan is er een goede kans dat jouw annuleringsverzekering dit dekt en jij al je geld terug krijgt. Wil je dit zeker weten? Neem dan contact op met jouw verzekeraar.

Hier geldt dat het echt belangrijk is om een goede reisverzekering te hebben. In de meeste landen geldt namelijk nog de regel dat je terplekke in quarantaine moet bij een positieve test. Je contacteert je reisverzekering en zij zullen zorgen voor een quarantaine-kamer en voor vervangend vervoer voor de terugreis.

Stel dat er toch onverwachte ontwikkelingen zijn en dat wij een reis zouden moeten annuleren, dan krijg jij altijd 100% van je geld terug. Wij werken nooit met vouchers of tegoedbonnen. Binnen 14 dagen verschijnt het geld weer op jouw rekening. Je bent dus ook niet verplicht om een nieuwe reis te boeken.

Mocht de reis gewoon door kunnen gaan, maar kun jij niet meer mee? Bijvoorbeeld omdat je niet gevaccineerd bent of jouw herstelbewijs niet meer geldig is? Hierin kunnen wij helaas niets betekenen.

Wij kunnen het risico dat je besmet raakt niet uitsluiten. Als je met meer mensen bij elkaar komt, neemt het risico logischerwijs ook toe. Heb je een zwakkere gezondheid of ben je bang om ziek te worden? Dan is het wellicht slimmer om pas weer een groepsreis te boeken zodra je je weer veilig voelt.

Heb je verder nog vragen over corona die hier niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. In de afgelopen 21 jaar is dit bij slechts 1% van onze reizen gebeurd.

Mochten wij jouw singlereis onverhoopt moeten annuleren, dan storten wij binnen 14 dagen 100% van jouw geld terug. Wij werken nooit met vouchers. Je kunt er dan voor kiezen om een andere reis te boeken. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Wil je de reis zelf annuleren? Hou dan rekening met onze annuleringsvoorwaarden.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren