Deze singlereis bieden we momenteel niet aan.
Je kunt deze reis wel bekijken, maar niet boeken.

Bekijk al onze reizen

HerstVibes - Limburg HerstVibes - Limburg

Tennisvakantie en golfvakantie in Limburg

 • Van 16 t/m 19 oktober, midden in de herfstvakantie, organiseren we een super gezellig tennis- en golfweekend.Lang weekend van vrijdag t/m maandagochtend
 • 2-daags tennistoernooi en 2-daags golfprogramma’s
 • Avonds gezellig programma met alle 90 Vibers
 • Alle slaapkamers met eigen douche en toilet
Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Afbeelding voor HerstVibes
Afbeelding voor HerstVibes
Afbeelding voor HerstVibes
 • Van 16 t/m 19 oktober, midden in de herfstvakantie, organiseren we een super gezellig tennis- en golfweekend.Lang weekend van vrijdag t/m maandagochtend
 • 2-daags tennistoernooi en 2-daags golfprogramma’s
 • Avonds gezellig programma met alle 90 Vibers
 • Alle slaapkamers met eigen douche en toilet

HerstVibes - Limburg

Unieke VillaVibes garanties

Dankzij onze Gelijkgestemden Garanties heb je gegarandeerd een leuke klik met jouw reisgenoten. Zo zijn onze groepsreizen exclusief voor singles met een diploma of baan op hbo-niveau of hoger.

Afhankelijk van je reis mag je bij ons nog kosteloos annuleren tot 3, 6 of 8 weken vóór vertrek. Je bent dan alleen de boekingskosten & SGR-bijdrage kwijt (totaal €34,50). Flexibel hè?

Onze singlereizen zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 25 t/m 39 jaar. Of 50 t/m 69 jaar. Je mag maximaal 12 maanden te jong of te oud zijn.

De man-vrouw verhouding is op elke reis ongeveer gelijk. Dat is leuk voor de chemie in de groep. In het uiterste geval is de verhouding 60%-40%. Nooit meer. Beloofd.

De groepsgrootte van een reis is altijd tussen de 70% en 135% van het aangekondigde aantal mensen. We gaan bewust met grotere groepen. Hierdoor zijn er altijd genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt.

Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. In de afgelopen 21 jaar is dit bij slechts 1% van onze reizen gebeurd.

Bekijk het bewijs
 • Plek op 2-pers. kamer met douche en toilet
 • Gemeenschappelijke activiteiten zoals pubquiz, silent disco
 • Catering door VillaVibes-koks:
  • 3 x ontbijt, 2 x lunch(pakketje) en 3 x diner·
 • Alle drankjes (koffie, thee, frisdranken, wijn, bier)
 • Team van VillaVibes-begeleiders
 • Kosteloos annuleren tot drie weken voor vertrek (m.u.v. boekingskosten)
 • Toeslag kamer voor alleengebruik à € 75
 • Deelname tennisprogramma (twee daags tennistoernooi) à € 50
 • Deelname golfprogramma: 2 x greenfees bij enige ervaring of 1 x beginners-clinic en 1 greenfee voor beginners à € 50
 • Bepaalde activiteiten (huur mountainbike, fiets, workshop vlaaien bakken)
 • Vervoerskosten (99% komt via ons carpoolsysteem, lukt altijd)
 • Boekingskosten à € 25

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Prijzen zijn excl. € 29,50 boekingskosten en € 5,- SGR-bijdrage.
Reis vol? Vul het boekingsformulier in en kom vrijblijvend op de wachtlijst.

Wat ga je doen?

Dit weekend zal er vooral getennist en gegolfd worden. De tennissers spelen zaterdagmiddag en zondagmiddag een toernooi in een tennishal met vijf banen. Totaal aantal deelnemers tennisweekend: 40.

De golfers gaan op zaterdag en zondag golfen. Iedereen met GVB wordt op zaterdag en op zondag ingedeeld in verschillende flights. Vervolgens wordt op beide dagen de 9-holes-baan van de Berckt gelopen.

Beginners krijgen op zaterdag een golfclinic. Op zondag mogen ze het geleerde in de praktijk brengen op de 9-holes baan. Totaal aantal golfers: 30 à 40.

Moet je dan per sé tennissen of golfen om aan dit weekend mee te doen? Nee. We hebben ook een algemeen programma (met activiteiten als e-chopper rijden, vlaaien bakken, mountainbiken en wandelen). Hier kunnen in totaal 20 à 30 Vibers aan meedoen.

Vanaf 17.00 uur is iedereen weer op de Berckt voor een gezamenlijke borrel. Daarna zorgen wij voor een heerlijk buffet en aansluitend mag je rekenen op de bekende VillaVibes-gezelligheid met late borrels, fijne kampvuurtjes, silent disco buiten en andere gezelligheid.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

All-inclusive: smikkelen en smullen

Zowel het eten als drinken in het kasteel is tijdens dit weekend inclusief. We nemen hiervoor onze eigen topkokkies Jessica en Lennart weer mee om alle Vibers lekker te verwennen. Voor wie ze nog niet kent, dit wordt smikkelen en smullen!

Ontbijt, lunch en diner zijn dan ook dagelijkse hoogtepuntjes. Je gaat genieten van 3x een dinerbuffet, 2x een lunchpakket en 3x een heerlijk ontbijt met verse croissantjes en jus. Als het weer het toelaat eten we lekker in de tuin van het kasteel. En anders gaan we naar binnen. Ook alle drankjes zijn inclusief (koffie, thee, frisdranken, wijn, bier). Pak lekker waar je zin in hebt.

Bij het serveren van het eten zullen we rekening houden met beperkingen door Corona. Toch zal dit nauwelijks ten koste gaan van de overheerlijke smaak. Zo goed kennen wij onze koks wel.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

Over het tennissen

Ok, als je een echte beginner bent, kun je niet meedoen. Maar verder mogen alle tennissers aanhaken dit weekend, van niveau 3 t/m 8,9. Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met het spelen van (vriendschappelijke) wedstrijdjes.

Gedurende het toernooi speel jij zowel op zaterdag als op zondag drie wedstrijden van elk drie kwartier. We spelen mix en dubbel partijen. We maken verschillende poules en houden daarbij rekening met ieders speelsterkte.

Door deze leuke opzet speel je mooie potjes en leer je op een leuke manier allemaal nieuwe mensen kennen. Op zondag wordt het extra spannend tijdens onze winnaars- en verliezerspoules, waarbij we proberen zoveel mogelijk gelijkwaardige wedstrijdjes te krijgen.

Het tennistoernooi is zowel zaterdag als zondag van 12.00-17.00 uur op de vijf indoor tennisbanen van Sportcenter de Berckt. Dus zelfs als het slecht weer is kunnen we gewoon tennissen. Het sportcentrum ligt op zo’n 5 minuten lopen van ons kasteel.

Het toernooi staat onder leiding van ‘Miss TennisVibes’ Afke Hartog. Zij regelt alles rondom het tennis dit weekend. Heb je vragen? Of wil je stiekem nog een goede tip? Zij is er voor je.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

Over het golfen

Direct naast ons kasteel ligt de mooie 9 holes golfcourse van golfclub de Berckt. Dit is twee dagen lang het domein van zo’n 30 tot 40 Vibers. Iedereen met GVB wordt op zaterdag en op zondag ingedeeld in verschillende flights. We spelen hier om de VillaVibes Golfbokaal 2020.

Uiteraard maakt iedereen evenveel kans op deze bokaal, omdat je met je eigen handicap speelt.

Heb je nog geen GVB? En vind je het leuk om de golfsport (weer eens) op te pakken? Dit weekend is een mooie kans daarvoor. Uit ervaring weten we dat uit onze golfweekenden soms jarenlange golfvriendschappen ontstaan.

Op zaterdag krijg je de beginselen van de golfsport bij gebracht. Op zondag word je ingedeeld in een flight en breng je het geleerde in de praktijk op de 9 holes golfbaan van de Berckt.

Het golfprogramma kost zowel voor de beginners als de gevorderden € 50 per weekend.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

Alternatieve programma

Ga je niet golfen of tennissen, maar wil je dit weekend toch mee maken? Dan is er genoeg te doen. Wat je uiteindelijk doet bepaald je helemaal zelf. Hieronder een aantal suggesties die je tijdens dit weekend samen met andere Vibers kunt ondernemen.

 • Wandelingen: diverse uitgezette wandelingen, van 5 t/m 15 kilometer
 • Mountainbiken: diverse routes. Mogelijkheid om mountainbikes te huren
 • E-chopperen: leuke activiteit waarbij je toertochten maakt op deze elektrische tweewielers
 • Zeilen/sloepje huren
 • Clinic vlaaien bakken
 • Voordelig shoppen in Outlet Centrum Roermond
 • Bezoek aan de kasteeltuin Arcen
 • Bezoek de dierentuin Zoo Parc Overloon
Cover voor

Gezelligheid ‘s avonds

Dit weekend zijn we met ongeveer 90 Vibers. Tijdens jouw activiteit leer je op een leuke manier nieuwe mensen kennen. Maar tijdens dit weekend zijn er nog heleboel andere leuke Vibers die je ongetwijfeld wilt spreken. Gelukkig heb je daar alle tijd voor.

Bijvoorbeeld tijdens het lekkere eten, de gezellige borrels of tijdens een leuk spelletje ergens aan een van de tafels. Je kunt de gasten overal en op allerlei manieren beter leren kennen. Op basis van de vorige singlereizen weten we dat dit ook met de nodige afstand best goed gaat.

Deze zomer was de Silent Disco in de kasteeltuin een absolute hit. Daarom gaan we dit – mits het weer het toelaat – ook tijdens deze HerfstVibes buiten organiseren (binnen doen we geen Silent Disco i.v.m. Corona). Het kan zijn dat je even een extra trui moet meenemen – maar geloof ons – dit wordt super gezellig. Zeker als we het Herfst-kampvuur ontsteken.

kerst oud en nieuw

Jouw verblijf: kasteel De Berckt

Deze zomer waren we zes weken op deze fijne plek in Kasteel De Berckt. Het beviel ons er zo goed, dat we blij waren dat we in de herfst nog een weekendje konden boeken.

Het mooie van dit kasteel is dat alle kamers een eigen douche en toilet hebben. Denk bij een kamer in een kasteel overigens niet aan een luxe kamer. Het is een kasteel met gemeenschappelijke ruimtes en een prachtige binnentuin. Maar de slaapkamers zijn basic.

De meeste kamers hebben geen kast. Maar er is dan altijd wel een plek waar je je koffer op kwijt kunt. De bedden zijn opgemaakt en je krijgt twee handdoeken. De kamers worden tussentijds niet schoongemaakt.

Als je kiest voor een tweepersoonskamer deel je de kamer altijd met iemand van hetzelfde geslacht. Op de slaapkamers staan gescheiden eenpersoonsbedden. Kamers voor alleengebruik zijn beperkt beschikbaar voor een toeslag van € 75.

In het kasteel zijn veel ruimtes waar we bij slecht weer terecht kunnen, zoals een grand café. Toch zullen we als het droog is en ook maar enigszins kan naar buiten gaan. Desnoods met een extra trui. We doen er veel aan om Corona geen kans te geven.

Cover voor

Nog goed om te weten

Tijdens deze week/weekend ontmoet je gegarandeerd mensen met wie je een leuke klik hebt. Dat kan ook bijna niet anders met ongeveer 90 gelijkgestemde singles bij elkaar.

Dit weekend start op vrijdag. Je bent welkom vanaf 19 uur. Alle deelnemers ontvangen hierover nog uitgebreide informatie na hun boeking.

Boek nu jouw vakantie op deze boekingspaginaIs jouw gewenste kampertype vol? We hanteren een wachtlijst. Meld je dus gewoon aan. Een week voor vertrek ontvang je van ons meer informatie. Onder andere een lijst met de voornamen, e-mailadres en woonplaats van alle gasten. Op basis hiervan kun je eventueel carpool-afspraken maken (dit werkt altijd erg goed).

Ook maken we een besloten Facebookpagina aan zodat je iedereen alvast een beetje leert kennen.

Je mag trouwens je boeking tot drie weken voor vertrek kosteloos annuleren (met uitzondering van € 25 ,- boekingskosten). Mocht er dus nog iets tussenkomen, je zit nergens aan vast.

singlereis nederland berckt

Voor deze bestemming of categorie zijn op dit moment geen reizen beschikbaar.

Prijzen zijn excl. € 29,50 boekingskosten en € 5,- SGR-bijdrage.
Reis vol? Vul het boekingsformulier in en kom vrijblijvend op de wachtlijst.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren