Dit plan is toch fantastisch? Dit plan is toch fantastisch?

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor Dit plan is toch fantastisch?
Afbeelding voor Dit plan is toch fantastisch?
Afbeelding voor Dit plan is toch fantastisch?

We gaan iets nieuws doen. Een mooie, nieuwe, logische stap voor VillaVibes. Iets waar Sonja en ik al heel erg lang over praten. Waar telkens weer onze temperatuur van omhoog gaat. Iets waar we zin in hebben. Heel lang is het een onderwerp voor ons twee geweest. Maar nu is het moment aangebroken om het met jou te delen. We willen een eigen VillaVibes-groepsaccommodatie bouwen.

Wij hebben geluk dat we ontzettend veel betrokken klanten hebben. We delen veel en we krijgen veel. Goede ideeën bijvoorbeeld. Er zit namelijk nogal wat kennis en kwaliteit bij alle Vibers.

Ons accommodatie-balletje is al aardig aan het rollen. We vinden het al ontzettend leuk dat je deze blog leest. Het is helemaal leuk als je ook nog eens met ons wilt meedenken.

In ons klantenbestand zit zoveel power, dat we het niet raar zouden vinden wanneer onze plannen na deze blog in een stroomversnelling gaan komen.

Maar Harold, waarom wil jij nu een accommodatie voor jezelf hebben? Heel simpel: dat is voornamelijk omdat we eigenlijk nooit echt helemaal dat vinden wat we nodig hebben voor onze singlereizen.

blog-bouwgrond

Hier letten wij op als we een accommodatie selecteren
We weten heel precies wat onze klanten willen. De wensen zijn de afgelopen jaren veranderd. De bestaande accommodaties veranderen niet snel genoeg mee. Weet jij bijvoorbeeld aan welke eisen een groepsaccommodatie voor ons moet voldoen? Ik geef je de voor ons belangrijkste:

Het aantal bedden. We moeten er minimaal 30 hebben. Soms zien we een accommodatie staan voor bijvoorbeeld 36 personen. Gaan we even spitten, blijken er 10 tweepersoons bedden te staan. Moet er een streep door.

Een andere keer blijkt dat er teveel stapelbedden staan. Een stapelbed wordt bij ons door slechts één persoon beslapen. Niemand zit er op te wachten om ’s nachts wakker gekraakt te worden door een bovenbuurman die even op z’n andere zij wil gaan liggen.

Laatst hadden we een plek gevonden die op het oog aan alle voorwaarden voldeed. Bleek na afloop van ons eerste weekend dat de privacy van de badkamers nogal tegenviel. Toch ongemakkelijk op een single weekend waarin je elkaar nog niet zo goed kent. Jammer, want weer een optie minder voor ons.

Sfeervolle gebouwen (zoals Manoir du Sartay) zijn vaak gehorig. Die zijn niet gebouwd voor goede feestjes. Hotels zijn doorgaans beter geïsoleerd, maar daar boet je vaak te veel in op sfeer. Wat is er nu leuker dan in een kasteel lekker met z’n allen om een grote haard zitten en elkaars verhalen delen en gewoon je eigen drankje uit de koelkast te kunnen pakken?

Je voelt waarschijnlijk al wel aankomen wat wij willen doen: we willen een beregezellige accommodatie bouwen waar je lekker met z’n allen om de haard zit. Waar nieuwe herinneringen worden gemaakt tijdens onze single reizen. Waar je ’s nachts tot laat feestjes kunt vieren zonder anderen wakker te houden en waar je slaapt in slaapkamer met een lekker bed en je eigen douche. Genoeg single kamers en op de overige kamers maximaal twee personen op een kamer.

Elke tip is welkom
Het aller-, allerbelangrijkste wat we nodig hebben om te kunnen starten, is de juiste plek. We hebben al aardig wat gesprekken gevoerd en één ding is ons wel duidelijk geworden. We moeten zorgen dat we een pand vinden waar een horeca- of vrijetijdsbestemming op zit.

Dat kan alles zijn. Een restaurant ergens in een buitengebied waar we mogen bij bouwen. Een hotel. Een groepsaccommodatie. Of een oudklooster met de juiste bestemming. Echt, alles kan.

Het juiste gebouw zal straks bepalend zijn voor waar we gaan zitten. Natuurlijk hebben we onze voorkeuren. Wij wonen nu in Arnhem, aan de rand van de Veluwe en we vinden dat we op het mooiste plekje van Nederland wonen.

Als we hier iets in de buurt zouden vinden, zou dat dus geweldig zijn. Maar het kan net zo goed ergens in Zuid-Limburg of Drenthe worden. Zolang wij er maar kunnen realiseren wat we in ons hoofd hebben zitten. Dat weten we snel genoeg.

Heb jij nog ergens een oude oom die geen opvolger heeft voor zijn hotel? Werk je zelf bij een gemeente en weet je nog een stuk grond dat geknipt is voor ons plan? Of wil je misschien mee-investeren? Laat het ons weten. Het is alleen al leuk als we merken dat je mee denkt.

We zijn positieve mensen. En we hebben vaak geluk. Dat is echt zo. Ik denk daarom dat er binnenkort een gouden tip komt. Mocht die van jou komen, dan krijg je iets heel leuks van ons.

Jij mag dan een groep naar keuze mee nemen naar de nieuwe VillaVibes-accommodatie. Gaan wij jou en jouw groep dan een weekend helemaal in de watten leggen.

Het is maart 2016. De eerste steen is gelegd.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren