Idee nieuwe bestemming

Ik heb een super gaaf idee voor een nieuwe bestemming

Loop jij al een tijdje in je hoofd met een potentiele nieuwe VillaVibes bestemming? Eentje waarvan jij denkt dat die helemaal bij ons zou passen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier komt bij de product-afdeling terecht en zij gaan ermee aan de slag. Alle waardevolle tips en ideeën zijn meer dan welkom.

Vaak worden er lukraak bestemmingen geroepen. ”Gerlos is leuk!” Of: ”VillaVibes reizen naar Bali zouden echt heel tof zijn”. Geloof ons: 90% van alle bestemmingen op de wereld zijn al besproken aan onze lunchtafel. Als jij echt wilt dat dit idee werkelijkheid wordt, zul je ‘m iets verder uit moeten werken. Waar blijven we slapen? Hoe regelen we het met vervoer? Wat is het verdienmodel? Heb je al een contactpersoon op de bestemming?

Hoe meer info je geeft, des te groter de kans dat we er echt iets mee gaan doen. En guess what? Mocht jouw idee werkelijkheid worden, nemen we jou uiteraard mee op de eerste reis.

weekend voor singles
weekend voor singles
wintersport georgie singlereizen
wintersport georgie singlereizen
Singlereis VillaVibes
Singlereis VillaVibes
Singlereis Jordanië
Singlereis Jordanië

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren