Waar vind je meer zekerheid dan bij VillaVibes? Waar vind je meer zekerheid dan bij VillaVibes?

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 5 minuten
Afbeelding voor Waar vind je meer zekerheid dan bij VillaVibes?
Afbeelding voor Waar vind je meer zekerheid dan bij VillaVibes?
Afbeelding voor Waar vind je meer zekerheid dan bij VillaVibes?

Voor een vakantie betaal je veel geld. Maar wat nu als er iets gebeurt waardoor je niet meer op vakantie kunt? Bijvoorbeeld als je tussen het moment van boeken en vertrek een relatie krijgt? Of als de reis niet door kan gaan, omdat er ineens een pandemie uitbreekt?

Corona heeft laten zien dat de ene reisorganisatie klantvriendelijker is dan de andere.

Bij VillaVibes geven we vooraf heel wat garanties af. Geen halfbakken toezeggingen, nee, keiharde garanties.

Van groepsgrootte tot man-vrouw verhouding en van geld-terug-bij-Corona tot kosteloos annuleren tot zes weken voor vertrek.

Team VillaVibes

We vertellen je graag meer over deze belangrijke materie.

Enige reisorganisatie die terug betaalde

Jij kent vast ook wel iemand die z’n geld van een geboekte reis niet terug kreeg. Of maar een deel daarvan. Of anders wel iemand die geen voucher wil, maar gewoon z’n geld terug.

Bij VillaVibes hebben we na Corona vanaf het begin iedereen z’n geld terug betaald. Voor zover we weten waren wij de enige organisatie die dat deed.

We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we dat kunnen. Als familiebedrijf hebben we namelijk geen aandeelhouders die jaarlijks hun dividend uitgekeerd willen hebben.

Wel hoorden we al snel over de vouchers. Dat zagen wij niet zitten. Het werken met vouchers zou betekenen dat we er een extra administratie op na moesten houden. Het zou hoe dan ook leiden tot veel ‘gedoe’.

Bovendien willen we altijd graag onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. ‘Alles netjes terug betalen en straks weer met een schone lei beginnen’ vonden wij veruit het meest aantrekkelijke perspectief.

Twijfel

Bovendien hadden wij nog een reden om niet met vouchers te willen werken. Want wat als we Vibers een voucher geven die op het moment van boeken single waren, maar een jaar later niet meer? Als niet-single konden we die toch niet verplichten hun volgende reis bij ons te boeken?

Tegen de stroom in

We hebben hier nog wel even getwijfeld hoor. De paniek in de reiswereld was groot en we hoorden van geen enkele organisatie die klanten ging terugbetalen. Als wij de enige zouden zijn, zouden we dan iets doms doen? (Misschien ken je dat gevoel wel, dat je je ongerust gaat voelen als jij het als enige anders doet dan de rest.)

“Snijden we onszelf dan in de vingers?” vroegen we ons dus af. Maar omdat we zelf geen reden konden vinden, besloten we het toch te doen.

Achteraf gezien zijn we maar wát blij dat we dit besloten hebben. Als straks alles weer los gaat, blijft de ellende met de vouchers ons bespaard en kunnen wij ons focussen op dat wat we leuk vinden: het organiseren en verkopen van single reizen.

Maximale zekerheid 

Kort na de uitbraak, lag de complete reiswereld stil. Het uitzicht was dat dit ook nog wel een poosje zo zou blijven. We besloten onze tijd goed te besteden.

Zo besloten we lid te worden van de overkoepelende organisatie van reisorganisaties, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR).

Boek je als consument een reis bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, dan ben je gegarandeerd van een aantal zekerheden. Bijvoorbeeld een nette afhandeling van klachten. Niet dat we hier problemen mee hadden, maar het biedt consumenten die ons niet kennen wel extra zekerheid dat we ook daadwerkelijk een keurmerk dragen.

We waren al lid van de Stichting Garantie Reisgelden (SGR). Hiermee zijn onze klanten in het onverhoopte geval dat wij failliet gaan er altijd van verzekerd dat ze hun geld terug krijgen.

Om het verhaal compleet te maken, werden we door onze aansluiting bij de ANVR ook lid van het Calamiteitenfonds. Daarmee ben je als Viber op single vakantie ook verzekerd tegen natuurrampen of bijvoorbeeld politieke onlusten.

Met al deze keurmerken kunnen Vibers maximaal zorgeloos met ons op single vakantie.

Zoveel zekerheid vind je nergens

Alles bij elkaar opgeteld, durven wij te stellen dat er nauwelijks meer zekerheid te vinden is dan bij VillaVibes.

Je profiteert bij ons namelijk van de volgende vijf harde garanties:

  1. Kan de reis onverhoopt niet doorgaan vanwege pandemieën als Corona? Je krijgt dan altijd gewoon je geld terug. VillaVibes werkt niet met vouchers of tegoedbonnen.
  2. Boek je een vakantie maar wil je toch niet meer mee? Bijvoorbeeld omdat je een relatie krijgt? Bij ons kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren. Zonder dat je een reden hoeft op te geven.
  3. Groepen zitten bij ons altijd vol. Bij ons heb je de garantie dat je bij onze reizen altijd minimaal 70% van het aangekondigde aantal treft. Wel zo gezellig.
  4. Man-vrouw verhouding in balans. Bij ons geen termen als ‘wij streven naar’ of ‘aan het eind van het jaar was onze balans’. Nee… elke reis weer de keiharde garantie dat er altijd minimaal 40% en maximaal 60% van het andere geslacht aanwezig is. Bovendien valt iedereen in de genoemde leeftijdsgroep en heeft minimaal hbo werk-denkniveau.
  5. SGR-garantie. VillaVibes is een super gezond bedrijf. We kunnen een stootje hebben. Maar toch… we zijn ook aangesloten bij het SGR. Dat betekent dat als we onverhoopt failliet gaan, dat jij via het SGR (Stichting Garantie Reisgelden) altijd jouw geld terug krijgt.

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te gaan met VillaVibes? Klik hieronder om alle reizen te bekijken.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren