Situatie bosbrand Rhodos: reizen gaan door Situatie bosbrand Rhodos: reizen gaan door

Avatar van Eva
Door: Eva
Leestijd: 1 minuut
Afbeelding voor Situatie bosbrand Rhodos: reizen gaan door
Afbeelding voor Situatie bosbrand Rhodos: reizen gaan door
Afbeelding voor Situatie bosbrand Rhodos: reizen gaan door

Update 28-07

In verband met de bosbranden zijn de plaatsen Genadi, Kiotari en Lahania door de Griekse autoriteiten aangemerkt als risicogebieden. Alle overige plaatsen/gebieden op Rhodos, waaronder dus ook Rhodos-Stad, zijn veilig en vakanties naar deze plaatsen kunnen doorgaan. Inmiddels worden de vluchten naar het eiland weer uitgevoerd.

Onze accommodatie en de luchthaven bevinden zich in het noordelijke deel van het eiland. De lokale autoriteiten en de ANVR hebben dit deel van het eiland als veilig gebied aangemerkt. Onze reizen naar Rhodos zullen vooralsnog allemaal doorgaan.

De bosbranden zijn bijna volledig gedoofd. De temperatuur is gedaald en de wind is afgenomen, dit zijn dus gunstige omstandigheden.
Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij de betrokken deelnemers uiteraard informeren. We houden de situatie nauwlettend in de gaten in samenwerking met onze lokale partners. Ontvang je geen bericht van ons, dan zal jouw vakantie doorgaan zoals gepland.

Bekijk onze Rhodos reis

Dit vind je vast ook interessant

Sfeerfoto voor

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren