10 Redenen waarom singles voor SnowVibes kiezen 10 Redenen waarom singles voor SnowVibes kiezen

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 6 minuten
wintersport groepsreis
wintersport groepsreis
wintersport groepsreis

Snowvibes, dat is hoe onze wintersportreizen ook wel genoemd worden. Elk jaar weer gaan er honderden Vibers op een onvergetelijke wintersportvakantie met gelijkgestemde, hoger opgeleiden singles. En dat is niet voor niets, want we krijgen nog altijd lovende beoordelingen! Mocht je toch nog twijfelen, dan hebben we hieronder 10 redenen beschreven waarom een SnowVibes vakantie voor iedere single fantastisch is.

1. Organisatie: alles is perfect geregeld

In de voorbereiding en tijdens een SnowVibes-week zul je voelen dat je écht onbezorgd op vakantie kunt. De regeldingen worden voor je gedaan. Er wordt voor je gezorgd.

De reisleiding regelt veel en zorgt er voor dat jij je alleen hoeft bezig te houden met de dingen die écht belangrijk zijn: skiën/boarden en een fijne tijd hebben met jouw groepsgenoten.

“Ik wist wel dat de skivakantie met VillaVibes een leuke week zou worden, maar dat het zo’n feestje zou zijn had ik niet verwacht. Alles was tot in de puntjes geregeld en ik heb veel leuke mensen leren kennen.”- Jorien, Utrecht

Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor

2. Dezelfde interesses

Mensen die mee gaan met VillaVibes-wintersportvakanties hebben een paar overeenkomsten:

  • Skiën of boarden is belangrijk voor iedereen. Ieders hart gaat sneller slaan van oneindig witte pistes en een lekker zonnetje.
  • Iedereen wil elkaar écht leren kennen. Iemand wordt niet snel buitengesloten.
  • Iedereen is single. Ongeveer van jouw leeftijd. En gek op wintersport. Er zijn veel gelijke delers.
  • ‘Gezelligheid’ vindt plaats op verschillende manieren. Een deel van de groep zal vooral genieten van de après-ski-feesten. Een ander deel vooral van een spelletje of een mooi gesprek. Jij haakt aan waar je wilt. Vrijheid-blijheid.

“De après-ski was top, altijd mensen in voor een feestje en daarnaast werden er nog veel leuke andere activiteiten georganiseerd. Het was lang geleden dat ik zo hard en veel gelachen heb!” – Tjitske, Utrecht

3. Beste skigebieden

Elk jaar gaan er ruim duizend singles met ons op wintersport. De lat ligt hoog. Iedereen rekent op VillaVibes-kwaliteit. Het selecteren van onze bestemmingen is dan ook een tijdrovend en precies proces.

Het skigebied moet voldoende groot en uitdagend zijn. In ons publiek zitten namelijk veel écht goede skiërs en boarders. Daarom vind je bij ons alleen de allerbeste, populairste en sfeervolste skigebieden. Er zit bij ons altijd een uitgebreide skipas bij de prijs inbegrepen. (Goed om daar bij reisorganisaties op te letten).

Ook een goed feestje op z’n tijd is belangrijk voor de meeste Vibers (niet voor allemaal). Daarom zorgen we dat we altijd dicht bij goede après-ski zitten.

“Geweldige mensen, super hotel, prachtig skigebied en wat een leuke feestjes. Genoten van elke seconde.”- Jacqueline, Appingedam

4. Altijd goede hotels

De ligging van het hotel t.o.v. de pistes en de après-ski is erg belangrijk. De bedden, de sfeer, lekker eten, een goede service: alles telt. Bij VillaVibes heb je altijd de garantie van een goede accommodatie.

Het hotel moet over voldoende losstaande (gescheiden) bedden beschikken. Weinig wintersporthotels hebben zomaar 50 ‘losse’ 1-persoons bedden. Wij zoeken net zo lang door tot we die gevonden hebben.

Jij deelt altijd een kamer met iemand van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd.

5. Skitochten op jouw niveau

Een belangrijk onderdeel van de VillaVibes wintersport. Dagelijks staan er om ±09.30 uur drie tot vijf gidsen klaar die elk een tocht uitzetten op verschillende niveaus.

SnowVibers vinden het heerlijk om op pad te gaan met een groep van ongeveer 15 Vibers die precies even goed skiën/boarden als zij.

“Afgelopen week ben ik verliefd geworden. Mocht het wat worden, dan weet ik al dat ik één ding in het bijzonder zal missen: de skisafari’s. Ik genoot ervan dat we allemaal ongeveer even goed konden skiën.”- Stephan, Den Bosch

Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor

6. Unieke garanties

Wat VillaVibes écht uniek maakt, zijn de harde garanties die wij afgeven. Wie met ons mee gaat, weet je er 100% van kunt uitgaan dat je altijd krijgt wat je vooraf beloofd is.

Een paar voorbeelden?

  • De Gelijke man-vrouw verhouding
  • Grote Groep-garantie
  • Leeftijdgarantie

Lees dit maar eens rustig na. En weet dat het harde beloftes zijn. Heerlijk geruststellende gedachte toch?

Afbeelding voor Alleen bij Villavibes — 6 keiharde garanties
Afbeelding voor Alleen bij Villavibes — 6 keiharde garanties

Alleen bij Villavibes
6 keiharde garanties
Alleen bij Villavibes — 6 keiharde garanties

Dankzij onze Gelijkgestemden Garanties heb je gegarandeerd een leuke klik met jouw reisgenoten. Zo zijn onze groepsreizen exclusief voor singles met een diploma of baan op hbo-niveau of hoger.

Onze singlereizen zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 25 t/m 39 jaar. Of 50 t/m 69 jaar. Je mag maximaal 12 maanden te jong of te oud zijn.

De man-vrouw verhouding is op elke reis ongeveer gelijk. Dat is leuk voor de chemie in de groep. In het uiterste geval is de verhouding 60%-40%. Nooit meer. Beloofd.

Afhankelijk van je reis mag je bij ons nog kosteloos annuleren tot 3, 6 of 8 weken vóór vertrek. Je bent dan alleen de boekingskosten & SGR-bijdrage kwijt (totaal €34,95). Flexibel hè?

Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. In de afgelopen 21 jaar is dit bij slechts 1% van onze reizen gebeurd.

De groepsgrootte van een reis is altijd tussen de 70% en 135% van het aangekondigde aantal mensen. We gaan bewust met grotere groepen. Hierdoor zijn er altijd genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt.

Bekijk het bewijs

7. Veel bij de prijs inbegrepen

Bij VillaVibes betaal je vaak iets meer dan een reguliere pakketprijs, maar je krijgt er veel meer voor terug.

Zo boek je bij ons altijd inclusief een 6-daagse skipas. Deze kost doorgaans rond € 300. Ook moet je vaak bijbetalen voor skisafari’s. Bij ons zitten deze begeleide skitochten bij de prijs inbegrepen.

Verder nemen we je veel ‘gedoe’ en extra kosten uit handen. Zo nemen wij de handling en de kosten van de toeristenbelasting (€ 15 à € 20 per week) en de borg van jouw skipas voor onze rekening.

“Prijs-kwaliteit is heel erg goed. Prachtige locaties! Het is heel moeilijk om géén leuke week te hebben.”- Edith, Amsterdam

Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor

8. Zowel geschikt voor introverte als extraverte mensen

Als je héél verlegen bent, is een andere reisorganisatie misschien geschikter voor je. Maar in onze groepen zitten zowel uitbundige als meer gesloten mensen. Door de groepsgrootte voelt iedereen zich thuis. 

In St. Anton bijvoorbeeld zullen de rustigere types eerder in ons chalet-hotel borrelen, kletsen en spelletjes spelen, terwijl het meer uitbundige deel in de Mooserwirt te vinden zal zijn.

“De sfeer die de reisleiders neerzetten is fantastisch. Ze zorgen ervoor dat iedereen leuk heeft, ook als je een minder goede skiër bent of wat minder makkelijk contact maakt met anderen.”- Jan Joost, Utrecht

9. De VillaVibes reisleiding

Hoe fijn is het als alles voor je geregeld wordt? Als een team van energieke, zorgzame mensen goed oplet of iedereen zich prettig voelt? Als er wordt gevraagd om een beetje goed voor elkaar te zorgen?

Onze reisleiding is ons visitekaartje. Elk jaar hebben wij de luxe om uit sociaal vaardige, energieke goede wintersporters de allerbeste teams samen te stellen. Daar besteden we veel aandacht aan.

Anders dan bij andere organisaties staan onze reisleiders midden in de groep. Ze weten wat er speelt, jagen aan waar gewenst is en zorgen wanneer het nodig is. Onze reisleiders zien jou.

Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
Afbeelding voor
Cover voor
wintersport zell am see
wintersport zell am see
Afbeelding voor
Cover voor

10. Nieuwe vrienden en liefdes

Bij groepen van ongeveer 50 grotendeels gelijkgestemden mét passie voor wintersport kan het natuurlijk niet anders. Hier ontstaan nieuwe vriendschappen en liefdes. Clubjes die jaren achter elkaar met VillaVibes mee gaan. Om soms, nadat ze de liefde gevonden hebben, met spijt te moeten constateren dat ze niet meer met ons mee mogen.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren