Steun de lokale horeca tijdens Single Bells Steun de lokale horeca tijdens Single Bells

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 2 minuten
Afbeelding voor Steun de lokale horeca tijdens Single Bells
Afbeelding voor Steun de lokale horeca tijdens Single Bells
Afbeelding voor Steun de lokale horeca tijdens Single Bells

Maak jij je al druk voor welk gerecht jij moet zorgen tijdens single bells? Of ben je bang dat je tafelgenoten voor geen meter kunnen koken? Maak het jezelf een stuk gemakkelijker door bij een lokale horeca ondernemer te bestellen.

Veel ondernemers hebben tijdens de feestdagen speciale kerstboxen of menu’s. Het is voor jezelf gemakkelijk, je hebt gegarandeerd lekker eten en je zorgt er ook nog eens voor dat de lokale horeca gesteund wordt. Win-win-win toch?

Wil je je laten verwennen door onze eigen VillaVibes top koks?
Dat kan! Ook onze koks zijn creatief in de weer om toch wat inkomsten te genereren tijdens deze lastige periode:

  • Astrid de Cock komt bij je thuis koken en maakt een heerlijk 4- of 5- gangen diner. Je kunt haar boeken als je in de omgeving van Tilburg woont. Bekijk haar facebook pagina of neem direct contact met haar op via info@tapentafel.nl.
  • Kok Robin komt een heerlijke 5-gangen diner bij je thuis bezorgen. Dit is een echte aanrader voor alle mensen in de omgeving van Rotterdam. Bekijk zijn Kerstmenu op z’n site en bestel.

Op zoek naar een lekker doosje wijn?
Vanwege de drukte in de supermarkten heeft de brancheorganisatie besloten om groothandels open te stellen voor particulieren. Je kunt als particulier nu dus bij de Sligro, Hanos en Makro terecht. Ideaal als je net een ander wijntje dan normaal op tafel wilt hebben.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren