Radar+ magazine: Singlereis ervaring Rutger (35) Radar+ magazine: Singlereis ervaring Rutger (35)

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
Ervaringen singlereizen
Ervaringen singlereizen
Ervaringen singlereizen

Vakantie in je uppie

Persbericht: Radar+ deeldeafgelopen maart (3e editie 2023) de ervaringen van drie solo reizigers. Eén van hen, Rutger Miltenburg, ging al meerdere keren met VillaVibes mee. Wat was zijn reden om een singlereis aan te durven?

Overweeg jij ook om mee te gaan met een singlereis? Lees hieronder Rutger zijn beleving:

‘Na een lange relatie was ik vier jaar geleden weer single. De korte dagen kwamen eraan, de vrienden die ik in de zomer vaak spontaan zie, waren wat meer aan huis gekluisterd. Ik dacht: heb ik daar zin in, de hele winter in mijn eentje thuis? Toen ik op internet ging zoeken naar gelijkgestemden, kwam ik al snel uit op VillaVibes. Zij organiseren singlereizen voor hoger opgeleiden, zowel in binnen- als buitenland.

Ik heb eerst een weekend in Slagharen geboekt. Dat was een veilige keuze, omdat het op een locatie bij mij in de buurt was. Als ik wilde, kon ik elk moment weer naar huis. Maar ik weet van mezelf dat ik goed ga op groepen, dus die kans achtte ik gering. Ik ging er bleu en open in, met een houding van: ik ga het wel zien.

‘Op één keer na heb ik na afloop van mijn singlereizen altijd met iemand gedatet’

Op vrijdagavond na mijn werk kwam ik aan, samen met zo’n veertig singles, ongeveer net zo veel mannen als vrouwen. Ik weet nog dat ik even een beetje met mijn ziel onder mijn arm liep, maar er is een crew die je op je gemak stelt. Vanaf dat moment gaat het eigenlijk vanzelf, omdat je constant wordt vermaakt.

Inmiddels ben ik negen keer mee geweest op een singlereis van VillaVibes, op locaties in Nederland en België. Het fijne ervan is dat je even uit de bubbel bent van de stelletjes. In plaats daarvan ben je met mensen die in hetzelfde schuitje zitten, in die zin dat je je leven goed voor elkaar hebt, met een boeiende baan en een leuk sociaal leven, alleen op het vlak van de liefde is het nog niet gelukt. Het doel is niet om een partner te vinden, maar op één keer na heb ik na afloop altijd met iemand gedatet. Je zit toch in een situatie waarin er nét iets makkelijker wat gebeurt.’

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren