Programma Curaçao

Op Curaçao is superveel te doen. Wat je tijdens onze Curaçao singlereis gaat doen bepaal je helemaal zelf. Vrijheid-blijheid. Maar uiteraard hebben wij een leuk programma in gedachten wat we met z’n allen kunnen doen. Haak aan waar je zin hebt.

Dinsdag 28 dec: Lekker landen

Bon Bini, welkom op Curaçao. Pak heerlijk een terrasje. Kom lekker bij van de vlucht. Geniet van het fijne zonnetje en neem een verkoelende duik in het zwembad in. We zijn op Curaçao, en hier geldt: niets moet, veel mag.

Wil je alvast iets doen? Het centrum van Willemstad ligt op slechts 500 meter van ons hotel. Wandel hier lekker naartoe en bekijk het spektakel rondom de pontjesbrug.

Cover voor

Woensdag 29 dec: Curaçao West – de mooiste stranden

De stranden van Curaçao zijn waanzinnig mooi. Tijdens deze excursie bezoek je de mooiste plekjes. Je kunt snorkelen tussen de zeeschildpadden, je rijdt langs de flamingo’s en kunt relaxen op het mooiste strand van Curaçao. Deze excursie doen we met een huurauto (niet bij de prijs inbegrepen).

Cover voor

Donderdag 30 dec. VillaVibes Speurtocht door Willemstad

Ontdek het historische centrum van Curaçao op een wel heel bijzondere manier. Doe samen met je mede-Vibers mee met de VillaVibes speurtocht (gratis). Deze speurtocht brengt je langs de pontjesbrug, de drijvende markt en kleurrijke winkeltjes. Valt jouw team in de prijzen? Er zijn geen bonuspunten voor de snelheid, dus relax en geniet van al het moois dat jullie tegenkomen.

Cover voor

Vrijdag 31 dec: Goodlife + Oud & Nieuw feest

Captain Goodlife is een begrip op Curaçao. Met zijn sloep neemt hij ons mee op een prachtige snorkeltocht van circa 1,5 uur. Hij vaart langs de bekende Blue Room, een verborgen grot waar je van binnen een bijzonder blauw uitzicht hebt. Daarnaast stopt hij nog onder andere bij een gezonken schip waar je mooi kunt snorkelen. Drink bij terugkomst een lekker koud biertje in zijn restaurant op strand Santa Cruz.

Na deze tour hebben jij en je mede-Vibers tijd om nog een paar mooie stops te maken met jullie huurauto. Bijvoorbeeld bij het prachtige strand Playa Porto Marie waar je kunt zwemmen met varkens (als ze die dag zin hebben ?). Zowel de excursie als de huurauto zit niet bij deze reis inbegrepen.

’s Avonds is het Oud & Nieuw. We maken er uiteraard een onvergetelijke avond van. Hoe we het nieuwe jaar exact gaan inluiden is nog een verrassing – maar het feestje gaat door tot in de kleine uurtjes.

Cover voor

Zaterdag 1 januari: Nieuwjaarsduik

Na een heerlijke jaarwisseling en een lange nacht, staat er vandaag maar één activiteit op het programma. Maar wat voor één. De traditionele nieuwjaarsduik. Alleen… in water van 27 graden. Een ervaring waar je je hele leven op 1 januari aan terug zult denken.

Cover voor

Zondag 2 januari: Klein Curaçao

Een echte aanrader volgens alle Curaçao-Vibers. We maken een boottrip naar het prachtige onbewoonde eiland Klein Curaçao (exclusief). Snorkel in het azuurblauwe water en geniet van de prachtige zandstranden. De dagtrip is inclusief transfer, ontbijt, BBQ lunch, snorkel spullen en huur van een ligbedje. Aan het einde van de dag zijn we weer terug in het hotel.

Cover voor

Maandag 3 januari: Otrabanda Kunsttour

Otrabanda – betekent ‘aan de overkant’. Dit is de historische binnenstad van Willemstad. Het is een wandeling met een gids die je de contrasten laat zien van Curaçao (exclusief). De schatten van de stad zoals stadskunst kom je tegen, maar ook de mooie oude panden die zich in originele staat bevinden. Wat nog mooier is; de eigenaresse van de Otrabanda kunsttour zorgt dat een stukje van de inkomsten terug gaat naar de arme wijken.

Cover voor

Dinsdag 4 januari – Duikspot

Op Curaçao kun je geweldig duiken. Bijvoorbeeld bij Mushroom Forest of Tug Boat. Vandaag is daar een ideale dag voor. Bij ons resort zit een duikschool. Heb je nog nooit gedoken, wellicht leuk om een introductieduik te doen. Ben je niet zo’n duiker? Rust dan vandaag nog lekker uit in het resort of ga bijvoorbeeld naar het strand bij Mambo Beach of Jan Thiel.

Cover voor

Woensdag 5 januari: SUPPEN

Vandaag is helaas alweer de laatste dag van onze singlereis op Curaçao. Wat was het fijn. Doe ook vandaag wat je wilt – je zou bijvoorbeeld nog even kunnen gaan Suppen door de Mangrove. Lekker sportief en je wordt er ook extra bruin van.

Boek nu deze singlereis Curaçao

single strandvakantie suppen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren