VillaVibes wint Reisgraag Award 2023 – Beste reisorganisatie van Nederland VillaVibes wint Reisgraag Award 2023 – Beste reisorganisatie van Nederland

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
VillaVibes wint Reisgraag Award 2023
VillaVibes wint Reisgraag Award 2023
VillaVibes wint Reisgraag Award 2023

Het is dinsdagmiddag. Ginny komt opeens naar me toe: “Roy en Harold er is iets verschrikkelijks gebeurd. We moeten NU in crisis-overleg”. Ik schrik me rot. Wat is er aan de hand?

Mijn hartslag zit inmiddels in mijn keel. Is er iets gebeurd tijdens een reis? Iemand onderkoeld geraakt in Lapland? Iemand gebeten door een Giraffe in Gambia. Of iemand van de bar gevallen tijdens de apres-ski in St. Anton? Wat kan het zijn?

Met klamme handjes gaan we aan tafel zitten. Opeens hoor ik muziek: “We are the champions!” Het hele team komt binnen gestormd met champagne.

JAAAAA. We hebben de Reisgraag Award gewonnen. De prijs voor de beste reisorganisatie van Nederland.

Je moet echt even deze video bekijken. Lachen toch?

Over de Reisgraag Awards

De Reisgraag Award bestaat al meer dan 10 jaar. Elk jaar ontvangen reisorganisaties met de beste ervaringen in hun categorie deze Award. Er is ook een speciale categorie voor single reizen. VillaVibes deed hier nooit aan mee. We hebben namelijk liever dat klanten een review op onze eigen website achterlaten.

Toch zat het ons niet lekker. Onze concurrenten doen namelijk wél mee en degene die wint, maakt er altijd veel ophef over. Ze noemen zichzelf dan de ‘Beste Reisorganisatie voor singlereizen’. Maar uhm… dat zijn wij toch? ?

Daarom hebben we dit jaar wel allemaal singles gevraagd om hun ervaring met VillaVibes te delen op de Reisgraag website. En met succes.

Misschien trouwens wel een beetje met te veel succes. Ons gemiddelde op de Reisgraag Website is namelijk een 9,9 en dit terwijl onze gemiddelde klantbeoordeling in werkelijkheid eerder een 8,9 is (op basis van meer dan 2000 ervaringen). Dat krijg je er natuurlijk als je allemaal enthousiaste Vibers vraagt om een review achter te laten.

Hoe dan ook, we mogen onszelf een jaar lang de beste reisorganisatie van Nederland noemen. En dat hebben we gevierd. Leuk toch! Proost!

3 reacties

 • Geef een reactie

  CTA afbeelding

  Speciale kortingen ontvangen?

  Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

  Bijna vol alarm

   

  Bijna vol alarm

  Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Geslacht

  Reis alsnog boekenAnnuleren