Afbeelding voor
Afbeelding voor

✓ Cadeaubon is besteld

Geef een smak Vibes cadeau

Yes, we hebben je aanvraag ontvangen

Geweldig dat je iemand een smak Vibes cadeau gaat geven. Uiterlijk de eerst volgende werkdag ontvang je van ons de factuur in je mailbox. Zodra je deze hebt betaald, mailen we jou de VillaVibes cadeabon.

Jij bent trouwens één van de allereerste die deze bon ontvangt. Daarom is dit aanvraag proces wellicht nog een beetje omslachtig. Sorry daarvoor 🙂

Beoordelingen

Foto van Michiel
9
Michiel uit Smits
WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-39 jaar, apr 2024
VillaVibes is gewoon een heerlijke organisatie. Het is eigenlijk altijd goed geregeld, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Je hoeft je alleen maar bezig te houden met het hebben van een leuke tijd. En omdat echt niets moet en (bijna) alles mag, kun je er een geweldige vakantie van maken!
Foto van Tim
8
Tim uit Lopik
WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-39 jaar, apr 2024
Ik ben nu 5 weekenden met VillaVibes mee geweest op mooi uitgekozen locaties, keer op keer is het goed verzorgd en worden we goed ontvangen en is het vertoeven met gesprekken en goed eten. Iedere keer opnieuw is mijn aanwezigheid voor mijzelf en misschien ook voor anderen even wat onwennig vanwege een lichamelijke beperking, maar tot nu toe is altijd gebleken dat het wel los loopt, iedereen heeft een verhaal en het gaat erom dat je open staat voor de behoeften van anderen in de groep. Zolang er wederzijds respect is (en dat is er), is er altijd een plezierig weekend!
Foto van Michael
9
Michael uit Zoetermeer
JordaniëVibes rondreis | 25-45 jaar, apr 2024
Goede afwisseling van activiteiten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Leuke groep singles bij elkaar. Fijn om met leeftijdsgenoten/reisliefhebbers op pad te gaan. Soms deed het me een beetje denken aan de schoolreisjes van vroeger.
Foto van Kevin
8
Kevin uit Meppel
JordaniëVibes rondreis | 25-45 jaar, apr 2024
Leuke manier om georganiseerd te reizen en nieuwe mensen te leren kennen terwijl de nadruk niet enorm op het single zijn ligt.
Foto van Sjoerd
10
Sjoerd uit Oss
JordaniëVibes rondreis | 25-45 jaar, apr 2024
Deze reis naar Jordanië is een top vakantie geweest! Veel leuke mensen leren kennen en activiteiten gedaan die ik normaal gesproken niet zo snel in mijn uppie zou doen.. 40KM de berg af fietsen, kastelen bezoeken, snorkelen, modderbad, hamman, woestijntocht achter op de jeep. overnachten in de woestijn en nog meer om op te noemen! Ik heb ontzettend genoten van de vakantie en het gezelschap wat ik beter heb mogen leren kennen tijdens de reis. Deze reis heeft voor iedereen wel wat en door de mensen heb ik genoten van ieder moment
Foto van Toine
10
Toine uit Berghem
WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-45 jaar, apr 2024
Ik ben al een keer met VV mee geweest en dit was mijn 2e weekendje. Ik wist een beetje wat ik kon verwachten en was minder gespannen dan de eerste keer, dit was qua locatie echt een hoogtepunt. Alles klopte zoals het weer – de locatie – de groep – de crew – het eten, letterlijk alles was goed. Ik zou zo weer gaan maar moet helaas ook werken, ik kan echt aanraden deze reis te boeken! Ik heb nu al zin in de zomertrip naar Griekenland, haha…

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren