Wintersport ook voor beginners? Wintersport ook voor beginners?

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten

Eén van de meest gestelde vragen, is of onze single wintersport vakanties ook geschikt zijn voor beginners.

Het antwoord is ‘ja’. Maar wel met een beetje toelichting…

Grote groep, veel mogelijkheden

Onze groepen zijn altijd behoorlijk groot. Bewust. Daardoor komt iedereen natuurlijk mensen tegen die net zo goed of slecht skiën als jij.

De meeste mensen zijn ervaren. Elke ochtend om half tien gaan die naar de piste om zich aan te sluiten bij het ski-safari groepje van hun niveau. We organiseren ski-safari’s voor de niveaus blauw – rood en zwart. De naam zegt het eigenlijk al.

Het groepje ‘zwart’ kan onwaarschijnlijk goed skiën. Het groepje rood gaat een tikkeltje zachter en komt goed van alle rode en blauwe pistes af. En in de blauwe ski-safari-groep zitten singles die zelfstandig een rode piste af kunnen komen, maar het liefst kiezen voor een blauwe.

Eerlijk is eerlijk: 90% van ons publiek kan zich aansluiten bij onze ski-safari’s. Ben je een absolute beginner of kom je met moeite een lichtrode piste af? Dan kun je nog niet mee en moet je eerst op skiles.

Samen op skiles

Het goede nieuws is, dat je samen kunt lessen met een aantal andere Vibers uit de groep. En dat is super gezellig. Wat is er nou mooier dan leren skiën met Nederlandstalige mensen van ongeveer jouw leeftijd die nét zo onzeker zijn over het skiën of boarden als jij?

OK, je mist de skisafari’s en daardoor ook de gezelligheid van het overdag op pad zijn. Maar daar staat tegenover dat op wintersport gaan met VillaVibes wel veruit de leukste manier is om als single te leren skiën of boarden.

Soms blijkt iemand zó veel aanleg te hebben voor skiën of boarden, dat ze op de donderdag of vrijdag al mee kunnen met de blauwe of zelfs rode skisafari. We weten dat best veel Vibers ooit bij ons hebben leren skiën om vervolgens nog jarenlang met ons mee te gaan.

De wintersport vakantie voor beginners

Wil jij weten welke bestemming voor jou als beginner het meest geschikt is? Eigenlijk kun je bij al onze wintersport bestemmingen als absoluut beginner les krijgen. Maar als je een beetje kunt skiën en dan wilt weten welke bestemming het meest geschikt is, dan zouden wij zeggen ‘Saalbach‘ of ‘Flachau‘. Maar ook onze single wintersportreis naar Kirchberg is voor beginners goed te doen.

Heb je vragen? Ben je onzeker als beginner? Bedenk je dan dat er altijd nog een handvol Vibers is die het net als jij voor het eerst op single wintersport vakantie gaat. Dat schept een band.

En wil je weten op welke bestemming op dat moment de meeste beginners hebben geboekt, dan mag je ons altijd even bellen:
026-3707910 We vertellen het je met alle liefde.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren