Wat onze wintersport onderscheidend maakt. Deel 1: de groep Wat onze wintersport onderscheidend maakt. Deel 1: de groep

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten
Afbeelding voor Wat onze wintersport onderscheidend maakt. Deel 1: de groep
Afbeelding voor Wat onze wintersport onderscheidend maakt. Deel 1: de groep
Afbeelding voor Wat onze wintersport onderscheidend maakt. Deel 1: de groep

Op wintersport gaan is niet alleen gaaf, het is ook best duur. Ga je met VillaVibes mee, dan betaal je meer dan een ‘pakketprijs’.

Maar waarvoor betaal je bij ons dan extra? Onze wintersportklanten noemen vijf onderdelen waarin zij toegevoegde VillaVibes-waarde vinden:

  • De groep, groot en hecht
  • Skitochten – inclusief en op alle niveaus
  • Bestemming – wij hanteren 6 strengen eisen
  • Organisatie – onbezorgde verwennerij
  • Gezelligheid – op de piste en daar omheen

In dit artikel behandelen wen onderdeel 1: ‘de groep’.

Onderdeel 1: De Groep

Misschien wel de meest belangrijke van alle vijf. Je kunt in nóg zo’n goed skigebied zitten in het allermooiste hotel met het meest smakelijke eten en een wereldberoemde après-ski om de hoek… je hebt er niets aan zonder goed gezelschap.

Wij merken het telkens weer als we de evaluaties lezen. Hoe beter de Vibe in de groep, hoe hoger de reis scoort. Het ene hotel kan in de groep een 8 scoren, terwijl precies datzelfde hotel een week later een 9 scoort. Wanneer mensen euforisch zijn over hun groep, kleurt de hele wereld om hen heen roze.

Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenstellen van goede groepen. Ga je met ons mee dan weet je zeker dat je een goede klik hebt met je reisgenoten. Wij geven namelijk als enige aanbieder harde ‘gelijkgestemden garanties‘. Zo is iedereen in de groep hoger opgeleid, ongeveer van jouw leeftijd en is de man-vrouw verhouding altijd in balans.

Bovendien zijn de groepen bij ons wat groter. Meestal rond de 50 personen per week. En iedereen is gek op de sneeuw. We spreken wel eens mensen die lyrisch zijn over het feit dat ze met een groep van ongeveer 15 reisgenoten kunnen skiën of boarden die net zo goed zijn als zij. Of mensen die het leuk vinden om het samen te gaan leren. Dat komt ook regelmatig voor.

En komen ze na een dagje op de piste weer terug in hun hotel of chalet,   dan ontmoeten ze andere mensen met wie ze weer een heel andere klik hebben. Bijvoorbeeld een après-ski-klik. Dat maakt onze single wintersport vakanties ook zo afwisselend.

Regelmatig moeten wij singles teleurstellen. Bijvoorbeeld omdat ze net te oud zijn of geen hbo-wo werk of denkniveau hebben. We laten dus inkomsten liggen, zodat jij zeker weet dat je met een leuke groep op reis gaat.

Gelukkig wordt dit toezicht op de samenstelling van de groep gewaardeerd. Onze wintersportvakanties worden nog elk jaar meer geboekt. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren