Situatie bij Transavia: alle VillaVibes reizen gaan door Situatie bij Transavia: alle VillaVibes reizen gaan door

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
vliegtijden singlereis
vliegtijden singlereis
vliegtijden singlereis

Wellicht heb je het op het nieuws gehoord? Transavia ondervindt momenteel problemen met hun vliegtuigen. Van de 45 toestellen die Transavia had willen inzetten, zijn er om diverse redenen op dit moment een aantal niet beschikbaar.

Transavia-directeur De Nooijer heeft op 2 mei in het NOS journaal hierover uitleg gegeven. In de komende weken zullen er meer toestellen beschikbaar komen, maar ze zijn genoodzaakt om vluchten te annuleren. Duizenden reizigers zijn hier de dupe van. Bij VillaVibes was het de afgelopen weken daarom even spannend. Maar gelukkig hebben we goed nieuws.

Al onze singlereizen gaan gewoon door. We hebben slechts twee zeilvakanties die door de problemen bij Transavia geraakt zijn. We hebben hiervoor een goede oplossing gevonden, de reizen gaan gewoon door. De deelnemers van deze twee reizen zijn geïnformeerd.

De overige vakanties in juni, juli en augustus gaan gewoon door. Heb je dus een VillaVibes vakantie geboekt, dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Goed nieuws. Bijna alle VillaVibes reizen met Transavia gaan gewoon door

Over de reizen in september

Mogelijk annuleert Transavia ook vluchten in september en verder. Hierover wordt later meer bekend. Via deze pagina houden we je op de hoogte.

Goed om te weten: Stel dat Transavia vluchten van VillaVibes reizen annuleert, dan gaan we op zoek naar een goed alternatief. Er liggen hier al een aantal scenario’s klaar, maar hopelijk hoeven we die niet te gebruiken. En in het slechtste geval dat we de reis moeten annuleren krijg je uiteraard 100% van jouw geld terug (wij werken nooit met vouchers).

Vooralsnog halen we hier opgelucht adem. In beeld ons team Klantcontact met Jip, Diede en Ilona.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren