Single bells – kerstdiner

Samen dineren op 3e kerstdag

Op 3e kerstdag wilden we iets unieks organiseren, Single Bells. Dit zijn dinertjes met 4 tot 6 hoger opgeleide singles bij jou uit de buurt. VillaVibes maakt de groepjes op basis van leeftijd en woonplaats, en samen regelen jullie dan het eten, drinken en de gezelligheid.

Helaas hebben we Single Bells vanwege de nieuwe lockdown moeten annuleren. Ontzettend balen natuurlijk. 3000 singles hadden zich al opgegeven.

We zijn nu druk bezig met het verzinnen van nieuwe plannen. Wie weet komt er een nieuwe poging in 2021. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan hieronder aan als VillaVibes VIP. Het kost je niets, en we zullen je als een VIP behandelen ;-).

Cover voor

Waarom single bells?

Corona is voor iedereen een lastige tijd, maar voor singles is het misschien wel extra saai. Zeker met Kerst. Je hebt behoefte aan gezelligheid. Nieuwe mensen leren kennen. Maar er kan zo weinig.

Daarom is VillaVibes gaan nadenken of we toch iets konden bedenken om het leven leuker te maken voor onze doelgroep: alle hoger opgeleide singles van Nederland.

Ons doel? Er met z’n allen toch nog een super gezellige kerst van maken binnen de richtlijnen van wat mag. We rekenen straks op minimaal 2020 singles. Single Bells wordt hét eenzaamheidsvaccin van 2020. Gezellig als je er bij bent!

Cover voor

Met wie zit je aan tafel?

Jouw tafelgenoten zijn net als jij single en komen bij jou uit de stad of regio. We maken groepjes van 4. Je wordt ingedeeld op leeftijd. Je mag meedoen vanaf 20 jaar en we gaan voor dit initiatief zelfs mensen van 65+ bij elkaar brengen.

We rekenen op 2020 deelnemers, dus dit zijn ongeveer 350 groepen door heel Nederland. Dit wordt het grootste intieme Kerstdiner van Nederland ?

Jouw Kerst-groepje bestaat straks uit:

  • 4 hoger opgeleide singles (hbo-wo)
  • Wonen zoveel mogelijk bij jou in de buurt
  • Zoveel mogelijk rond jouw leeftijd.
  • We streven naar een goede man-vrouw verdeling

We verwachten overigens meer vrouwen dan mannen. Dat weten we uit ervaring. Incidenteel kan het voorkomen dat er zes vrouwen aan een tafel belanden. Doe alleen mee als je dit op voorhand acceptabel vindt. Dit is immers geen date-event, maar bedoeld als leuke manier om het samen met elkaar leuk te hebben.

Cover voor

Eten en drinken: samen regelen

VillaVibes faciliteert de groepjes en samen zorgen jullie voor het eten, drinken en de gezelligheid. Eigenlijk werkt het net zoals bij een vriendengroep.

De een regelt de wijn, de ander het voorgerechtje en weer iemand anders de afwas. Daar maak je onderling afspraken over. Dat gaat goed komen. Eten bestellen kan uiteraard ook. Zodra jullie elkaars e-mail adres hebben, gaan jullie onderling afspreken hoe je het gaat doen.

Kerst en Oud en nieuw reizen voor singles

Gezocht: gastheren en gastvrouwen

Is jouw huis groot genoeg voor 4 personen en vind je het gezellig om jouw groepje thuis te ontvangen? Meld je dan aan als gastheer of gastvrouw.

Geen zorgen, dit betekent niet dat jij dan voor het eten en drinken hoeft te zorgen (mag uiteraard wel). Het eten en drinken regelen jullie namelijk onderling nadat wij jullie aan elkaar hebben gekoppeld. Is je huis groot genoeg maar heb je te weinig stoelen of servies? Ook dat los je samen met je groepje ongetwijfeld op. Het voordeel van gastheer / vrouw is uiteraard ook dat je geen reistijd hebt.

Single Bells kan uiteraard alleen een succes worden als we voldoende gastheren en vrouwen hebben. Dus meld je gezellig aan.

Cover voor

Gratis, niet vrijblijvend

Inschrijven voor Single Bells is gratis. VillaVibes verdient hier niets aan. We doen dit echt als cadeautje aan de hoger opgeleide singles van Nederland om met elkaar een mooie Kerst te kunnen vieren. Wij geloven in Karma. Wie goed doet, goed ontmoet.

In dat kader ook een dringend beroep om, nadat je je hebt opgegeven, ook echt aan tafel te verschijnen. Als jij niet komt opdagen, hebben jouw tafelgenoten daar last van. Bovendien zullen er genoeg mensen zijn die wél graag in jouw plaats hadden willen gaan.

Cover voor

Meedoen?

Heb jij nu ook al zin in zondag 27 december, 3e Kerstdag 2020?  Meld je dan vandaag nog aan voor deze Single Bells. Wij zorgen voor de groep, jullie samen voor de gezelligheid bij iemand thuis. De aankomende tijd ziet er als volgt uit:

  • 8 december: Persconferentie. Het maximaal aantal per groepje tijdens Kerst wordt duidelijk.
  • Rond 9 december: Je ontvangt een email met meer informatie over hoe Single Bells er precies uit gaat zien.
  • 15 december: Inschrijving sluit vandaag. Daarna maken wij de indeling.
  • Rond 18 december: Per mail ontvang je de voornamen en emailadressen van jouw groepje.
  • 18dec-26 dec: Onderling maken jullie afspraken over 3e Kerstdag.
  • 27 december: Eindelijk 3 Kerstdag. Het is zover. Het Single Bells Kerstdiner samen met jouw groepje.
Cover voor

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
singlereizen wintersport

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren