Waarom is er minder aanbod voor 60-plussers? Waarom is er minder aanbod voor 60-plussers?

Avatar van Diede
Door: Diede
Leestijd: 2 minuten
Weekendje weg Ardennen
Weekendje weg Ardennen
Weekendje weg Ardennen

Elke keer wanneer we een nieuwe reisbestemming of reisdatum live zetten ontvangen we dezelfde vraag: waarom organiseren jullie niet meer reizen voor 60-plussers? Begrijpelijk. Want ons aanbod voor die leeftijdscategorie is inderdaad beperkt. In deze blog leggen we je uit waarom.

Op dit moment zien we dat onze reizen het beste geboekt worden door onze klanten tussen de 25 en 59 jaar. Daarnaast zien we dat de boekingen van onze klanten tussen de 60 en 70 jaar helaas achterblijven. En dan voornamelijk bij de mannen. Er zijn wel meerdere vrouwen in die leeftijdscategorie die met ons mee op reis willen.

Dit zorgt ervoor dat we regelmatig 60+ reizen hebben die voor vrouwen volgeboekt zijn, maar waarbij er onvoldoende mannen boeken om de man-vrouw garantie te halen.

Wij garanderen namelijk een maximale scheefheid in mannen en vrouwen van 40-60%. Dit is één van onze gelijkgestemden garanties en deze garanties zijn superbelangrijk voor ons.

Onze afdeling Klantcontact krijgt hier dan ook vaak vragen over, maar 9 van de 10 keer wordt deze vraag gesteld door een vrouw. Daar zit dus voor ons een enorme uitdaging. Wij zouden ons aanbod graag uitbreiden en daarmee aan de vraag van vrouwen voldoen. Maar hier hebben we toch eerst echt meer mannelijke 60+ Vibers voor nodig 😉.

Er is ook regelmatig onbegrip, omdat er wordt gedacht dat wij voor bepaalde actieve reizen geen 60+ aanbod hebben omdat wij denken dat de gemiddelde 60-plusser niet fit genoeg is.

Dit is helaas een verkeerde aanname van veel Vibers. Hier heeft het juist niets mee te maken, want wij weten dat de gemiddelde 60-plusser nu juist een stuk fitter is dan die van pak ‘m beet 40 jaar geleden.

Zoals je zult begrijpen breken wij, KantoorVibers, hier regelmatig onze hoofden over.

In het kader van ‘singles kennen singles’, ken jij niet nog een leuke man die met ons mee wil?

2 reacties

  • Misschien toch reizen voor alleen “oudere” vrouwen organiseren. Ik denk dat daar een enorme behoefte aan is ! Zeker vrouwen die lang alleen zijn willen wel graag veilig in een groep op reis . Ik heb daar wel wat ideeën over en wil
    Die graag met jullie delen 😜 . Nieuwe afdeling 😁FemaleVibes

  • Persoonlijk ben ik niet op zoek naar een relatie maar mijn vriendenkring uit te breiden,dus ik zie het probleem niet dat er meer vrouwen dan mannen belangstelling hebben .Die vrouwen zoeken misschien ook om hen vriendenkring uit te breiden,maar moeten wel mogelijkheden om dit te kunnen doen .
    Toch eens proberen enkele reizen voor te stellen .

    I van Delft .

  • Geef een reactie

    CTA afbeelding

    Speciale kortingen ontvangen?

    Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

    Bijna vol alarm

     

    Bijna vol alarm

    Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Hidden
    Geslacht

    Reis alsnog boekenAnnuleren