Wintersporten tijdens de feestdagen Wintersporten tijdens de feestdagen

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Afbeelding voor Wintersporten tijdens de feestdagen
Afbeelding voor Wintersporten tijdens de feestdagen
Afbeelding voor Wintersporten tijdens de feestdagen

Waarom je met een gerust jouw wintersportvakantie kunt boeken

Veel van onze wintersportvakanties tijdens Kerst & Oud en Nieuw zitten (bijna) vol. De laatste paar dagen krijgen we echter veel vragen rondom corona.

Moet ik nog wel boeken? Is er nog wel après-ski? En wat als er een lockdown is?

Hieronder zeven redenen waarom je met een gerust gevoel jouw wintersportvakantie kunt boeken voor de feestdagen.

Alvast goed om te weten: als wij de reis moeten annuleren – bijvoorbeeld als er een lockdown zou zijn – dan krijg je bij ons altijd 100% van je geld terug. Binnen 14 dagen staat het op je rekening (geen vouchers). Boeken zonder zorgen dus.

singlereizen wintersport

1. Gevaccineerd? Dan nauwelijks beperkingen op wintersport

Als je gevaccineerd bent, is er nauwelijks iets aan de hand. Je bent dan vooralsnog zowel in Oostenrijk als Frankrijk van harte welkom. Zoals het er nu uitziet, kun je zelf genieten van apres-ski en gezelligheid. Het zal zeker niet bommetjevol zijn, maar dat is ook wel zo veilig.

Slechts een paar dingen zullen anders zijn. Zo lijkt het er op dat je straks in de lift een mondkapje op moet. En je zult regelmatig je QR-code moeten laten zien. Maar laten we wel wezen: daar wen je snel aan.

Ben je niet gevaccineerd, dan kan het een lastig verhaal worden.

In Oostenrijk ben je in ieder geval niet welkom. In Frankrijk kan het vooralsnog nog wel door te testen, maar of dat straks ook zo gaat zijn, durven we niet te zeggen. Dat hangt daar ook af van de besmettingsgraad.

single wintersport oostenrijk

2. Geprikt met Janssen? Dan nog snel een wintersport meepakken

Ben je geprikt met Janssen? Dan kom je in Oostenrijk vanaf 3 januari geen skilift meer in. Tenminste zo lijkt het. Dat is zuur. Dikke pech. Lichtpuntje: tót 3 januari zijn er nog geen beperkingen. De wintersportliefhebber die in deze situatie zit, zal natuurlijk de feestdagen aangrijpen om met ons naar St. Christoph of Zell am See te gaan.

In Frankrijk is de situatie voor met Janssen gevaccineerde Vibers overigens beter. De Fransen hebben aangegeven dat één prik met Janssen voor hen vooralsnog voldoende is om te gaan wintersporten. Dat wil zeggen: tot 15 januari. In december kan het in ieder geval nog, zoals het er nu uitziet.

Cover voor

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

3. Genoeg veiligheid door grondige aanpak

Natuurlijk: nergens ben je 100% beschermd tegen corona. Maar landen als Oostenrijk en Frankrijk is er veel aan gelegen om hun zaakjes goed voor elkaar te hebben. Ze willen geen imago-schade omdat dit ze boekingen voor de rest van het seizoen zal kosten.

Met name Oostenrijk is om die reden streng bij de voordeur. Je mag dan ook rekenen op een zo veilige mogelijke wintersport met oog voor hygiëne

single wintersport

4. Door coronapaspoort ook toegang tot gezelligheid met feestdagen

Nog een reden om dit jaar Kerst of Oud & Nieuw in Oostenrijk of Frankrijk door te brengen: het kon er tijdens de feestdagen wel eens gezelliger zijn dan in Nederland.

Ga maar na: ben je gevaccineerd, dan kun je tientallen andere Nederlandse singles van jouw leeftijd zien. Jouw coronapaspoort geeft jou -zoals het er nu uitziet- toegang tot gezelligheid.

Cover voor

5. Samen zijn tijdens feestdagen extra speciaal

Los van coronamaatregelen: Met de feestdagen wil iedereen extra graag ‘samen zijn’. Er is geen reiscategorie binnen VillaVibes waarin ‘samen’ zo fijn is als bij wintersport. Elke dag samen met een stuk of tien andere Vibers die van jouw niveau zijn een skitocht maken bijvoorbeeld is voor bijna iedereen een geweldige ervaring.

En wat is er nou fijner dan na een dag in de frisse berglucht samen met alle andere Vibers heerlijk moe maar voldaan een drankje drinken?

Voor iedere single zijn Kerstavond of Oudjaarsavond speciale momenten. Hoe mooi is het als je die kunt vieren in een romantisch decor? Krakende verse witte sneeuw, kaarsjes, kerstbomen en lekkere wijn?

wintersport samen

6. Sowieso kerstdiner bij start op 25 of 26 december

Eén wintersportvakantie begint om 1e Kerstdag, twee op 2e kerstdag. Ben je bang dat je teveel Kerst mist omdat je dan in bus zit? Niet nodig.

Wij gaan er namelijk voor zorgen dat je gaat genieten van een leuke Kerstsfeer. We beraden ons nog even op hoe we dat gaan doen, maar houd er maar rekening mee dat dit gebeurt. We begrijpen dat het juist met Kerst leuk is om leuke dingen samen te doen. Of dat nu een Kerstbingo in de bus gaat zijn of een Kerstdiner op 2e Kerstdag.

kerst wintersport

7. Kan vakantie niet doorgaan? Bij ons altijd je geld terug

De afgelopen anderhalf jaar hebben we wel geleerd het onverwachte niet meer uit te sluiten. Hoewel wij zelf de kans klein achten, kunnen de ontwikkelingen nog zo zijn dat een wintersport ineens helemaal niet meer mag.

Moeten wij vakantie aflasten? Dan krijg je bij ons altijd je geld terug. Geen vouchers, geen omboekingen, nee, gewoon binnen 14 dagen je reissom terug gestort.

single wintersport ski

Programma wintersport feestdagen: Bijna vol

Onze ervaring is in december, als de feestdagen echt dichtbij komen, de belangstelling ineens snel toeneemt. Regel daarom op tijd je plekje. Boek nu:

18 dec.-25 dec. Wintersport Saalbach (60) 25-45 jr. 70% vol

19 dec.-26 dec. Wintersport St. François (50) 40-59 jr. 60% vol

25 dec.-01 jan. Wintersport Zell am See (50) 40-59 jr. 80% vol

26 dec.-02 jan. Wintersport St. François (50) 30-49 jr. Vol

26 dec.-02 jan. Wintersport St. Christoph (50) 25-39 jr. 50% vol

* Deze week in St. Christoph is recent toegevoegd. Daarom is de bezetting nog minder. Komt goed ?.

kerst wintersport singlereis

Hulp nodig met kiezen?

Dit jaar organiseert VillaVibes tijdens de feestdagen vijf wintersportvakanties voor verschillende leeftijdscategorieën.

Meer weten over onze wintersport? Of moeite met kiezen? Bel of Whatsapp ons dan gerust op 026-3707910. Mailen mag ook: info@villavibes.nl. We vertellen je graag meer over onze wintersport.

Meer weten over details rondom regels in Oostenrijk of Frankrijk? Deze nieuws-blog helpt ons om door de wirwar van berichten het overzicht te houden. We raden iedereen dan ook aan die website in de gaten te houden voor een goed overzicht rondom alle corona regels.

wintersport singlereis villavibes

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren