Mirthe boekte last-minute haar single weekend Ardennen Mirthe boekte last-minute haar single weekend Ardennen

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 4 minuten
mirthe singlereis ardennen
mirthe singlereis ardennen
mirthe singlereis ardennen

Begin februari organiseerde VillaVibes een weekend voor 40 singles in de Ardennen voor de leeftijdscategorie van 25 tot 45 jaar. De enthousiaste Mirte Koopman (33) was een van de deelnemers en ze vertelt maar al te graag wat ze allemaal beleefd heeft.

Van Portugal naar de Ardennen

Een paar jaar geleden vloog Mirte met VillaVibes naar Portugal voor een surfkamp in Ericeira. Een onvergetelijke ervaring, vol nieuwe mensen, surflessen en chillen op het strand.

Naar die vibe was Mirte weer op zoek, maar dan dichter bij huis, en het moest binnen twee weken plaatsvinden. Lekker last-minute dus.

VillaVibes is altijd blijven hangen dus ze filterde op de website op singlereizen in de buurt en keek naar uitjes waar ze snel bij kon aanhaken. Mirte zag dat er nog plek was voor een weekendje in de Ardennen en twijfelde geen moment.

In de dagen voor het vertrek werden op Whatsapp twee groepsapps aangemaakt, een voor de officiële meldingen van de reisbegeleiders, en een andere voor de fun. Nou, die laatste werd in de Ardennen snel gevuld met berichten, foto’s maar vooral herinneringen.

Mirthe en Jildau carpoolen naar de Ardennen

VillaVibes begint niet pas bij het uitpakken van je koffer. Het begint veel eerder. Mirte werd bij haar thuis opgehaald door Jildau om te carpoolen naar België en het weekend was officieel van start. In de auto werd natuurlijk volop gekletst en gelachen en Mirte had al meteen een goed gevoel bij deze trip.

Prachtig landhuis en heerlijk eten

Na ongeveer 2 uur rijden kwamen ze aan bij een karakteristiek landhuis, midden in de natuur en vol mooie open haarden. Nadat de bagage was uitgeladen, was het tijd voor een drankje, rondleiding en om haar kamer op te zoeken.

Het idee was om zo rond 20:00 uur ‘s avonds te eten, maar overal in Nederland stonden files. Uiteindelijk was de groep pas om 21:30 uur compleet en kon er gegeten worden.

En het eten was verrukkelijk, vertelde Mirte. En die file? Gedeeld leed is een perfect startpunt voor een goed gesprek en het zorgde natuurlijk voor een band. De sfeer zat er goed in en er werd lang nageborreld, gekletst en gelachen.

Actief de natuur in en strak in het pak

De volgende dagen stonden in het teken van elkaar leren kennen tijdens leuke activiteiten. Activiteiten die overigens niet verplicht waren, je mocht helemaal zelf weten wat je wel en niet wilde doen.

mirthe singlereis ardennen

Mirte meldde zich aan voor twee activiteiten: een challenge-avontuur waarbij ze lekker kon klauteren en een wandeling om te genieten van de natuur. Dit waren prachtige kansen om te kletsen en plezier te maken met andere deelnemers.

Maar het echte feest begon in de avond. Letterlijk. Het was gala-avond: alle mannen strak in pak gingen, en Mirte en de andere dames droegen mooie glitterjurken. Nu denk je misschien, 40 mensen die elkaar niet kennen, allemaal tussen de 25 en 45 jaar, dat wordt wandplakken.

Helemaal niet, iedereen ging uit zijn plaat en er werd heerlijk gedanst. De hele avond draaide de DJ de leukste platen en hier en daar werd er zelfs gesjanst.

Gala-avond tijdens WeekendVibes Ardennen

Niet gek natuurlijk, VillaVibes staat garant voor een fijne en veilige ervaring met gelijkgestemde singles. De groep had er zin in en werd begeleid door een handjevol VillaVibers.

De dagen erna werd de groepsapp gebombardeerd met mooie plaatjes van niet alleen die avond, maar van het hele weekend.

Al met al was het een fantastisch weekendje weg in de Ardennen met een georganiseerde reis voor singles.

‘We hebben nieuwe mensen ontmoet, avontuurlijke activiteiten gedaan en genoten van de prachtige natuur en cultuur van de regio. Het was een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van een welverdiende vakantie.’

En Mirte? Die is helemaal tevreden en geeft het weekend een dikke 10. Of in haar woorden: ‘Het smaakt naar meer!’

Wil jij ook die VillaVibes spark krijgen? Check dan snel al onze singlereizen.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren