De eerste keer van… Peter Hekstra De eerste keer van… Peter Hekstra

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor De eerste keer van… Peter Hekstra
Afbeelding voor De eerste keer van… Peter Hekstra
Afbeelding voor De eerste keer van… Peter Hekstra

Naam: Peter Hekstra
Woonplaats: Dokkum/Ee
Leeftijd: 35 jaar
Ging mee: 5 x VillaVibes wintersport

Peter Hekstra (35) is een amicale Fries uit Dokkum. Z’n zaakjes goed voor elkaar. Leuke baan. En een mooie vriendenkring. Maar toch… die vrienden zijn niet altijd met dezelfde dingen bezig als Peter.

Eigenlijk heeft Peter daar alleen maar ‘last’ van als het om vakanties gaat. Met de komst van de eerste kinderen, worden vakanties met vriendengroepen steeds vaker ingeruild voor vakanties met de kinderen.

Toen was daar ineens die vriend uit Twente. “Peter jongen, ik heb nou iets gezien, dat is typisch iets voor jou” zei hij. “Ik was op wintersport en daar werd de hele kroeg overgenomen door een groep singles. VillaVibes heet het. Ze hadden het superleuk met elkaar. Volgens mij moet jij eens kijken of dat niet wat voor jou is.”

Diezelfde avond nog zat Peter met een I-padje op de bank. En omdat Peter iemand is die snel de daad bij het woord voegt, werd diezelfde week nog een wintersport singlereis geboekt. Naar Kirchberg.

Hoe was die eerste keer voor jou Peter?

Het was vanaf het eerste moment leuk. Ik ben niet snel zenuwachtig of bang, maar ik weet nog dat ik de eerste keer, vlak voor het eerste diner een beetje zenuwachtig van mijn kamer naar het restaurant ging. Daar sprak ik meteen een leuke vrouw met wie ik nu, drie jaar later, nog steeds contact heb. Gaaf he?

Ik ben vervolgens elk jaar weer met VillaVibes mee op wintersport geweest. Vorig jaar bijvoorbeeld naar de wintersport in St. Christoph, daar was het gehele hotel afgehuurd door VillaVibes. Extra gezellig dus en zo leer je nog makkelijk nieuwe mensen kennen. De SnowVibes in Saalbach staat trouwens nog op mijn verlanglijstje.

Peter tijdens zijn skivakantie in de lift

Wat betekent VillaVibes voor jou?

Weet je wat ik zo geweldig mooi vind aan VillaVibes? Aan elke reis hou ik wel een goede vriend of vriendin over. Voor mij staat VillaVibes voor blijdschap, vrijheid, vreugde en echte vriendschappen. Mijn vrienden vonden het eerst best raar dat ik op singlereis ging. Daar hebben ze toch bepaalde ideeën bij, van seks-orgieën en zo. Maar ze zien hoe ik terug kom. Hoe enthousiast, dankbaar en helemaal opgeladen ik ben. Ik zit dan zo vol levenslust, dat ze snappen dat ik een volgende keer weer wil. Ik ben dolblij dat ik VillaVibes heb leren kennen.

Hoe komt het dat jij het altijd leuk hebt?

Dat komt door de organisatie en door de mensen die ik tegenkom. Alles is zo super goed geregeld. De communicatie vooraf, de reisleiders, de hotels, allemaal tot in de puntjes verzorgd. Daarbij zorg ik altijd dat ik met iedereen praat, dat ik iedereen zie. Dat is mijn ‘geheim’. Ik ben ook echt in iedereen geïnteresseerd. Zog ging ik bij een van mijn eerste wintersportvakanties op de eerste avond meteen achter de bar staan. Drankjes inschenken en met iedereen een praatje maken. Super gezellig. Elke singlereis is voor mij een feestje. Echt elke keer.

wintersport singlereizen

Kleven er ook nadelen aan VillaVibes?

Jazeker. Vlak na een reis kun je het heel moeilijk krijgen. Zo ben ik een paar weken geleden op maandagavond door een klein dalletje gegaan. Ik had een fantastische week. Maar het was ook een hele intensieve week. Je maakt zoveel met elkaar mee, hebt zulke mooie gesprekken en voelt je zo met elkaar verbonden, dat de eerste avond alleen thuis best eenzaam kan voelen. Op zo’n moment voel je je alleen. Ik waarschuw mensen daar zelfs voor. Het is een kater na een fantastisch feest.

Wat zeg jij tegen mensen die twijfelen over meegaan met VillaVibes?

Ga het doen. Of het nu een single wintersport vakantie is, een weekend, zeilen of mountainbiken is. Ga een keer mee op single vakantie. Je komt zó veel leuke, sociale, breed geïnteresseerde mensen tegen. Bij VillaVibes vind je de dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Je hebt altijd een klik met mensen. Werkelijk waar, altijd. Je gaat mooie momenten beleven, bouwt er vriendschappen op en wie weet vind je zelfs nog wel de man of vrouw van je leven.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren