Nominatie Gouden Giraffe Nominatie Gouden Giraffe

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 1 minuut
Afbeelding voor Nominatie Gouden Giraffe
Afbeelding voor Nominatie Gouden Giraffe
Afbeelding voor Nominatie Gouden Giraffe

Dat zou toch een stunt zijn

VillaVibes is genomineerd voor een Gouden Giraffe. Dit is de prijs voor het beste evenement van Nederland. Want naast super gezellige singlereizen, organiseren we soms ook mooie evenementen. Het Singles Beach Festival is zo’n evenement. We stopten er heel veel tijd in en maakte er samen met 1500 Vibers een geweldige dag van.

Hans Kazan maakte de nominatie afgelopen vrijdag bekend. Bekijk de video’s hieronder. Het zou toch een stunt zijn als we winnen? 17 mei wordt de winnaar bekend. Naast deze jury-prijs is er ook een publieksprijs. Daarvoor hebben we even jouw hulp nodig…

Stem op het Singles Beach Festival

Wil je iets voor ons doen? Er is namelijk ook een Publieksprijs bij de Gouden Giraffe. We zouden het doorbraak vinden voor alle singles als we deze prijs winnen. We nemen het namelijk op tegen grote merken als Booking.com en Rabobank. Maar zeg nou zelf: Single zijn was toch nog nooit zo leuk?

Wil je dat we nog veel vaker leuke evenementen gaan organiseren? Stem dan nu! Stem op het Singles Beach Festival. Echt even doen he? Alleen samen kunnen we winnen.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren