Het bijzondere verhaal van Twan Hoeijmans en Tilly van Rossum Het bijzondere verhaal van Twan Hoeijmans en Tilly van Rossum

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 2 minuten
Afbeelding voor Het bijzondere verhaal van Twan Hoeijmans en Tilly van Rossum
Afbeelding voor Het bijzondere verhaal van Twan Hoeijmans en Tilly van Rossum
Afbeelding voor Het bijzondere verhaal van Twan Hoeijmans en Tilly van Rossum

Juli 2017. Twan en Tilly ontmoeten elkaar bij een VillaVibes-weekendje Ardennen. Het is raak. Ze worden verliefd. Tijdens dit weekend hebben wij mooie gesprekken met Twan. Hoofdmoot: toeval, symboliek en lotsbestemming.

Drie jaar jaar nadat ze elkaar bij VillaVibes hebben leren kennen, gaan Twan en Tilly trouwen. Daar hoorde ook een huwelijksreis bij. Die vindt dit jaar plaats, van 5 tot 16 november.

En nu komt ie. Denk terug aan de gesprekken die we destijds met elkaar hadden. Over toeval, symboliek en lotsbestemming. Als locatie kiest het bruidspaa het eiland Sal op Kaapverdië. En wie zit er uitgerekend in die periode op Sal? Juist. VillaVibes. Ook nog eens precies de leeftijdscategorie van Twan en Tilly. 40-59 jaar.

Het wordt nog gekker. Als Twan en Tilly de Vibers gaan opzoeken in het hotel voor een fotootje met de reisleidster, kunnen ze hun ogen niet geloven. Daar treffen ze namelijk ‘onze’ Afke. Dat blijkt ook ‘hun’ Afke te zijn. Twan kent Afke namelijk van zijn tennisclub. Daar gaf Afke in 2003 les aan zijn kinderen. En daarna zaten ze samen in het bestuur. Afke attendeerde Twan begin 2017 op het bestaan van VillaVibes.

Toeval? Symboliek? Of… toch lotsbestemming? In ieder geval weer een mooi verhaal.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren