VillaVibes-sprookje in Limburg VillaVibes-sprookje in Limburg

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
villavibes sprookje
villavibes sprookje
villavibes sprookje

Bij deze foto hoort een wel heel bijzonder verhaal. Een gebeurtenis die je zonder overdrijven een VillaVibes-sprookje mag noemen. Neem alleen al de locatie: Kasteel de Berckt.

We nemen je mee naar de zomer van 2020. Alles ligt plat door corona. Wij vinden deze zomer dit geweldig kasteel aan de Maas waar we onvergetelijke SummerVibes-weken organiseren.

VillaVibes-reisleider Martin is de eerste avond bezig de gasten op te vangen als hij plots in zijn ooghoeken iemand ziet waar zijn hart een sprongetje van maakt. Het blijkt de dochter van de kasteel-eigenaar te zijn.

De vonken springen al snel over. Hoewel Martin dit normaal niet zo fijn vindt (hij is brandweerman) ziet hij het vuur sterker en sterker worden. Love is in the air.

Hij verhuist vanuit de Randstad naar Kasteel de Berckt in Limburg en voelt zich hier inmiddels drie jaar later, helemaal thuis.

Een paar dagen geleden, 16 juli 2023 begonnen we voor het vierde jaar op rij aan ons SummerVibes-seizoen. En raad eens wie dit keer de Kasteelheer was? Reisleider Martin.

En die wandelwagen hier op de foto?

Dat is hun pasgeboren zoon (om privacy-redenen houden we de naam even in de wandelwagen).

We zijn altijd weer trots als we horen over een VillaVibes-baby. Maar op deze prins zijn we stiekem een beetje extra trots.

Dat ze nog maar lang en gelukkig mogen leven ??

2 reacties

 • Geef een reactie

  CTA afbeelding

  Speciale kortingen ontvangen?

  Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

  Bijna vol alarm

   

  Bijna vol alarm

  Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Geslacht

  Reis alsnog boekenAnnuleren