Top 7 VillaVibes-nieuw-in-2019 Top 7 VillaVibes-nieuw-in-2019

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten

Bij VillaVibes zijn we altijd bezig met vernieuwing.

Wat wil ons publiek? Welke signalen pikken we op? Onze antenne staat altijd aan. Komen we iets gaafs tegen, dan onderzoeken we meteen of het voor VillaVibes haalbaar is om ook te programmeren.

We organiseren dan ook elk jaar weer nieuwe activiteiten en events. Voor 2019 heeft dat geleid tot de volgende nieuwe bestemmingen, events en reizen:

Top 7 nieuwkomers 2019

1) Lapland: in januari en februari  gaan we met drie groepen van twintig singles naar Levi, Lapland. De drie groepen van elk 20 personen was al maanden van tevoren volgeboekt. Dit jaar Lapland gemist? In januari en februari 2020 hebben we onze accommodatie vijf weken kunnen boeken. Kun je dan mooi mee.

We gaan met 250-man naar Zell am See

2) Zell am See wintersportfestival: Dit wordt een single wintersport event waar je bij wilt zijn. Met maar liefst 250 gasten nemen we het dorpje over om er een dot Vibes te verspreiden waar je ‘U’ tegen zegt. Volgende week gaat een VillaVibes-delegatie naar Zell am See om te kijken welke ideeën van ons realiseerbaar zijn. Van pool-parties tot mega-Snow-stoelendans met Oostenrijkse blaaskapel, wij gaan het uitzoeken.

3) Duikvakanties Egypte: terug van weg geweest. Duiken in de Rode Zee, een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. In mei 2019 bieden we vrijwel elke leeftijdsgroep de kans om de bijzondere onderwaterwereld daar te beleven. En om daaromheen natuurlijk een geweldige duikvakantie voor singles te beleven vanuit ons heerlijke hotel Three Corners Ocean View.

4) Tennisvakanties Mallorca: Wie gaat er mee naar het eiland van Rafaël Nadal? Wij vonden een heerlijk tennispark met gravelbanen en een heerlijk 4-sterren hotel op 200 meter afstand daarvan.
Qua zon, zee en gezelligheid zit je goed op Mallorca. Maar met 36 tennissende Vibers erbij maak je deze single tennisvakantie natuurlijk onvergetelijk.

5) Oerol: Vers van de pers. Van 13 t/m 16 juni gaan we met vier klippers naar Oerol. We verwachten dit event binnen twee weken online te hebben. Blijf dus goed onze nieuwsbrief volgen. Oerol kon wel eens in de volgende verschijnen.

Molveno ligt aan een prachtig meer

6) Drie nieuwe Hike & Bike-bestemmingen. In 2018 hebben we veel energie gestoken in het vinden van nieuwe wielren-, MTB- en wandelbestemmingen. We zijn best trots op het resultaat. In juli en augustus 2019 gaan we naar Molveno in de Dolomieten, Bormio (bij de roemruchte Stelvio) en Tarrenz in Oostenrijk. Nieuw dit jaar is dat je vaak gemakkelijk twee verschillende bestemmingen achter elkaar kunt volgen, dat er veel ruimte komt om te e-mountainbiken én dat de weken verschillend van opzet zijn. Nieuw is bijvoorbeeld dat we een fietsspecial hebben in Bormio, rondom de Stelvio en de Gavia. Kijk je mee welke mogelijkheden we in 2019 hebben voor onze wandel- en fietsvakanties voor singles?

7) Kos Griekenland. Van alle Griekse eilanden wordt Kos als het ‘gezelligste’ eiland gezien. Logisch dat wij daar dan vroeg of laat belanden met onze strandvakanties voor singles. We vonden een fijn hotel op anderhalve kilometer van Kos Stad en 200 meter van een gezellige beach club waar we ons overdag en ’s avonds zeker gaan vermaken. Uiteraard organiseren we elke dag een leuke activiteit, waar je alleen aanhaakt als je daar zin in hebt.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren