Afbeelding voor
Afbeelding voor

Wachtlijst – Hoe werkt het?

Vul gewoon het boekingsformulier in...

Ken je dat? Je wilt een singlereis of -weekend bij ons boeken. Zie je tot je schrik dat de bolletjes ineens op ‘rood’ staan. Vol.
Da’s knap balen want je had net besloten dit tripje te willen boeken? Wat nu? In dit geval is het handig én verstandig om je op de wachtlijst te laten plaatsen.

Het kost niets, is geheel vrijblijvend en vaak krijg je nog een bericht dat er een plek is ontstaan. Dat is de hele korte samenvatting. Hieronder gaan we even puntsgewijs voor je onder elkaar zetten hoe het werkt als je bij ons op de wachtlijst wilt.

1. Hoe kom ik op de wachtlijst?

Zit een reis vol en wil je toch graag mee? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Dit doe je door simpelweg het betreffende boekingsformulier van de singlereis in te vullen. Kies daarbij de kamer van jouw voorkeur. Heb je eventueel ook interesse in een ander kamertype? Zet dit dan in het opmerkingenveld. Zodra er een plekje vrij komt, nemen we vrijblijvend contact met je op.

2. Kost het iets om op de wachtlijst te staan?

Nee, jezelf op de wachtlijst zetten is gratis en verplicht je tot niets. Je hoeft zelfs geen boekingskosten te betalen. Je betaalt pas op het moment dat je benaderd bent én als je per mail hebt bevestigd dat je het vrijgekomen plekje wilt innemen. Handig toch?

3. Heeft het zin om op de wachtlijst te staan?

Ja! Altijd. Al was het maar omdat het 100% kosteloos en vrijblijvend is.

4. Hoe groot is de kans dat ik meekan?

Dat weet je nooit. De ene keer kun je vanaf plek 12 op de wachtlijst nog op de deelnemerslijst verschijnen, de andere keer is plek 2 nog niet genoeg. Je mag ons altijd vragen hoeveel mensen er vóór je staan op de wachtlijst. Dit zegt wel iets over je kans, maar niet veel. Hoe flexibeler je bent, hoe groter je kans op uiteindelijke deelname.

Zo annuleren er bij ons altijd relatief veel mensen drie weken voor aanvang (bij onze single weekenden) of zes weken (bij week singlereizen).

Dat komt omdat mensen tot die tijd nog kosteloos kunnen annuleren. Op deze uiterste afmelddata ontvangen we altijd een paar annuleringen. Hoe dichter we bij de vertrekdata komen, hoe minder ‘wachtlijsters’ in staat zijn om ook daadwerkelijk vrijgekomen plekjes in te vullen.

Ben je dus flexibel en heb je bijvoorbeeld vijf wachtenden voor je, dan kan het zomaar zijn dat de nummers 1 t/m 5 niet meer kunnen op het moment dat wij ze benaderen.

5. Wat als ik word benaderd maar niet mee wil?

Op het moment dat wij je benaderen, mag je altijd weigeren het plekje in te nemen, zonder opgave van reden. Je betaalt nooit boekingskosten of wachtlijstkosten bij ons. Wel waarderen we het als je ons een seintje geeft als je niet meer op de wachtlijst wil staan. Op deze manier kunnen wij accuraat met andere wachtlijsters communiceren.

6. Kan ik op de wachtlijst staan van één reis, en vervolgens alsnog een andere reis boeken?

Ja, dat kan. Schrijf je dan eerst in voor de wachtlijst van de singlereis van jouw voorkeur. Boek vervolgens voor de reis waar nog wel plaats is en zet bij ‘opmerkingen’: ‘Sta op wachtlijst bij reis x. Graag ontvang ik een seintje als hier een plek ontstaat’. Wij laten het je dan weten als er een plekje is vrijgekomen en schuiven je door naar de vakantie van je voorkeur. Hier hoef je niets extra’s voor te betalen, zolang je nog binnen de kosteloos-annuleren termijn valt.

7. Hoe zit het met de wachtlijst voor single kamers?

Helaas hebben wij altijd veel meer vraag naar single kamers dan dat we aanbod hebben. Daarom zijn ook hier wachtlijsten voor.

Anders dan bij onze ‘gewone’ wachtlijst kan het zijn dat we bij deze wachtlijst niet op volgorde van aanmelding te werk gaan. Dat komt omdat we soms – vanwege onze harde garantie op de man-vrouw verhouding – in bepaalde situaties mannen óf vrouwen voorrang zullen verlenen bij het verstrekken van een single kamer.

8. Ik heb toch nog een andere vraag over de wachtlijst

Je mag altijd even contact met ons opnemen. Bekijk onze contactmogelijkheden hieronder.

Stel je vraag

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens

Adres

VillaVibes singlereizen Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem

Contact via WhatsApp

Stuur WhatsApp bericht (026 – 370 79 10)

Overige informatie

WatWaarde
KVK:KVK 51163187
BTW:823124964 B01

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren