Activiteitenprogramma SummerVibes

Wandelen & mountainbiken

Wandelen
Elke dag worden er wandelingen georganiseerd, in afstand variërend van 5 tot 15 kilometer. Om Corona-redenen maken we de groepen niet te groot (maximaal 12 personen). Soms vertrekken we vanaf ons kasteel, soms rijden we een klein stukje naar een vertrekpunt iets verderop.

Mountainbiken
Zowel ten westen als ten oosten van ons kasteel hebben we veel mountainbike-mogelijkheden. Allemaal in afstand en moeilijkheidsgraad variërend. Wil je een tocht maken (neem zelf geschikte kleding en eventueel een helm mee), dan moet je je straks een dag van tevoren opgeven. Jouw huurfiets wordt dan gebracht. Een begeleider neemt een groepje van maximaal 10 personen mee om samen het parcours af te leggen.

Cover voor

Tennis & golfen

Tennis
Ben je een tennisser? Een paar honderd meter naast ons kasteel ligt een mooi tennispark met 6 gravelbanen. We hebben geregeld dat we hier banen kunnen huren. Bovendien organiseren we hier een of twee keer per week een tennistoernooi. Neem je racket mee!

Golfen
Ben je golfer? Op het terrein van ons kasteel ligt een golfbaan.   Loop hier dan de Par 9-baan. Of wil je leren golfen? Op ons terrein zit een Par 9-golfbaan. Volg hier overdag clinics met andere beginnende golfVibers of loop je eigen baan met een groepje.

Cover voor

Zeilen, kanoën of suppen

We zitten op minder dan 20 minuten rijden van de Maasplassen. Op Friesland na is dit het grootste zeilgebied van Nederland. Hier kun je zeilles krijgen in een Valk.

Op de Maasplassen kun je ook kanoën in 1-persoons kano’s of Stand Up Paddlen (SUP), een nieuwe watersport die snel in opkomst is.

Alles wat we willen huren moeten we van tevoren opgeven bij de bootverhuurders. Bij het begin van jouw vakantie word je verteld hoe dit in z’n werk gaat.

Cover voor

Spelletjes

Elke dag organiseren we leuke spelletjes. Een leuke manier om de andere Vibers beter te leren kennen. Win een toernooitje kubben of jeu de boules en bemachtig zo’n mooie VillaVibes hamam-doek.

Spelletjes die we o.a. gaan doen: kubben, volleybal, badminton, jeu de boules, tafeltennis. Maar ook bordspelletjes in de boomgaard. Bijvoorbeeld Kolonisten van Katan, Koehandel of 30seconds. Heb je zelf een leuk spel? Vergeet dan niet deze in je tas te stoppen.

De VillaVibes speurtocht: wie maakt al wandelend de opdrachten onderweg het best? Wint jouw team de VillaVibes-Speurtocht-Bokaal?

Cover voor

Gezelligheid ’s avonds

Wanneer het donker wordt en de lampjes aangaan, wordt het gezellig. Zelfs met afstand is dat nog goed te doen. De ene keer maken we teams en gaan we pubquizzen, de andere strijden we tijdens de BINGO om de fel begeerde VillaVibes-gadgets.

Waar ben jij te vinden in als het gezellig is? Om het kampvuur, gesprek met andere Vibers? Of sta je lekker in de boomgaard te dansen bij de silent disco?

Cover voor

Overige activiteiten

Bootje huren op de Maasplassen
Wel zin in lekker varen, maar niet om dat actief te doen? Huur dan een motorboot of een sloep. Meld het dan even goed op tijd bij de activiteitenbegeleider, dan kan hij vast wat voor je reserveren op de Maasplassen.

Bowlen en karten in Swalmen
Ideaal als het een dag wat minder weer is. Deze bestemming zit naast de enige officiële Max Verstappen Store van Nederland. Leuk om na het bowlen of karten ook nog een kijkje te nemen.

summervibes de berckt

Dit kan je ook nog doen

Boottocht met bezoek aan brouwerij Hertog Jan
Een van de favoriete uitjes vanuit Baarlo. Ga met de fiets naar Arcen voor een rondleiding door de Hertog Jan bierbrouwerij. Op de terugweg staat de boot klaar. Die brengt jou en je fiets na de rondleiding en bierproeverij veilig over de Maas terug naar ons kasteel.

Ketelfabriek in Oostrum
Fijne plek. Hier hebben ze een buitenterras als een strand gemaakt. Daarop een beachvolleybalveld en tafeltennistafel. Binnen verschillende escape rooms, bubblevoetbal, karaoke bar en curling.

  • Fietsen naar de Ravenvennen en daar picknicken
  • Bezoek kasteeltuin Arcen
  • Zoo Parc Overloon
  • Laser kleiduiven schieten, handboogschieten of E-chopper huren in Horst
Cover voor

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren