Singles, wintersport en feestdagen Singles, wintersport en feestdagen

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor Singles, wintersport en feestdagen
Afbeelding voor Singles, wintersport en feestdagen
Afbeelding voor Singles, wintersport en feestdagen

Single zijn. De een vindt het best prettig, de ander zou het liefst morgen nog een partner vinden. Maar over één ding zijn vrijwel alle singles het eens: tijdens de feestdagen is het écht niet leuk om single te zijn. Vroeger ging je lijdzaam bij je ouders aan de Kerst-tafel zitten. Wéér diezelfde setting. Terwijl bekenden met aanhang (zij wel) langs wandelden en het bekende menu groentesoep-rollade-slaatje-Vienneta voorbij kwam bekroop je een gevoel van treurnis.

Het was hopen dat je met Oud & Nieuw nog ergens werd uitgenodigd. Maar dat was voordat je wist dat er zoiets als VillaVibes bestond. Veel Vibers weten dat het vieren van de feestdagen met allemaal andere singles een uitkomst van jewelste is.

De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen

Voor singles is wintersporten helemaal een ideale manier om de feestdagen te beleven. Ga maar na:

  • In plaats van allerlei familiegedoe tref je ineens vijftig leuke nieuwe singles die net als jij ontzettend veel zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen.
  • Voor iedere single zijn Kerstavond of Oudjaarsavond speciale momenten. Hoe mooi is het als je die kunt vieren in een romantisch decor? Krakende verse witte sneeuw, kaarsjes, kerstbomen en lekkere wijn?
  • Rond de feestdagen is de energie van veel mensen minder. Tijdens een weekje wintersporten laad je helemaal op. De frisse berglucht, het lekker actief zijn in de sneeuw en vooral de vele leuke gesprekken en nieuwe contacten geven je een flinke energy-boost.
  • Sommige Vibers zien de feestdagen als een mooie extra (trainings)week skiën. Je moet er wel de middelen voor hebben (wintersport is niet goedkoop), maar als je het je kunt permitteren, is zo’n weekje tijdens de feestdagen natuurlijk ideaal als extra weekje wintersporten.
  • Nog nooit geskied? Dan kun je het hier mooi leren met nog een aantal singles die nog nooit eerder geskied of geboard hebben. Meestal ben je na zo’n week verslaafd. Kun je later in maart nog een keer gaan om na een weekje gehannes eindelijk echt te genieten van je eerste soepele afdalingen.
  • Zit je in het onderwijs? Dan kan je alleen maar wintersporten tijdens de feestdagen of tijdens de voorjaarsvakantie. Een mooie manier om allemaal andere meesters en juffen tegen te komen in de Franse of Oostenrijkse sneeuw.

Extra liefde en een gevoel van samen zijn

Daarnaast draagt een wintersportvakantie tijdens kerst en oud & nieuw bij aan een gevoel van samen zijn en verbondenheid:

  • Voor iedere single zijn Kerstavond of Oudjaarsavond speciale momenten. Hoe mooi is het als je die kunt vieren in een romantisch decor? Krakende verse witte sneeuw, kaarsjes, kerstbomen en lekkere wijn?
  • Misschien ken je het wel bij jezelf bij het aftellen van de klok. Op zulke momenten sta je extra open voor liefde, voor andere mensen. Tijdens de feestdagen ontstaat er als vanzelf meer liefde tussen mensen. Misschien wel omdat we dan extra voelen dat we uiteindelijk ons leven liever met iemand willen delen.
  • Met de feestdagen wil iedereen extra graag ‘samen zijn’. Er is geen reiscategorie binnen VillaVibes waarin ‘samen’ zo fijn is als bij wintersport. Elke dag samen met een stuk of tien andere Vibers die van jouw niveau zijn een skitocht maken bijvoorbeeld is voor bijna iedereen een geweldige ervaring. En wat is er nou fijner dan na een dag in de frisse berglucht samen met alle andere Vibers heerlijk moe maar voldaan een drankje drinken.

Wacht niet te lang met boeken

Dit jaar organiseert VillaVibes tijdens de feestdagen vijf wintersportvakanties voor verschillende leeftijdscategorieën. Onlangs is er een extra week toegevoegd. Die van 26 dec.-02 jan. in St. Christoph, Oostenrijk voor de groep 25-39 jaar.

Let op: onze ervaring is in december, als de feestdagen echt dichtbij komen, de belangstelling ineens snel toeneemt. Regel daarom op tijd je plekje. Meer weten over onze wintersport? Of moeite met kiezen? Bel of Whatsapp ons dan gerust op 026-3707910. Mailen mag ook en kan naar info@villavibes.nl. We vertellen je graag meer over onze wintersport.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren