Waarom ik zo van Ibiza houd Waarom ik zo van Ibiza houd

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten
Afbeelding voor Waarom ik zo van Ibiza houd
Afbeelding voor Waarom ik zo van Ibiza houd
Afbeelding voor Waarom ik zo van Ibiza houd

Er zijn mensen die moéten elk jaar op wintersport. Liefst twee of drie keer per jaar. Komen ze terug van een wintersport-tripje, dan kunnen ze de hele wereld aan. In de sneeuw zijn ze helemaal opgeladen. Ik ben een hele slechte skiër, ga als een aangeschoten eend naar beneden, maar dat opladen. Dat doe ik op Ibiza.

Inmiddels ben ik achterin de veertig. Hoewel ik niet meer zo wild leef als pak ‘m beet twintig jaar terug, ben ik nog steeds op zoek naar prikkels. Maar de lat is met het verstrijken van de jaren ook hoger komen te liggen. Ik maak eerder een kosten-baten analyse. Ik ga niet zomaar ergens heen op vakantie.

Op Ibiza kom ik nu al jaren achter elkaar en eigenlijk is het één van de weinige plekken waar ik me helemaal gelukkig voel. Altijd. Dat komt natuurlijk omdat de feesten er van Champions League-niveau zijn. Maar misschien nog wel belangrijker voor mij is dat ik er altijd makkelijk in gesprek kom met veel leeftijdgenoten. De open houding van de mensen, het enthousiasme wat ik overal voel en het gevoel dat je elkaar begrijpt: ik krijg er enorm veel energie van. Bovendien zijn de feesten ook nog eens vaak in de buitenlucht, wat voor mijn vakantiegevoel helemaal een superbonus is.

Het aller-, allermooiste van Ibiza is de energie die je overal voelt. De super relaxte taxichauffeurs. De bezoekers van het eiland die meer open lijken te staan voor elkaar. De vriendelijke lokale bevolking. Heerlijk! Opvallend vind ik ook dat je er relatief weinig politie tegen komt en dat je er relatief weinig vechtpartijen ziet.

Zelf ga ik nooit naar meer dan twee feesten. Dat trekt mijn lijf niet meer. Maar twee goede, lange nachten leveren me onvergetelijke herinneringen op. Lichamelijk ben ik dan wellicht moe, maar geestelijk voel ik mij levendiger dan ooit. Ik word creatiever en zit boordevol nieuwe ideeën hoe we met VillaVibes nog meer hoger opgeleide singles een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.

Ik geniet van het heerlijke zonnetje en de mooie baaitjes. De overal aanwezig Ibiza-lounge op de achtergrond. In deze setting word ik volledig ontspannen. Ik lees er hele boeken weg en voel me simpelweg gelukkig.

Als mensen mij vragen of ik ze Ibiza zou aanraden, dan zou ik dat zeker doen. Maar je moet wel weten waar je moet zitten, het moet passen bij jouw wensen. De Ibiza-vakanties van VillaVibes zou ik vooral aanraden aan iedereen die één of meerdere feesten wil bezoeken, graag de meest sfeervolle plekken van het eiland wil ontdekken en het leuk vindt om dat met leeftijdgenoten te doen.

Mensen die vaker naar Ibiza zijn geweest krijgen een mooie groep erbij, met gegarandeerd enkele mensen met wie ze een klik hebben. En singles die voor het eerst op vakantie gaan naar Ibiza, hoeven zelf niets uit te zoeken omdat onze reisleiding de plekjes kent. Zelfs het kopen van tickets doen ze voor je. Uit ervaring weet ik dat veel Vibers het heerlijk vinden om eens een keer niet zelf alles uit te hoeven zoeken.

Wil je meer weten over onze singlereizen naar Ibiza? Ik praat je graag bij. Je mag me altijd bellen: 06-31003166 (Harold).

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren