Afbeelding voor
Afbeelding voor

✓ Cadeaubon is besteld

Geef een smak Vibes cadeau

Yes, we hebben je aanvraag ontvangen

Geweldig dat je iemand een smak Vibes cadeau gaat geven. Uiterlijk de eerst volgende werkdag ontvang je van ons de factuur in je mailbox. Zodra je deze hebt betaald, mailen we jou de VillaVibes cadeabon.

Jij bent trouwens één van de allereerste die deze bon ontvangt. Daarom is dit aanvraag proces wellicht nog een beetje omslachtig. Sorry daarvoor 🙂

Beoordelingen

Foto van Floortje
10
Floortje uit Alkmaar
SnowVibes Alpe d’Huez | 30-49 jaar, jan 2023
Thuiskomen in een vriendengroep, waarbij direct aansluiting is met iedereen en relaxt gesport wordt en voor ieder persoon een plek is. Autonomie i.c.m. groep, spel vs. sport was perfect in balans! Fijn om deze ontdekking te doen, geeft mijn vrije tijd een nieuwe dimensie.
Foto van Taryn
9
Taryn uit Zevenaar
SnowVibes Alpe d’Huez | 30-49 jaar, jan 2023
Er is altijd wel iemand met wie je op hetzelfde niveau de piste op kan gaan. Alhoewel als je beginner bent, is het wat lastiger, omdat veel Vibers heel veel ski-ervaring hebben.
Foto van Tiny van Duijnhoven
8
Tiny van Duijnhoven uit Volkel
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Een boeking met VillaVibes is een hele mooie gelegenheid om in alle ongedwongenheid nieuwe mensen te leren kennen. De grote variatie in deelnemers en de crew die er telkens weer een feestje van maakt, zorgt voor een gezellige en actieve (korte) vakantie. De Manoir in de Ardennen was top!
Foto van Humphrey
8
Humphrey uit Putten
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Ik ben al diverse malen mee geweest en het is en blijft een prachtige ervaring!
Foto van Margreet
8
Margreet uit Zwaag
WeekendVibes Ardennen |50 -69 jaar, jan 2023
Zou zeker een keer mee gaan. Je zit met leeftijdsgenoten en maakt snel contact
Foto van Boudewijn
8
Boudewijn uit Aalten
WeekendVibes Ardennen |25 -39 jaar, jan 2023
Op aanraden van een vriendin van een vriend van mij, werd ik gewezen op de singles vakanties van Villa Vibes, om andere singles te ontmoeten. Natuurlijk eerste wel even wat twijfels, maar toen even de andere recensies gelezen en idd toch maar gewoon ingeschreven om mee te gaan! Hoe dichter ik bij het vertrek datum kwam, hoe spannender het werd. En dan in de auto die kant op richting de Ardenne. Eenmaal aangekomen stap je uit de auto (ik reed alleen) , loopt je met een iets verhoogde hartslag (weer wat spannender) naar de reisleiding om je aan te melden. Eenmaal aangemeld en een welkoms drankje aangeboden te hebben, komen er al gauw andere (die zeer waarschijnlijk dezelfde spanning hadden) bij je staan en voor je het weet voel je je helemaal op je gemak en begin je je thuis te voelen. Vanaf dat moment vliegt de tijd voorbij en voordat je het in de gaten hebt is het al weer maandag en voorbij! Kortom super leuk en echt een aanrader!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren