Afbeelding voor
Afbeelding voor

Daten voor hoger opgeleiden

Het gaat bij ons niet om daten

Bij VillaVibes organiseren we al 18 jaar de leukste singlereizen en events. Bij al onze reizen draait het om de ‘Vibes’. Om samen plezier maken. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, draait het bij ons niet om ‘daten voor hoger opgeleiden’.

Natuurlijk ontstaat er regelmatig wat tijdens onze vakanties. Je bent lekker op vakantie en er is veel tijd voor elkaar.  Iedereen is ontspannen en je leert mensen echt goed kennen.

Maar… in corona-tijden is het even heel lastig om andere mensen te ontmoeten. Daarom hebben wij tijdelijk iets leuks voor je. Iets wat zeker vlak voor de feestdagen de moeite van het uitproberen waard is. Je mag e-Matching nu 1 week gratis uitproberen.

Cover voor

Online daten voor hoger opgeleiden

In tijden waarin we elkaar niet ‘in real life’ mogen ontmoeten, hebben wij een leuk alternatief voor je: e-Matching. Dat is online daten voor hoger opgeleide singles.

Ga lekker online op zoek naar andere hoger opgeleide singles die net als jij best graag een leuk iemand zouden willen ontmoeten.

Wil je eerst weten of deze manier van ‘daten’ wel bij je past? Of er wel leuke profielen voor jou zijn? Je mag e-Matching een week lang gratis proberen. Misschien is dit wel hét moment.

Cover voor

Onze alternatieven voor daten

Heb geen zin om te daten maar vind je het wel leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan hebben we ontzettend veel leuke alternatieven voor je op daten voor hoger opgeleiden. Dit is onze actuele top 3:

  1. Single Bells – samen dineren op 3e kerstdag
    Ontmoet andere hoger opgeleide singles bij jou uit de buurt. Op 3e kerstdagen dineren jullie samen in groepjes van 4. Wij maken de groepjes, jullie zorgen samen voor het eten, drinken en de gezelligheid. Inschrijven is gratis.
  2. Single weekendje weg
    Ga samen met een leuke groep hoger opgeleide singles een weekendje weg. Wij nemen je al het geregel uit handen. Wij zorgen voor heerlijke 3-gangen-diners, onbeperkt drinken en leuke activiteiten. Jij hoeft alleen maar te genieten. Bekijk nu al onze single weekenden weg.
  3. Bekijk alle singlereizen voor hoger opgeleiden
    Ga je liever langer op reis? En vind je het leuk om allemaal gelijkgestemde singles te ontmoeten? Bekijk dan vooral onze pagina met Alle Singlereizen. Van sportieve singlevakanties zoals wintersporten en surfen, tot vakanties waarbij je lekker kunt luieren op een tropisch eiland. Leuk als je binnenkort ook jouw single reis bij ons boekt.
VillaVibes nieuwe mensen leren kennen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren