De singlereis ervaringen van Toine Suijkerbuijk De singlereis ervaringen van Toine Suijkerbuijk

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor De singlereis ervaringen van Toine Suijkerbuijk
Afbeelding voor De singlereis ervaringen van Toine Suijkerbuijk
Afbeelding voor De singlereis ervaringen van Toine Suijkerbuijk

Waar bewaren Vibers de beste herinneringen aan? En houden ze nog contact met mensen die ze tegenkomen? We vragen verschillende Vibers hoe het is om mee te gaan met VillaVibes.

Deze keer: ondernemer Toine Suijkerbuijk (37), eigenaar van locker.nl uit Bergen op Zoom. Hij ging onder andere met VillaVibes mee op een wintersport singlereis.

Toine Suijkerbuijk op wintersport

Hoe vaak ben je mee geweest met VillaVibes?

Pfoe… ik ben zo vaak mee geweest dat ik de tel ben kwijt geraakt.

Aan welke vakanties bewaar jij de beste herinnering?

Dat was mijn allereerste VillaVibes-ervaring ooit, in 2014.  Een strandvakantie naar een 5-sterren resort in Turkije. Ik had lang getwijfeld of ik wel mee moest gaan. Ik was vooral bang dat er sneue types mee zouden gaan. Ik ging dan ook met gemengde gevoelens naar Schiphol. Maar vanaf het eerste moment dat ik iemand van de groep zag, viel mijn stress weg. Er ontstond iets magisch.

Waar zat die magie dan in?

Met bijna iedereen in de groep ging het contact als vanzelf. Diepgang, goede gesprekken, leuke feestjes, alles klopte. Omdat we de hele week bij elkaar waren, leerden we elkaar door en door kennen. Bij het afscheid vielen er traantjes. En niet alleen bij mij.  Toen wist ik dat er wel eens meer VillaVibes-tripjes konden volgen.

“Je kunt altijd wel redenen bedenken om niet te gaan, maar dat is allemaal je angst. Laat je niet tegenhouden door angst, je ontzegt jezelf er zoveel moois door”

En verder?

Op twee staat de VillaVibes wintersport naar Kirchberg. Voor mij is een goed hotel, een fijne wellness en après ski belangrijk. Wintersporten met VillaVibes vind ik sowieso geweldig. Vrienden zijn belangrijk voor me, maar als het om wintersport gaat, wil ik zelfs liever met VillaVibes mee dan met mijn vrienden. Je zit met 50 man op een berg, je houdt allemaal van skiën, dat kan niet beter.  Er is zó veel gezelligheid. Bovendien kan ik bij VillaVibes altijd mensen vinden die op hetzelfde niveau skiën als ik. Dat is met vrienden altijd maar afwachten.

Het samen zijn met wintersport

Houd jij nog contact met mensen die je tegenkomt?

Jazeker. Ik heb best veel vrienden overgehouden aan mijn VillaVibes-vakanties en -weekenden. Van mijn eerste vakantie bijvoorbeeld, zo’n zes jaar geleden, heb ik nog steeds contact met een groepje van een man of tien. Samen doen we nog regelmatig leuke dingen. We gaan weekendjes weg met elkaar, bezoeken feestjes en eten regelmatig een hapje met elkaar. Een stelletje heeft elkaar na afloop gevonden. Ik meende onlangs gehoord te hebben dat er een VillaVibes-baby aankomt.

Wat haal jij uit VillaVibes?

Heel veel. Tijdens vakanties zelf de nodige geluksmomenten. Niets is heerlijker dan door de bergen te fietsen, wandelen of skiën. Ik laad er altijd enorm van op. Sowieso krijg ik van de vakanties altijd nieuwe energie. De goede gesprekken, de mooie momenten, de leuke avondjes. Daarnaast voel ik me rijk door alle vriendschappen die ontstaan zijn uit mijn VillaVibes-vakanties. Tot slot: ik leer er ook veel van. Ik heb gemerkt dat ik aan het begin van een vakantie vaak oordeel over mezelf en over mijn groepsgenoten. Blijkt dit aan het eind van de vakantie helemaal onterecht te zijn geweest.

“Vanaf het eerste moment dat ik iemand van de groep zag, viel mijn stress weg. Er ontstond iets magisch”

Heerlijk fietsen

Heb je nog een tip voor mensen die twijfelen om mee te gaan?

Ja. Niet denken maar doen. Je kunt altijd wel redenen bedenken om niet te gaan, maar dat is allemaal je angst. Laat je niet tegenhouden door angst, je ontzegt jezelf er zoveel moois door.

Mogen mensen jou benaderen als ze iets over jou of VillaVibes willen weten?

Zeker, iedereen die dat wil mag me altijd even een direct message sturen naar @toinesuijkerbuijk

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te gaan met VillaVibes? Klik hieronder om alle reizen te bekijken.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren