VillaVibers lopen Samenloop voor Hoop VillaVibers lopen Samenloop voor Hoop

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor VillaVibers lopen Samenloop voor Hoop
Afbeelding voor VillaVibers lopen Samenloop voor Hoop
Afbeelding voor VillaVibers lopen Samenloop voor Hoop

Heleen is een enthousiaste en trouwe VillaViber. Na een mooi Oud & Nieuw feest gaat ze verschillende keren mee met WeekendVibes. De laatste keer zelfs als crew-lid. Ze geniet volop van het leven. Maar dan, opeens, krijgt ze slecht nieuws:  er wordt lymfeklierkanker geconstateerd.

Mede door de leuke mensen die ze de afgelopen jaren heeft ontmoet – krijgt ze veel steun en is ze haar positiviteit zeker niet verloren. Om geld in te zamelen voor KWF loopt ze samen met o.a. VillaViber Barbara Schless de ‘Samenloop voor Hoop’ op 9 en 10 juni in Breda. We stelden deze leuke dames 4 vragen:

Vibers Heleen en Barbara doen mee met de Samenloop voor Hoop

1.      Waar kennen jullie elkaar van?

“Ik ben een aantal keer mee geweest met weekendjes van VillaVibes”, vertelt Heleen. “Het is elke keer weer heerlijk ontspannen en ik geniet ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Om zelf nog meer aan deze Vibe mee te helpen, wilde ik graag crew-lid worden.”

Afgelopen februari ging ik mee als Assistent Reisleider. Barbara was de OpperViber van dat weekend. We belden vooraf regelmatig om het alles zo goed mogelijk voor te bereiden. We hadden meteen een goede klik. Toen we elkaar voor het eerst zagen op het VillaVibes kantoor, voelde het alsof we elkaar al heel lang kenden.” Wat Barbara toen nog niet wist, was dat er bij  Heleen Lymfeklierkanker was geconstateerd.

Heleen: “Mijn chemo zou de week erna beginnen. Of ik getwijfeld heb om het weekend te annuleren? Nee, ik wilde juist.” De week erna zou Heleen beginnen met de chemo. Anderen zouden wellicht kiezen om het weekend te annuleren, maar Heleen ging juist vol enthousiasme mee. “Ik wilde er alles aan doen om er een fantastisch weekend van te maken. Dat hebben we ook zeker gedaan. Samen genieten met de gasten en de crew, dat is waar ik energie van krijg.”

We willen 2000 euro ophalen voor KWF – en het liefst nog meer

2.      Jullie doen mee met de Samenloop voor hoop, waarom?

Inmiddels is er een hechte vriendschap ontstaan tussen Barbara en Heleen. Ook veel andere VillaVibers leven mee. De ziekte is heftig – net als het behandeltraject. En er is nog veel geld nodig voor onderzoek. Om geld op te halen doen ze mee aan de Samenloop voor Hoop. Dit is een 24-uur durende estafette voor Hoop bij Kanker.

Team Heleen bestaat totaal uit 50 mensen. Samen willen ze meer dan 2000 euro ophalen.

3.      Wat verwachten jullie van de loop?

We lopen rondjes op de atletiekbaan van AV SPRINT in Breda. Iedereen uit ons team loopt één of meer rondjes. Dag en nacht. Ondanks haar gezondheid – doet ook Heleen zelf mee. Barbara: “Ik heb er zin in! Ik wil wel een paar uren lopen.”

De sfeer zal ongetwijfeld bijzonder zijn. Er doen veel andere teams mee, er zijn muziekoptredens en verschillende ceremonies.

Steun jij ook deze VillaVibers?

4.      Hoe kunnen VillaVibers jullie helpen?

“Het zou fantastisch zijn als Vibers ons willen steunen. Dat kan door een donatie te doen via onze Samenloop Teampagina. Dat kan annoniem of onder vermelding van je naam.”

Het geld is hard nodig voor onderzoek naar kanker en een deel wordt ook gebruikt voor het inloophuis in Breda. Daarnaast kunnen Vibers ons natuurlijk ook komen aanmoedigen. Vanaf 9 juni 14:00 uur tot 10 juni 14:00 uur – atletiek vereniging AV sprint – Doctor Schaepmanlaan 4 – 837 BW Breda.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren