single wintersport reizen
single wintersport reizen

SnowVibes Crew 2023

Wie is jouw reisleider?

Bij VillaVibes maken de reisleiders en skigidsen echt onderdeel uit van de groep. Ze skiën lekker mee, organiseren de après-ski en staan altijd voor je klaar. Maar wie zijn deze toppers die dit seizoen onze singlereizen begeleiden? We stellen ze graag even aan je voor. En als je ze écht wil leren kennen, dan moet je natuurlijk gewoon een wintersport-vakantie boeken ?.

St. Christoph 18-25 februari, 25-39 jaar

Crew: Simone – Sofie – Tim – Bas

Het inmiddels bekende duo Simone & Sofie gaat weer op pad. Na Saalbach vorig jaar, trekken deze twee ervaren dames nu naar St. Christoph. Voor reisleidster Simone voelt dat inmiddels als thuiskomen. Zij zal voor de 4e keer als crew in St. Christoph verblijven. Het gebied heeft voor haar dus geen geheimen. Ze weet de weg van en naar de Mooserwirt in ieder geval goed te vinden.

Om het team te complementeren hebben we twee heren in de aanbieding: Tim & Bas gaan mee als skigidsen. Beide goedlachse mannen zijn al vaker als crew op pad geweest (weekenden en Hike&Bike) en dit wordt hun eerste keer als gids in de sneeuw.

Cover voor

Flachau 25 feb – 4 maart, 25-45 jaar

Crew: Peter – Anyka – Ruth – Sebastiaan

Good-old Peter kan deze winter natuurlijk niet ontbreken. Peter gaat al jarenlang met ons mee. Eerst als gast, daarna als skigids en inmiddels als reisleider. Wie Peter ooit heeft zien skiën weet waarom het begeleiden van SnowVibes reizen zo goed bij hem past. Terwijl ie in een prachtige stijl van de piste af raast, kijkt ie met gemak nog om zich geen om te zien of de groep nog compleet is.

Samen met Anyka, Ruth & Sebastiaan gaat hij er een topweek van maken in Flachau. Anyka & Ruth waren vorig jaar samen crew in Kirchberg. Daar hadden ze zoveel lol met elkaar en met de groep dat ze dat graag nog eens dunnetjes overdoen. Met nieuwkomer Sebastiaan weten we zeker dat er genoeg Vibes in deze crew aanwezig zijn.

Cover voor

Flachau 4-11 maart, 30-49 jaar

Crew: Judith – Coen – Jethro – Nikita

Vorig jaar diende Judith zich bij ons aan als skigids. Na één week was het ons wel duidelijk: die sturen we volgend jaar als reisleider op pad. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor iedereen binnen de groep beschikt zij over het juiste VillaVibes DNA. En ze schijnt ook nog met gemak een leuk feestje aan te zwengelen. Wat wil je nog meer?

Over een feestje aanzwengelen gesproken: Coen is ook dit jaar weer van de partij. Coen maakt al jaren fuore als sfeermaker/DJ tijdens onze wintersportreizen. Zelfs nu ie papa is, maakt ie tijd vrij voor een weekje VillaVibes. Met Nikita en Jethro als sidekicks zijn wij bang dat de après-ski wel eens uit de hand kan gaan lopen tijdens deze week.

Cover voor

Saalbach 4-11 maart, 25-45 jaar

Crew: Judith – Trienke – Gerald – Job – Roy

Gelukkig voor ons bleef het vorig jaar niet bij één Judith. Er kwam nog een Judith uit de lucht vallen. Tijdens haar reis als gast naar St. Christoph werd ze ‘gescout’ door de crew. Haar moesten we vastleggen. 100% VillaVibes werd gezegd. Een week later zat ze op kantoor en een maand later ging ze voor het eerst als crew op pad. Wintersport, strand- of surfvakanties: het maakt Judith allemaal niet uit. Ze doet het allemaal met een glimlach van oor tot oor.

En dan krijgt ze ook nog eens een sterrenteam mee naar Saalbach. Trienke bijvoorbeeld. Deze stuiterbal is altijd vrolijk en krijgt energie voor 10 als de bergen in zicht zijn. En Gerald, onze ‘local’. Hij heeft jarenlang als snowboardleraar in Saalbach gewerkt. Hij kent alle pistes, lunchtentjes en beste après-ski plekken uit zijn hoofd. Roy en Job maken het team van 5 compleet.

Cover voor

Sauze d’Oulx 5-12 maart, 40-59 jaar

Crew: Emy – Leander – Mascha – Marike

Wie al jarenlang met ons meegaat kent de zusjes Emy & Joni. Zij zijn de afgelopen jaren een begrip geworden als SnowVibes-crew. Wintersporters in hart in nieren. Dit jaar gaat Emy zonder haar zus maar mét haar vriend Leander als reisleider op pad. Als ‘vriend-van’ weten wij één ding zeker: Leander moet net zo’n wintersport fanaat zijn als Emy.

Mocht je meegaan naar Sauze d’Oulx, sta dan niet verbaast te kijken als je ineens twee dames ziet shinen op de piste. Skigidsen Marike & Mascha vallen altijd op door hun spetterende ski-outfit. Naast de piste vallen ze trouwens ook op met hun dansmoves. Je kunt niet om deze twee sfeermakers heen deze week.

Cover voor

Kirchberg 11-18 maart, 25-45 jaar

Crew: Koos – Gerdien – Eva – Niek

Hoewel Koos dit seizoen al twee keer als SnowVibes-crew op pad is geweest, kon er ook nog wel een derde reis vanaf. Hij heeft namelijk elk jaar één doel: zo veel mogelijk dagen op zijn board staan. Hij gaat fluitend van de piste af en regelt de boel achter de schermen ook nog eens vlekkeloos.

Met Gerdien en Eva heeft hij twee ervaren gidsen aan zijn zij. Deze maatjes kunnen niet wachten om weer samen een reis te begeleiden. Nieuwkomer Niek werd vorige winter gescout door de crew. Hij nam toen van nature al groepjes op sleeptouw. De ideale skigids dus.

Cover voor

Zell am See 11-18 maart, 50-69 jaar

Crew: Ciska – Gita – Arie

Het is een traditie dat Ciska altijd de Kerst-week als reisleidster doet. Dit jaar kon dat door een blessure helaas niet doorgaan. Als je denkt dat Ciska zich door zo’n tegenslag uit het veld laat slaan, dan heb je het mis. Deze VillaViber in hart en nieren heeft er alles aan gedaan om weer op tijd fit te zijn voor een reis in maart.

Samen met haar maatje Gita gaat ze richting Zell am See. Bekend terrein voor de dames. Ze zijn al vaker bij Der Waldhof geweest de afgelopen jaren. Nieuwkomer Arie komt in een warm bad. Met Ciska en Gita weet je namelijk één ding zeker: er wordt heel goed voor je gezorgd.

Cover voor

Saalbach 11-18 maart, 25-39 jaar

Crew: Alinda – Liese – Marcel – Lotte – Carlijn

Voor reisleidster Alinda geldt eigenlijk hetzelfde als voor Koos (Flachau): ze kan niet vaak genoeg op de latten staan. Een paar jaar geleden werkte ze nog in een hotel in de Alpen. Inmiddels is ze weer in Nederland en kan haar liefde voor reizen bij ons kwijt. Zowel in de zomer als in de winter gaat ze met groepen Vibers op pad.

Samen met Liese, Marcel, Lotte en Carlijn gaat ze er in Saalbach een onvergetelijke week van maken. Ein prosittt!

Cover voor

Flachau 11-18 maart, 25-39 jaar

Crew: Simone – …. – ….

Oorspronkelijk zou Simone deze week meegaan naar Saalbach. Totdat ze hoorde dat we een extra week Flachau gingen programmeren. Ze was er als de kippen bij om dat direct om te zetten. Flachau is voor Simone namelijk haar 2e thuis. Ze heeft er jarenlang als skilerares gewerkt.

Wie er met haar meegaat is nog een verrassing. Naar alle waarschijnlijkheid gaan er 2 gezellige en bekende Vibers met haar mee.

Cover voor

Sauze d’Oulx 12-19 maart, 40-55 jaar

Crew: Esther – Diederick – Leen – Simone

Oke… Over doorgewinterde VillaVibers gesproken: Esther, Diederick, Leen & Simone hebben samen wel meer dan 60 VillaVibes reizen begeleid. En misschien wel meer dan 70. Of 80. Wij zijn de tel inmiddels kwijt.

Zij weten wat het is om een safari te begeleiden en daarbuiten de VillaVibes-sfeer neer te zetten. In Sauze d’Oulx zijn ze ook allemaal al eens geweest (hoe kan het ook anders). Jij zit dus gebakken wat crew betreft als je meegaat op deze singlereis.

Cover voor

Ortisei 18-25 maart 40-59 jaar

Crew: Josineke – Janneke – Mark

Een stukje verderop in Italië staat nog zo’n ervaren team voor je klaar: Josineke, Mark en Janneke zullen de allereerste reis in Ortisei begeleiden. Alle drie door de wol geverfde skiërs die je graag op sleeptouw nemen door de Dolomieten. Dikke kans dat ze een dagje de Sella Ronda met je gaan doen.

En met Janneke weet je dat je fit en fris aan de dag begint. Haar ludieke ski-warming-up is inmiddels beroemd onder vele Vibers.

Cover voor

Sauze d’Oulx 19-26 maart, 25-39 jaar

Crew: Eline – Raymond – Linda

Dit jaar heeft Eline gelukkig ook nog een week vrijgemaakt om als reisleidster op pad te gaan. Deze duizendpoot is altijd met van alles in de weer als projectmanager, coach en boekenschrijfster. Haar liefde voor de sneeuw is alleen zo groot dat ze zichzelf verplicht daar tijd voor vrij te maken. En wij zijn dan maar wat blij als wij haar als reisleidster kunnen inzetten.

Raymond en Linda gaan haar vergezellen in Italië. Dat die twee van een feestje houden komt goed uit aangezien het deze week Dutch Week is in Sauze. Met het voorjaarszonnetje erbij zou dit zomaar een legendarische week kunnen worden.

Cover voor

Alpe d’Huez 25 maart – 1 april, 25-45 jaar

Crew: Marisca – Roy – Renate

Wie Marisca kent weet dat de boel altijd goed geregeld is. Ze houdt ervan om haar zaken op orde te hebben. En dat vinden wij natuurlijk hééééérlijk. We verklappen ook alvast dat ze een Brabantse tongval heeft. Gezelligheid gegarandeerd dus.

En alsof het met Marisca nog niet leuk genoeg is, sturen we Roy ook mee. Gewoon omdat het kan. Waar Roy komt, wordt gelachen. Hij heeft ‘de Vibes’ zoals wij altijd zeggen. En die Vibes etaleert ie al meer dan 10 jaar bij ons. Renate maakt dit drietal compleet. Zij slaagde met vlag en wimpel voor de skisafari-selectie.

Cover voor

Ortisei 25 maart – 1 april, 30-49 jaar

Crew: Susan – Peter – Trienke

Traditiegetrouw sluit een kantoor-Viber het seizoen af. Onze Suus gaat na een winterseizoen hard werken, genieten van alle geleverde arbeid. Het voorbereiden van alle reizen is ontzettend leuk, maar het is nog leuker om het in de praktijk zelf te zien en ervaren. En de sfeer in de groep te voelen en te proeven. Wij vinden het belangrijk dat kantoor-Vibers regelmatig mee op pad gaan. En gelukkig vindt Susan dat zelf ook.

Met Peter en Trienke belooft dit een hele leuke week te worden. Levensgenieters pur sang met veel organisatorische kwaliteiten.

Cover voor

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren