Nikki (28) over haar eerste singlereis: “Durf de stap te zetten, het is echt superleuk!” Nikki (28) over haar eerste singlereis: “Durf de stap te zetten, het is echt superleuk!”

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor Nikki (28) over haar eerste singlereis: “Durf de stap te zetten, het is echt superleuk!”
Afbeelding voor Nikki (28) over haar eerste singlereis: “Durf de stap te zetten, het is echt superleuk!”
Afbeelding voor Nikki (28) over haar eerste singlereis: “Durf de stap te zetten, het is echt superleuk!”

Nikki uit Roermond weet het zeker; een weekend op singlereis naar Villa Vechtdal is een absolute aanrader om nieuwe mensen te leren kennen!

“Het is de eerste dag echt ontzettend spannend, maar je merkt al vrij snel dat iedereen het spannend vindt”, zegt ze. “Ik kwam tegelijk met twee anderen aan bij de villa, daardoor stond ik op de parkeerplaats al even te kletsen en dat haalde meteen de spanning weg. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door de crew, ze wisten zelfs al mijn naam! Ik had meteen het gevoel dat ik welkom was. Het voelde bijna als thuiskomen en daardoor dacht ik; ‘Dit komt wel goed’.

Villa Vechtdal: groot en landelijk

”De villa is een mooi oud gebouw met hoge plafonds”, legt ze uit. “Daardoor lijkt alles heel ruim, groot en landelijk. We waren met 46 vibers en de crew. Maar omdat het zo groot is, heb je helemaal niet het idee dat je met zoveel mensen bent. Dat vond ik heel fijn. Ik was namelijk bang dat het hutje mutje, rumoerig en druk zou zijn.” Ook de locatie van de villa vond ze top. “Ik ben echt een stadsmeisje en wat me opviel is dat je meteen in het boerenland staat zodra je de villa verlaat. Die uitgestrekte natuur is echt mooi.”

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Als Nikki mag kiezen wat de leukste activiteit van de singlereis was, dan staat de de thema-avond bij haar met stipt op nummer 1. “Iedereen had heel erg z’n best gedaan om zich in het thema Hawaii te kleden.” Ook heeft ze van het wandelen genoten. Thuis wandelt ze graag, nu vond ze het tof om dat ook eens in een nieuwe omgeving te doen. “Ik vond het daarnaast leuk dat er veel sportieve en minder sportieve activiteiten te doen zijn, waardoor er voor iedereen genoeg keuze is om iets te kiezen dat bij je past. Er was ook een activiteitenbegeleidster, zij was er echt voor je en denkt met je mee. Ik was nog nooit in Overijssel geweest, dus veel was nieuw voor me.”

En ook het eten overtrof haar verwachtingen: “Ik verwachtte dat je makkelijk eten zou krijgen vanwege de grote groep. Maar je krijgt echt speciale gerechten, dat was een leuke verrassing. Het was echt heel lekker!” Wat ze precies op heeft, weet ze niet meer. Maar ze heeft genoten van de steak, het tapasbuffet en de vis op een bonenbedje.

Bijzonder afscheid

Het was volgens Nikki het leukste moment van de singlereis, maar ook het meest verdrietige: het afscheid. “Ik dacht toen echt wauw! Wat een fijne locatie, wat een fijne organisatie en al deze mensen; ze voelen gewoon als vrienden! Op de website van VillaVibes las ik dat ook al. Toen dacht ik: ‘Ja, dat zal wel’. Maar op maandagochtend voelt het echt alsof je elkaar al heel lang kent. Het besef dat je het stom vindt om mensen gedag te zeggen, vond ik eigenlijk ook een heel mooi moment.”

Gelukkig zag ze twee mensen van de groep al vrij snel na de singlereis weer terug. “Met één iemand ga ik elke maand wandelen, gewoon vriendschappelijk. Laat gingen we samen in Breda eten en kwamen we toevallig nog iemand tegen die ook mee was met het weekend.”

Gewoon gaan!

De spanning die Nikki in het begin voelde om nieuwe mensen te leren kennen, die is nergens voor nodig weet ze inmiddels. “Je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Iedereen komt naar Villa Vechtdal zonder iemand te kennen en dat schept meteen een band. Iedereen is op zoek naar een leuke tijd, dus de rest gaat vanzelf. Ze zou daarom tegen iedereen willen zeggen: “Durf de stap te zetten, want het is echt superleuk!”

Wil je binnenkort ook gezellig mee op een VillaVibes singlereis? Bekijk hier alle singlereizen.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren