singlereis curacao zwemmen
singlereis curacao zwemmen

Hoe werkt het Bijna vol Alarm?

Krijg een seintje als de reis bijna vol zit

Krijg gratis een seintje

Herken je dit? Je wilt op vakantie maar je twijfelt nog tussen twee reizen. Kies je in juli bijvoorbeeld voor een lekker weekendje weg of wordt het toch die mooie strandvakantie? Eén ding is zeker: je wilt in elk geval niet te laat zijn met boeken. Nu is er nog plek maar straks zitten beide reizen helemaal vol. Wat doe je?

In dit geval kan het slim zijn om ons Bijna vol Alarm in te vullen. Dit is een gratis service van VillaVibes waarbij je een seintje krijgt als een reis bijna vol zit. Dit werkt als volgt:

jacuzzi kreta singlereis

Het Bijna vol alarm

Waar kan je het Bijna vol alarm vinden?

Bij elke reispagina staan de data & groepsinfo weergegeven. Wanneer je op groepsinfo klikt, wordt het Bijna vol alarm zichtbaar. Hier moet je je voornaam, e-mailadres en geslacht invullen zodat wij jou een seintje kunnen geven als we aanbeland zijn bij de laatste plekjes.

Zo werkt het Bijna vol alarm

    1. Als de reisdatum nog niet vol zit voor jouw geslacht, zie je onder de ‘Groepsinfo’ een knop met ‘Bijna vol alarm’. Klik hierop.

 

    1. Hierna kun je jouw gegevens invullen en ben je aangemeld voor het Bijna vol alarm van die betreffende reisdatum. Dit is gratis en verplicht je tot niets. Je kunt van zoveel reizen het Bijna vol alarm invullen als je wilt.

 

  1. Zit de reis bijna vol? Dan proberen we je een mailtje te sturen. We zeggen bewust ‘proberen’ want deze service is nog niet geautomatiseerd. Soms gaat het zo hard met de beschikbare plekjes dat de reis al helemaal vol zit.

Bijna vol alarm villavibes singlereizen

Voorkom teleurstelling

Wil je niet teleurgesteld worden en 100% zeker zijn van jouw plekje op een reis? Dan kun je het beste gewoon de vakantie boeken. Dankzij onze flexibele annuleringsvoorwaarden heb je vaak nog voldoende tijd om na te denken. Onze weekendjes weg mag je namelijk nog tot 3 weken voor vertrek kosteloos annuleren. En onze weekreizen tot 6 weken voor vertrek. Je bent dan alleen de boekingskosten á 34,50 euro kwijt.

Heb je vragen over dit Bijna vol alarm? Of over één van onze singlereizen? Neem contact met ons op. We helpen je graag. Leuk zelfs!

Cover voor

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren