En dan win je zomaar een gratis VillaVibes weekend En dan win je zomaar een gratis VillaVibes weekend

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 3 minuten
winnaar single weekend villavibes
winnaar single weekend villavibes
winnaar single weekend villavibes

Dan word je opeens gebeld door een vriendin… “Je hebt gewonnen! Je mag volledig gratis mee met een single weekend van VillaVibes t.w.v. bijna 400,00 euro. Hoe gaaf!” Het overkwam Wouter Hoppenbrouwers.

Met Singles Day is hij de grote winnaar geworden van onze winactie op onze Facebook en Instagram pagina. De vraag was: Wie van jouw single vrienden gun jij een VillaVibes weekend? Daar wist Josje Boetzkes wel raad mee en ze tagte Wouter.

Wouter (37) uit Vugt nam deze week de prijs in ontvangst uit handen van onze Social Media stagiaire Kayleigh. Enthousiast lieten we hem ons kantoor zien en stelde hem 4 prangende vragen:

  1. Ben je wel eens met VillaVibes mee geweest?
    Nee nog nooit! Ik ken jullie wel hoor, maar het is er gewoon nog nooit van gekomen. En weet je wat het ook is? Ik vind het stiekem best spannend. Je kent niemand en je moet altijd maar afwachten of er leuke mensen tussen zitten. Dat zal natuurlijk vast wel. Maar vooral het moment dat je binnenstapt, om je heen kijkt en nog even aansluiting moet vinden… dat moment lijkt me een beetje ongemakkelijk.
  2. Welk weekend gaat het worden?
    Ja lastig! Ik vind eigenlijk alle weekendjes die op de site staan leuk. Vooral doordat er allerlei activiteiten worden georganiseerd. Maar als ik nu moet kiezen gaat mijn voorkeur uit naar het Weekend in de Ardennen.

    Doordat het iets verder weg is, heb je denk ik ook echt het gevoel dat je op vakantie bent. En daar lekker de natuur in en mountainbiken en naar het klimbos lijkt me tof.
kayleigh-wouter-single-weekend

3. En ga je dan carpoolen?
“Ik heb een auto dus ik kan prima zelf rijden, maar samen rijden lijkt me veel gezelliger”. We vertellen Wouter daarom over ons carpoolsysteem en hij is direct enthousiast. “Super handig, vooral omdat ik dan alvast wat mensen leer kennen en ik ook niet zo ongemakkelijk binnenkom na een lange autorit.”

Hou de A2 dus maar in de gaten, grote kans dat Wouter hier binnenkort met een aantal mede-Vibers overheen rijdt op weg naar de Ardennen.

4. Wouter, op zondagavond organiseren we altijd een Pubquiz. Ben jij een goede teamgenoot?
“Haha, toevallig wel! Nee, serieus, ik weet stiekem best veel. Ik ben ook dol op 30-seconds en heb daardoor een goede algemene kennis. Ik weet overigens ook allemaal van die nuttelozen dingen, dus kom maar op met de vragen!”.

Wij wensen Wouter een ontzettend leuk weekend toe en zijn benieuwd naar zijn verhalen bij terugkomst.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren