Gaat VillaVibes jou sponsoren?

VillaVibes wil iets terugdoen

Elk jaar gaan meer dan 7.000 singles met ons mee op reis. We vinden het geweldig dat jullie ons weten te vinden. Daarom willen we graag iets terugdoen.

Probeer jij de maatschappij wat mooier te maken? En kunnen wij je daarbij financieel ondersteunen? Of – in een wat lichter genre – heb jij een sport waarbij jij graag gesponsord wilt worden?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in voor woensdag 25 mei 2022. Wie weet maken we jou wel blij met een mooie financiële bijdrage. Spread the Vibes.

Cover voor

Hoe werkt het precies?

VillaVibes stelt een paar duizend euro ter beschikking als bijdrage aan mooie (sponsor)projecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van jouw wielrenploeg of hockeyteam. Of bijvoorbeeld aan een bijdrage voor een sponsorloop voor het goede doel.

We doen dit om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en omdat we het gewoon leuk vinden om iets terug te doen. Stiekem hopen we uiteraard ook dat we onze naamsbekendheid hiermee een beetje kunnen verhogen.

Onder alle aanvragen selecteren we een aantal winnaars die een mooie financiële bijdrage ontvangen.

Cover voor

Waar ga je het geld exact voor gebruiken?

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren