Valentijnsdag-actie Valentijnsdag-actie

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten
Afbeelding voor Valentijnsdag-actie
Afbeelding voor Valentijnsdag-actie
Afbeelding voor Valentijnsdag-actie

Het leuke van onze single groepsreizen is dat je veel samen doet.

Twee weken geleden kreeg het begrip ‘samen’ voor ons ineens een andere betekenis. Totaal onverwachts zagen we namelijk ineens dat er geldbedragen op onze rekening waren gestort.

Onverwachte donaties op Valentijnsdag

Nu gebeurt dat natuurlijk wel vaker, maar dan zijn het reissommen die klanten ons betalen. Dit keer waren het andere bedragen. Allemaal gestort op 14 februari, op Valentijnsdag. Aan de omschrijving was merkbaar dat het om een actie ging. We lazen:

Hou vol’ of ‘VillaVibes Valentijnsdag’. Wat bleek?

Enkele Vibers hadden besloten een gebaar naar ons te maken. Omdat ze willen dat we volhouden. Je snapt denk ik wel dat we hier behoorlijk verrast waren.

Deze actie past in het beeld van het afgelopen jaar. Het lijkt wel of onze Vibers aanvoelen wanneer we een steuntje nodig hebben. Want hoewel de sfeer hier het afgelopen jaar best goed en optimistisch was, zitten wij er ook wel eens doorheen.

Wéér een rondje annuleringen doorvoeren. Wéér positief blijven. Wéér draaiboeken opstrakken, interne trainingen volgen en elkaar oppeppen.

Het afgelopen jaar belandde er af en toe zo ineens een heel lief kaartje bij ons in de brievenbus. Dat doet ons dan echt goed.

Kaartje van Simone

Net zoals het ons echt goed deed dat een deel van onze klanten vorig jaar besloot een deel van de reissom die wij ze terugbetaalden na annulering, bij ons achter te laten. Het is niet het geld, het is vooral de symboliek.

Het gevoel dat we straks als we eindelijk weer iets mogen, op onze trouwe Vibers kunnen rekenen.

Dat we niet vergeten worden. Een morele opsteker. Een gebaar. Het heeft er voor gezorgd dat het afgelopen jaar minder zwaar voor ons werd.

Ondanks de voortdurende stillegging van onze activiteiten en uiteraard de financiële verliezen, zien we hier nog steeds perspectief. We barsten zelfs van de energie om straks weer geweldige singlereizen, weekenden en feestjes te organiseren.

Als wij terugdenken aan dit bizarre Corona-jaar, dan zullen we nooit-nooit-nooit vergeten hoeveel steun wij van onze klanten hebben gehad.

Het voelt voor ons echt alsof we samen door deze crisis gaan.

Zoveel steun van je klanten, dat is toch uniek?

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren