Samantha’s 1e keer wintersport Samantha’s 1e keer wintersport

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor Samantha’s 1e keer wintersport
Afbeelding voor Samantha’s 1e keer wintersport
Afbeelding voor Samantha’s 1e keer wintersport

Voor het eerst mee gaan met een singlereis van VillaVibes. Hoe is dat? Wat is de verwachting vooraf van onze Vibers? En hoe blijkt het uiteindelijk te zijn? 

Deze keer vroegen we het Samantha Schreuder (31) uit Almere. Ze ging vorig seizoen voor de eerste keer mee met onze wintersport singlereis naar Ski Arlberg, het skigebied van o.a. Sankt Anton, Lech en ons hotel in St. Christoph.

Samantha ging voor de 1e keer mee

Samantha, hoezo jouw keuze voor VillaVibes?

Ik was aan het daten met iemand. Dat liep niet zo lekker. Ik had zin in vakantie door alle gedoe. Tien jaar geleden had ik voor het laatst geskied. Dat wou ik wel weer eens oppakken. Op dat moment kwam er een Facebook-advertentie van wintersporten met VillaVibes voorbij. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar het idee van wintersporten met een groep nieuwe mensen leek me leuk. Dus besloot ik de gok maar eens te wagen.

En… ontmoette je ook leuke nieuwe mensen?

Vanaf het moment dat ik in de bus stapte, hadden we het leuk met elkaar. We zaten met twee VillaVibes-groepen in de bus naar Ski-arlberg. Iedereen ging slapen in de bus. Iedereen. Behalve ik en nog een leuke vent. 13 uur hebben we non-stop met elkaar zitten kletsen tijdens die busrit. Met deze leuke man had ik de week van mijn leven. Maar niet alleen met hem. Ook met mijn twee roomies. En nog een aantal Vibers. Ik heb een week lang een ontzettende klik gevoeld met mensen die ik totaal niet kende. We zien elkaar nu al regelmatig en met die leuke vent lijkt iets nog mooiers te ontstaan. Maar al zou dat uiteindelijk niets worden, dan nog kijk ik terug op een van de leukste weken van mijn leven.

Samantha en die leuke vent 😉

“Ik spreek de mensen van mijn wintersport vakantie nog regelmatig. Ik kijk terug op een van de leukste weken van mijn leven.”

Hoe was de rest jouw wintersportreis? 

Je moet weten dat ik al ontzettend veel vakanties heb gedaan. Maar dit was by far mijn mooiste vakantie ooit. Ik ben op de Malediven geweest, de Seychellen en in Mauritius, maar niets komt in de buurt van dit weekje VillaVibes. 

Ik had tien jaar geleden voor het laatst geskied. Mijn enige angst was of ik dat skiën weer kon oppakken. Nou, dat ging verrassend goed. Het is net als met fietsen, dat verleer je dus niet. Voor mij was het heel fijn dat er zo’n goede begeleiding bij het skiën was. Die skisafari-tochten met Roy, Ramona en Ruben waren heerlijk. Ik vond het een topteam. Zowel op de piste als daarnaast.

Waar ik ook nog lang met een goed gevoel aan terug zal denken is de après-ski in de Mooserwirt. Alles daar riep een nostalgisch gevoel bij me op. Alsof ik weer 15 was en op zaterdagavond in de discotheek stond. Een beetje dat spannende gevoel, maar wel heel gezellig met z’n allen.

Dit was by far mijn mooiste vakantie ooit. Ik ben op de Malediven geweest, de Seychellen en in Mauritius, maar niets komt in de buurt van dit weekje VillaVibes.”

Met z’n allen in een chalet, hoe was dat?

Dat was echt zó leuk! Ik vond het een gezellig chalet. De bedden waren fijn en met mijn roomies ben ik vriendinnen geworden. We hebben na de vakantie al een paar keer afgesproken. We hadden het sowieso leuk met z’n allen in het chalet. Dat kwam ook door de fijne gemeenschappelijke woonruimte. Hier zaten we vaak bij elkaar gezellig te kletsen en spelletjes te spelen. Ook van het eten heb ik genoten. Elke dag weer was het van hoog niveau. Van voorafje tot nagerecht.

Het slechtste wat je kan gebeuren tijdens zo’n week, is dat je een week lekker geskied hebt.

Geweldige apres-ski in St. Anton

Conclusie?

Ik ben hartstikke blij dat ik op de Facebook-advertentie heb geklikt en besloten heb om te gaan. Ik praat over VillaVibes met mensen in mijn omgeving. Ik vertel ze dat het supergezellig is, dat je veel leuke nieuwe mensen leert kennen en dat alles goed geregeld is. Je hebt de kans op nieuwe vriendschappen en op liefde. Het fijne vind ik dat alles zonder druk is. De focus ligt bij iedereen op het skiën. Alles daaromheen zie ik als een vette bonus.

Tegen mijn vriendinnen zeg ik: het slechtste wat je kan gebeuren tijdens zo’n week, is dat je een week lekker geskied hebt.

Je begrijpt dat ik iedereen aanraad om ook mee te gana met de single wintersport vakanties van VillaVibes.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren