Afbeelding voor
Afbeelding voor

Activiteitenprogramma SummerVibes

Wat is er allemaal te doen?

Van alles te doen in het prachtige Limburg

In de omgeving van Baarlo is van alles te doen. Met een groep van 80 man is het alleen onmogelijk om alles samen te doen. Daarom bieden we elke dag verschillende dagactiviteiten aan. Zo kun je in kleine groepjes op pad. De crew helpt je tijdens de week op weg welke activiteit je wanneer kunt doen.

Om alles goed te kunnen organiseren, vragen we je om je, voorafgaand aan de reis in te schrijven via het voorpretformulier. Die ontvang je één week voor vertrek. Na het inschrijven voor het mountainbiken krijg je ook een betaallink.

last minute singlereizen

Wandelen & mountainbiken

Wandelen
De omgeving van De Berckt leent zich perfect uit om een mooie wandeling te maken.

Prijs: gratis
Adres: verschillende routes vanuit de accommodatie

Mountainbiken
We hebben voor de week 4 mountainbikes beschikbaar voor de verhuur. Deze verhuren we per dag. Zo heeft iedereen de kans om eens een mooie tocht te maken.

Cover voor

Watersporten

Suppen
Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Geniet van het de mooie natuur en het verkoelende water.

Wakeboarden/Waterskiën
Op zoek naar een beetje adrenaline? Bij Seven-Twenty kun je zowel wakeboarden als waterskiën. Scheur over het water bij de eerste kabelskibaan in de provincie Limburg.

E-foilen
Ontdek dé nieuwe surftrend: E-Foilen. Deze boards zijn voorzien van een lange vin en een elektromotor, waarmee je zonder wind en golven eindeloos kan vliegen over het water. Onze KantoorVibers Ingrid, Maaike & Saskia hebben het uitgeprobeerd en kwamen ontzettend enthousiast terug.

suppen singlereizen

Vlaaien bakken & golfclinic

Vlaaien bakken
Tijdens de workshop vlaaienbakken nemen we je mee in het maken van deze Limburgse specialiteit. Je creeërt helemaal zelf je eigen Limburgse vlaai.

Golfclinic
Vlak naast onze accommodatie vind je  Golfclub De Berckt waar je een golfclinic kunt volgen. Tijdens de clinic ga je putten, slaan op de driving range en speel je onderling een partijtje.

Cover voor

E-chopper &

Elke dag organiseren we leuke spelletjes. Een leuke manier om de andere Vibers beter te leren kennen. Win een toernooitje kubben of jeu de boules en bemachtig zo’n mooie VillaVibes hamam-doek.

Spelletjes die we o.a. gaan doen: kubben, volleybal, badminton, jeu de boules, tafeltennis. Maar ook bordspelletjes in de boomgaard. Bijvoorbeeld Kolonisten van Katan, Koehandel of 30seconds. Heb je zelf een leuk spel? Vergeet dan niet deze in je tas te stoppen.

De VillaVibes speurtocht: wie maakt al wandelend de opdrachten onderweg het best? Wint jouw team de VillaVibes-Speurtocht-Bokaal?

Cover voor

Gezelligheid ‘s avonds

Wanneer het donker wordt en de lampjes aangaan, wordt het gezellig. Zelfs met afstand is dat nog goed te doen. De ene keer maken we teams en gaan we pubquizzen, de andere strijden we tijdens de BINGO om de fel begeerde VillaVibes-gadgets.

Waar ben jij te vinden in als het gezellig is? Om het kampvuur, gesprek met andere Vibers? Of sta je lekker in de boomgaard te dansen bij de silent disco?

Cover voor

Overige activiteiten

Bootje huren op de Maasplassen
Wel zin in lekker varen, maar niet om dat actief te doen? Huur dan een motorboot of een sloep. Meld het dan even goed op tijd bij de activiteitenbegeleider, dan kan hij vast wat voor je reserveren op de Maasplassen.

Bowlen en karten in Swalmen
Ideaal als het een dag wat minder weer is. Deze bestemming zit naast de enige officiële Max Verstappen Store van Nederland. Leuk om na het bowlen of karten ook nog een kijkje te nemen.

summervibes de berckt

Activiteiten tot 15 minuten rijden

Kasteeltuin Arcen

Ontdek de kleurrijke kasteeltuinen in Arcen. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Adres: Lingsforterweg 26  5944 BE Arcen

Cover voor

Watersportschool Roermond

Bij deze watersportschool kunnen er valken, sloepen, Sups, kano’s en meer gehuurd worden voor een heerlijk dagje op het water.

Adres: Oolderhuuske 1, 6041 TR Roermond

Cover voor

Hertog-Jan brouwerij

De Hertog Jan brouwerij in Arcen is een bezoek meer dan waard. Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen.

Tijdens een bezoek aan de karakteristieke witte brouwerij in Arcen volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk het bier.

Adres: Kruisweg 44, 5944 EN Arcen

Cover voor

De ketelfabriek

De Ketelfabriek biedt verschillende activiteiten aan, zoals escaperooms, curling, een karaokebar en nog veel meer. Buiten vind je er een heerlijk zomerterras.

Adres: Stationsweg 124, 5807 AD Venray

summervibes de berckt

Zooparc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditie gebieden waar cheetahs, miereneters, tamanduas, giraffen, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Adres: Stevensbeekseweg 21   5825 JB Overloon

Cover voor

Openluchtmuseum de Locht

In Openluchtmuseum de Locht wordt het vroegere bestaan op het Noord-Limburgse platteland levend gehouden. Al wandelend over het terrein krijg je een goed beeld van de ontwikkeling van het plattelandsleven van 1850 tot en met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van glastuinbouw en agrarische teelt.

Bezoek hier boerderijen, ambachten, tentoonstellingen en activiteiten. Allemaal onderhouden, beheerd en georganiseerd door vrijwilligers.

Adres: Broekhuizerdijk 16d, 5962 NM  Melderslo

Cover voor

Break out evenementen

Break Out Evenementen biedt meerdere groepsactiviteiten aan, zoals escaperooms, archery tag, survival games, GPS speur- en zoektochten en zeskamp.

Adres: Oudebaan 9, 6071 NP Swalmen

Cover voor

Attractiepark Toverland

Zes betoverende werelden vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet van een onbezorgd dagje in Toverland. De echte durfals mogen instappen in de sensationele achtbanen die te vinden zijn in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux!

Ook deze zomer te vinden in Toverland: The Battle of Port Laguna, een spetterende duikshow met als climax een dodemansduik vanaf een hoogte van 25 meter.

Adres: Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Cover voor

Activiteiten tot 45 minuten rijden

Watersportgebied het Leukermeer

Wil je gezellig een dagje op het water verblijven en het Leukermeer ontdekken? Bij Valckx Watersport kun je een sloep, loungeboot of BBQ-donut huren. Varen hiermee is uitsluitend toegestaan op het Leukermeer en in de voorhaven. Een vaarbewijs is niet noodzakelijk.

Adres: Jachthaven ‘t Leuken, De kamp 7a, 5855 EG Well

Cover voor

Citadel van Dinant

Met uitzicht over de Maas en het stadje Dinant, klim je met een kabelbaantje de rots op. Het eerste bouwwerk van de Citadel dateert uit 1051. Daarna werd het in 1466 tijdens de Luikse Oorlogen verwoest door Karel de Stoute. Na een nieuwe wederopbouw in 1530, kent het een onrustige tijd van bezet, uitbouw en verwoesting.

Ook nog tijdens de Belgische Revolutie en de Eerste Wereldoorlog werd deze citadel gebruikt als strategisch punt. Tegenwoordig kan een bezoek aan de Citadel worden gecombineerd met het wapenmuseum en een boottocht over de Maas.

Adres: Chemin de la Citadelle 1, 5500 Dinant

Cover voor

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren