Afbeelding voor
Afbeelding voor

✓ Cadeaubon is besteld

Geef een smak Vibes cadeau

Yes, we hebben je aanvraag ontvangen

Geweldig dat je iemand een smak Vibes cadeau gaat geven. Uiterlijk de eerst volgende werkdag ontvang je van ons de factuur in je mailbox. Zodra je deze hebt betaald, mailen we jou de VillaVibes cadeabon.

Jij bent trouwens één van de allereerste die deze bon ontvangt. Daarom is dit aanvraag proces wellicht nog een beetje omslachtig. Sorry daarvoor 🙂

Beoordelingen

Foto van Linda
10
Linda uit Haaren
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, nov 2023
Superleuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Na een paar uur is het alsof je ze al een hele tijd kent.
Foto van Gertjan
8
Gertjan uit Barneveld
WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar, nov 2023
Ondertussen meerdere keren mee geweest en ontzettend goed ervaren.
Foto van Lisette
10
Lisette uit Leiden
BeachVibes Gambia | 40-59 jaar , nov 2023
Een absolute aanrader, het geweldige weer, de gunstige reistijd en vooral om de geweldige mensen die je gaat ontmoeten, zowel in je groep als daarbuiten. Ik vond het best spannend om met een grote groep op reis te gaan maar het waren stuk voor stuk zulke leuke mensen! En Gambia is een land met prachtige mensen. Ik heb non-stop genoten en meer gelachen in die week dan ik voor m’n gevoel in jaren heb gedaan.
Foto van Monica
10
Monica uit Venlo
BeachVibes Gambia | 40-59 jaar , nov 2023
Gambia zeker aan te raden. Nog nooit zo een mooie, vriendelijke mensen ontmoet overal. Heerlijk strand en oceaan. Alles te doen en te beleven. Fantastisch uitgaan. Onbeschrijflijk.
Foto van Henriette
8
Henriette uit Ommen
BeachVibes Gambia | 40-59 jaar , nov 2023
Ik raad de vakantie naar Gambia aan omdat het prachtige plekken heeft om te ontdekken. De sfeer is er warm en gastvrij. Daarnaast komen alle singles met de insteek om het er leuk en gezellig met elkaar te hebben. De sfeer is voortdurend “Niks moet alles mag “. Het verbaast me iedere keer weer hoe snel een groep zich met elkaar verbind. Er word vooral ontzettend veel met elkaar gelachen. Maar ook mooie intieme gesprekken met hier en daar een traantje worden er ook gedeeld. Ik heb genoten!
Foto van Tommer
9
Tommer uit Maarssen
Hike óf Bike La Palma | 30-49 jaar, nov 2023
Er is zeker ruimte voor uit gaan en voor spelletjes, maar ook voor je eigen ding.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren