Hike & Bike vergelijker 2019 Hike & Bike vergelijker 2019

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 5 minuten
Afbeelding voor Hike & Bike vergelijker 2019
Afbeelding voor Hike & Bike vergelijker 2019
Afbeelding voor Hike & Bike vergelijker 2019

Let op: De informatie op deze pagina is mogelijk verouderd

Actieve vakanties in de zomerse bergen. Ze zijn populair onder Vibers. De combinatie van een paar uur per dag lekker samen actief zijn en ’s avonds met elkaar gezellig borrelen is verslavend. Maar welke bestemming past nu het best bij jou?

Dat hangt van een aantal dingen af. Wil je bijvoorbeeld wandelen, wielrennen of mountainbiken? En is je conditie redelijk of heel goed? En hoe belangrijk vind je lekker eten en leuke feestjes? Wij helpen je graag kiezen tussen onze single wandelreizen en fietsvakanties.

Hieronder hebben we onze 4 zomerse bestemmingen op een rijtje gezet. Heb je hier nog vragen over? We beantwoorden ze graag. Leuk zelfs. Bel ons op 026 – 370 79 10 of mail naar info@villavibes.nl.

Kies uit 4 top bestemmingen

4 bestemmingen vergeleken:

Deze zomer kun je kiezen uit 4 top bestemmingen. Twee bestemmingen liggen in Oostenrijk, namelijk Tarrenz  en Filzmoos. De andere twee liggen in Italië, namelijk Molveno en Bormio/Stelvio.

Per bestemming geven we hieronder een cijfer op het gebied van activiteiten, de accommodatie en overige zaken. Nieuwsgierig wat je hier allemaal kunt doen? Bij onze speciale pagina met single wandelreizen en wielren vakanties.

Hiken op verschillende niveaus

Paar bijzonderheden per bestemming:

Deze bestemming ligt centraal tussen vier passen. Veel afwisseling dus in routes. Leuke terrasjes bij het hotel waar het gezellig borrelen is. Ook een leuke inpandige kroeg met dansvloer waar we goede feestjes kunnen bouwen.

Molveno – Italië – € 795

Twijfel je over je fietsconditie? Ga dan e-mountainbiken. Staat de batterij uit, dan fiets je als op een gewone, goede mountainbike. Het zijn goede, lichte mountainbikes. Met de batterij aan kom je overal, ook als matig getrainde deelnemer. Als zeer geoefend mountainbiker is een e-bike eveneens interessant: het stelt je in staat om zeer moeilijke terreinen te ‘doen’.

Bormio/Stelvio – Italië – € 995

100% fietsvakantie. Wielrennen, mountainbiken en e-mountainbiken. Met beklimming van de Stelvio en de Gavia. Ook als je conditie matig is, is dit een mooie bestemming. Met je e-MTB maak je mooie tochten langs bergmeren en door bossen (batterij uit) én je beklimt de Stelvio en de Gavia (batterij aan).

Filzmoos – Oostenrijk – € 849

Klassieker. Nu al voor het vierde jaar op rij in ons programma. De ongekende gastvrijheid van gastvrouw Ellen en het plezier dat alle gidsen altijd hebben als onze groepen er weer zijn, werkt aanstekelijk. Zowel geschikt voor wielrennen, hiken als mountainbiken.

Altijd gelijkgestemde reisgenoten

Waar je sowieso op mag rekenen

Onze sportieve single reizen worden door de jaren altijd hoog gewaardeerd. Eigenlijk is er geen vakantie waar het saamhorigheidsgevoel zo hoog is als bij deze singlevakanties.

Door overdag samen lekker actief te zijn op je eigen niveau, worden de avonden nóg leuker. Overdag beweeg je door prachtige landschappen, waar je elkaar goed leert kennen. En ’s avonds is iedereen extra ontspannen door de inspanning.

Door de stormachtige opkomst van de e-mountainbike kan tegenwoordig iedereen aanhaken.

Naast het sporten en actief bezig zijn er elke dag leuke borrels en een paar keer per week leuke pubquizzen en feestjes. Alles is altijd vrijblijvend, dus haak aan waar je wilt. Wil je liever een dag chillen bij het hotel? Vindt iedereen prima. Het is jouw vakantie.

Daarnaast mag je rekenen op onze unieke ‘Gelijk Gestemden Garantie’. Hierdoor weet je dat je altijd mensen vindt met wie je een klik hebt. Iedereen in jouw groep is van ongeveer jouw leeftijd, is hoger opgeleid en heeft zin om samen met jou een geweldige tijd te hebben. Bovendien is bij ons de man-vrouw verhouding gegarandeerd in balans.

Mountainbike vakanties bombol Vibes

Hoe zijn de cijfers tot stand gekomen?

Meningen verschillen. De beoordelingen op de verschillende onderdelen zijn dan ook niet 100% wetenschappelijk onderbouwd. Maar ze geven je zeker richting als je twijfelt tussen deze single hike & bike-bestemmingen.

De cijfers per categorie zijn tot stand gekomen door een mix van online onderzoek, onze jarenlange ervaring, bezoeken aan de accommodaties en feitjes over de bestemmingen. Ben je zelf al een keer naar één van deze bestemmingen geweest. Deel hieronder jouw ervaring. Vinden we leuk.

VillaVibes Hike & Bike in beeld

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren